OP TIL 40% BILLIGERE END MÆRKEVÆRKSTEDERNE

Frit værksted til din Fiat i Hobro

Italienske Fiat emmer, som andre italienske biler, af passion. Men i modsætning til nogle af de andre italienske biler, så er en Fiat til at betale.


En Fiat skal vedligeholdes regelmæssigt og bor du i Hobro eller omegn kan du benytte Skorstensgaard til service og reparation af din Fiat.


Ved at bruge os får du priser, der er op til 40% billigere end det autoriserede Fiat værksted, og selvom vi er et frit værksted, så skærer vi ingen hjørner, når det kommer til kvaliteten.


Høj kvalitet når din Fiat er på værksted

Faktisk arbejder vi efter nøjagtig de samme tjekskemaer som mærkeværkstedet og vores mekanikere opdateres jævnligt på nyeste informationer fra Fiat ligesom vi altid har det diagnoseudstyr der er nødvendigt for, at kunne foretage korrekt fejlfinding på din bil.


Vores mål er at du oplever minimum samme gode service, som den du ville få ved henvendelse til mærkeværkstedet.


Tyske værkstedspriser i Hobro

Hos Skorstensgaard arbejder vi med tyske værkstedspriser, og det gælder bestemt også for vores Hobro afdeling.


Det betyder helt håndgribeligt, at hvis du kommer med et udspecificeret tilbud fra et autoriseret Fiat værksted i Tyskland, så matcher vi prisen. Og du slipper for at køre til Tyskland.


Og er det et skriftligt udspecificeret tilbud, indeholdende originale dele, fra et autoriseret dansk Fiat værksted, du har med, så ikke blot matcher vi tilbuddet. Vi giver dig 20% rabat oven i. Uden at tøve!


Ved at overholde din bils serviceplan ud fra Fiat fabrikkens forskrifter hos Skorstensgaard garanterer vi at bilens fabriksgaranti bibeholdes 100% i garantiperioden.


Afvises en fabriksgarantisag på det autoriserede Fiat værksted, så betaler vi!


Få tilbud på service af Fiat

Vi dokumenterer alt der vedrører din bil

Ved at benytte Fiats egne tjekskemaer i forbindelse med serviceeftersyn sørger vi for at dokumentationen er helt i top.


Det er den også i alle andre aspekter, når du er kunde hos Skorstensgaard.


Vi opretter en journal på din bil og noterer alt fra tilbud til udstedte fakturaer. Det er din sikkerhed, hvis du f.eks. skulle få brug for at vide præcis hvornår bilens tandrem sidst blev skiftet.


Fordele for Skorstensgaards kunder i Hobro

Udover tyske værkstedspriser, høj kvalitet, intakt fabriksgaranti og dokumentation af alt, så vil du opleve, at der er mange fordele ved at være Skorstensgaard-kunde:


  • 15% pensionistrabat for personer over 65 år
  • Servicekort med op til 60 dages kredit
  • Mulighed for lånebil
  • Gratis vejhjælp i hele Danmark (mobilitetsservice)
  • FDM medlemsrabatordning (se mere her)

Vi har samlet alle fordelene ved at være kunde hos Skorstensgaard i kolonnen til højre her på siden, hvor du kan læse meget mere om de enkelte fordele.


Få tilbud og book tid

Skal din Fiat repareres og er du ved at finde ud af, hvor du får den bedste pris på netop denne reparation, så spørg os endelig.


Vi afgiver gerne tilbud på reparationer og disse er altid 100% gratis og uforpligtende.


Er det tid til service på din Fiat, så bestil tid her på siden. Det er nemt og hurtigt at gøre selv, men har du spørgsmål i forbindelse med serviceeftersyn eller noget andet, så er du meget velkommen til at kontakte Skorstensgaard i Hobro.


Du har svar senest 48 timer – på hverdage – senere.


Book tid til service her


Glemt adgangskode?