Spar altid 20-40% i forhold til mærkeværkstederne

Ford værksted i Hobro

Hos Skorstensgaard i Hobro kan du booke tid eller få et gratis og uforpligtende tilbud på alle slags serviceeftersyn og reparationer på biler af mærket Ford.


Nyere Ford biler indeholder mange elektriske dele og teknologitunge systemer, der kræver både viden og dette udstyr at vedligeholde og opdatere.


Både viden og det rette udstyr er en essentiel del af vores koncept. Derfor kan du være sikker på at din Ford er i trygge hænder, når du afleverer den til eftersyn hos os.


Service efter Fords retningslinjer

Service foretages altid ud fra Fords egne retningslinjer og tjekskemaer. Læg dertil at vi også benytter branchens bedste reservedele fra Bosch. Så ved du at der er vægt bag ordene, når vi siger, at vi er mindst lige så gode som det autoriserede Ford værksted.


Om du afleverer en personbil, varebil eller en helt tredje type Ford, så er din bil i trygge hænder, når den afleveres i vores Hobro afdeling.


Få tilbud på service her

Tilbud og regninger der er til at forstå

Vi arbejder meget med at være gennemsigtige i alle vores processer. Derfor vil du også opleve, at vi gennemgår tilbud og alle forestående opgaver med dig, før de udføres.


Og finder vi fejl eller skader på din bil i forbindelse med, at den er på værksted, så kontakter vi dig, før vi udskifter den fejlbehæftede del. Du godkender derfor alt arbejde på bilen, før det iværksættes.


Tilbud på specifikke reparationer gives naturligvis skriftligt, og kommer du med et skriftligt, udspecificeret tilbud fra det autoriserede Ford-værksted, så ikke blot matcher vi det: vi giver også 20% rabat oven i.


Masser af kundefordele

Når du benytter dig af Skorstensgaard, og du følger din Fords serviceplan, så forbliver din fabriksgaranti intakt, så længe den forefindes på din bil. Et Skorstensgaard-stempel i din servicebog er lige så dækkende, som stemplet fra et mærkeværksted.


Forskellen er bare at vores tyske værkstedspriser gør, at du sparer mange penge hver gang.


Er du fyldt 67 år, får du 15% i pensionistrabat, og overholder du din serviceplan, så tilbyder vi gratis vejhjælp, som du kan læse mere om i kolonnen til højre. Vi kalder det mobilitetsservice.


Kontakt Skorstensgaard her – det er nemt!

Du kan booke tid eller bede om at få et tilbud på flere måder her på siden. Den nemmeste måde er ved at klikke dig ind og bestille tid eller få et tilbud. Så får du svar inden for 48 timer på hverdage.


Ønsker du at tale med en af vores værkførere eller har du spørgsmål, der bedst egner sig til telefon eller e-mail, så er du også meget velkommen til at kontakte os her. Du fanger os naturligvis nemmest inden for vore åbningstider.


Book tid til din Ford her


Glemt adgangskode?