Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Frit værksted til din Ford i Hobro

Hos Skorstensgaard i Hobro kan du booke tid eller få et gratis og uforpligtende tilbud - der er op til 40% billigere end mærkeværkstedet - på alle slags serviceeftersyn og reparationer på biler af mærket Ford.

Nyere Ford biler indeholder mange elektriske dele og teknologitunge systemer, der kræver både viden og dette udstyr at vedligeholde og opdatere.

Både viden og det rette udstyr er en essentiel del af vores koncept. Derfor kan du være sikker på at din Ford er i trygge hænder, når du afleverer den til eftersyn hos os.

Det billige alternativ til mærkeværkstedet

Skorstensgaard er ikke bundet op på et specifikt bilmærke - men er en kæde af frie værksteder, som gennem målrettet uddannelse og qua professionelt tester-udstyr har opnået stor erfaring og viden om samtlige bilmærker. Årligt servicerer vi op mod 100.000 biler.

Skorstensgaards klare ambition er at skabe lavere værkstedsregninger til bilejerne, som ofte er vant til et højt prisniveau hos mærkeværkstederne. Vi er op til 40 procent billigere - og samtidig er du sikret en udsøgt god service.

Mere end 9 ud af 10 af vores kunder siger, at de vil anbefale os til andre.

Få et tilbud fra os, hvis din Ford skal serviceres eller har brug for at komme på værksted. Så kan du se, hvor meget du kan spare på regningen.

Få gratis tilbud til din Ford

Service efter Fords retningslinjer

Service foretages altid ud fra Fords egne retningslinjer og tjekskemaer. Læg dertil at vi også primært benytter godkendte ikke-originale reservedele, ofte fra Bosch. Så ved du at der er vægt bag ordene, når vi siger, at vi udfører arbejdet på din bil både korrekt og effektivt. Læs mere om reservedele hos Skorstensgaard her.

Om du afleverer en personbil, varebil eller en helt tredje type Ford, så er din bil i trygge hænder, når den afleveres i vores Hobro afdeling.

Tilbud og regninger der er til at forstå

Vi arbejder meget med at være gennemsigtige i alle vores processer. Derfor vil du også opleve, at vi gennemgår tilbud og alle forestående opgaver med dig, før de udføres.

Og finder vi fejl eller skader på din bil i forbindelse med, at den er på værksted, så kontakter vi dig, før vi udskifter den fejlbehæftede del. Du godkender derfor alt arbejde på bilen, før det iværksættes.

Tilbud på specifikke reparationer gives naturligvis skriftligt, og kommer du til os med et skriftligt, udspecificeret tilbud fra det autoriserede Ford-værksted, indeholdende originale reservedele, så ikke blot matcher vi det: vi giver også 20% rabat oven i.

Masser af kundefordele

Når du benytter dig af Skorstensgaard, og du følger din Fords serviceplan, så forbliver din fabriksgaranti intakt, så længe den forefindes på din bil. Et Skorstensgaard-stempel i din servicebog er lige så dækkende, som stemplet fra et mærkeværksted.

Forskellen er bare at vores tyske værkstedspriser gør, at du sparer mange penge hver gang.

Er du fyldt 65 år, får du 15% i pensionistrabat, og overholder du din serviceplan, så tilbyder vi gratis vejhjælp, som du kan læse mere om i kolonnen til højre. Vi kalder det mobilitetsservice.

Kontakt Skorstensgaard her – det er nemt!

Du kan booke tid eller bede om at få et tilbud på flere måder her på siden. Den nemmeste måde er ved at klikke dig ind og bestille tid eller få et tilbud. Så får du svar inden for 48 timer på hverdage.

Ønsker du at tale med en af vores værkførere eller har du spørgsmål, der bedst egner sig til telefon eller e-mail, så er du også meget velkommen til at kontakte os her. Du fanger os naturligvis nemmest inden for vore åbningstider.

Book tid til din Ford her