OP TIL 40% BILLIGERE END MÆRKEVÆRKSTEDERNE

Frit værksted til din Hyundai i Hobro

Hos Skorstensgaard i Hobro servicerer og reparerer vi alle Hyundai biler, og da vi er en fri kæde af værksteder, er vi ikke direkte bundet af krav og regler fra Hyundai fabrikken.


Dermed har vi også mulighed for at tilbyde tyske værkstedspriser, som betyder store besparelser for vores kunder.


I forhold til det autoriserede Hyundai værksted er vores priser op til 40% billigere end mærkeværkstedet.


Veluddannede mekanikere tager hånd om din Hyundai

Men selvom vi ikke er bundet af krav fra Hyundai, så er det ikke ensbetydende med at vi ikke opfylder dem alligevel.


En del af vores koncept går nemlig ud på, at du skal have samme – hvis ikke bedre – oplevelse, som du ville få på mærkeværkstedet.


Få tilbud på serviceeftersyn her

Vi bruger mange resurser på at holde vores team af mekanikere opdateret på den nyeste viden hvad angår Hyundai.


De uddannes løbende i håndtering af de forskellige Hyundai modeller og ligeledes i at betjene det test- og diagnoseudstyr, der er nødvendigt for at kunne fejlfinde og dermed servicere og reparere din bil korrekt.


Vores værksteder har konstant fokus på kvalitet og effektivisering for at du kan få den helt rigtige pris. Det gælder naturligvis også Skorstensgaard i Hobro.


Fabriksgaranti rokkes der ikke ved

En nyvognsgaranti på en Hyundai er pr. november 2017 på 5 år. Den rokkes der ikke ved, når du overholder bilens serviceplan og får serviceeftersyn hos Skorstensgaard udført efter Hyundais egne forskrifter.


Overholder du dette, så garanterer vi, at din bils fabriksgaranti forbliver intakt – ellers betaler vi!


Vi dokumenterer alt lige fra tilbudsgivning til faktura. Det sker i en journal i vores systemer, og det er samtidig sikkerhed for dig, da det dermed er nemt at fremfinde informationer om, hvornår din bil fik skiftet eksempelvis bremsevæske sidst.


Skal du køre en fabriksgarantisag, hjælper vi dig naturligvis også med dokumentation.


Og er du Skorstensgaard-kunde, så får du adgang til mange andre fordele. Eksempelvis giver vi 15% pensionistrabat til alle vores kunder over 65 år, er du medlem hos FDM kan du finde mere information om medlemsrabat her, med et Skorstensgaard servicekort får du op til 60 dages kredit, der er mulighed for at få gratis vejhjælp i hele Danmark og meget mere.


Vil du se alle vores fordele, så se i kolonnen til højre her på siden.


Kontakt Skorstensgaard i Hobro

Book tid til service eller få et tilbud på reparation af din Hyundai fra vores værksted i Hobro. Det kan du nemt selv bestille her på siden.


Ønsker du at tale med en værkfører, har du naturligvis stadig mulighed for at ringe til afdelingen eller sende en e-mail. Vi besvarer alle henvendelser senest 48 timer efter modtagelse på hverdage.


Book tid til din Hyundai her


Glemt adgangskode?