Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Frit værksted til din Hyundai i Hobro

Skorstensgaard i Hobro er ikke bundet op på et bestemt bilmærke - men er en kæde af frie autoværksteder, som gennem kontinuerlig uddannelse og ved hjælp af professionelt tester-udstyr har opnået stor viden og erfaring med alle bilmærker. Årligt servicerer vi op mod 100.000 biler på vores værksteder.

Skorstensgaards klare ambition er at skabe lavere værkstedsregninger til bilejerne, som ofte er vant til et højere prisniveau hos mærkeværkstederne. Vi er op til 40 procent billigere - og samtidig er du sikret en udsøgt god service.

Mere end 9 ud af 10 af vores kunder siger, at de vil anbefale os til andre.

Modtag et tilbud fra os, hvis din Hyundai skal serviceres eller har brug for at komme på værksted. Så kan du se, hvor meget du kan spare på regningen.

Få gratis tilbud til din Hyundai

Veluddannede mekanikere tager hånd om din Hyundai

Men selvom vi ikke er bundet af krav fra Hyundai, så er det ikke ensbetydende med at vi ikke opfylder dem alligevel.

Vi bruger mange resurser på at holde vores team af mekanikere opdateret på den nyeste viden hvad angår Hyundai.

De uddannes løbende i håndtering af de forskellige Hyundai modeller og ligeledes i at betjene det test- og diagnoseudstyr, der er nødvendigt for at kunne fejlfinde og dermed servicere og reparere din bil korrekt.

Vores værksteder har konstant fokus på kvalitet og effektivisering for at du kan få den helt rigtige pris. Det gælder naturligvis også Skorstensgaard i Hobro.

Fabriksgaranti rokkes der ikke ved

En nyvognsgaranti på en Hyundai er pr. november 2017 på 5 år. Den rokkes der ikke ved, når du overholder bilens serviceplan og får serviceeftersyn hos Skorstensgaard udført efter Hyundais egne forskrifter.

Overholder du dette, så garanterer vi, at din bils fabriksgaranti forbliver intakt – ellers betaler vi!

Vi dokumenterer alt lige fra tilbudsgivning til faktura. Det sker i en journal i vores systemer, og det er samtidig sikkerhed for dig, da det dermed er nemt at fremfinde informationer om, hvornår din bil fik skiftet eksempelvis bremsevæske sidst.

Skal du køre en fabriksgarantisag, hjælper vi dig naturligvis også med dokumentation.

Og er du Skorstensgaard-kunde, så får du adgang til mange andre fordele. Eksempelvis giver vi 15% pensionistrabat til alle vores kunder over 65 år, er du medlem hos FDM kan du finde mere information om medlemsrabat her, med et Skorstensgaard servicekort får du op til 60 dages kredit, der er mulighed for at få gratis vejhjælp i hele Danmark og meget mere.

Vil du se alle vores fordele, så se i kolonnen til højre her på siden.

Kontakt Skorstensgaard i Hobro

Book tid til service eller få et tilbud på reparation af din Hyundai fra vores værksted i Hobro. Det kan du nemt selv bestille her på siden.

Ønsker du at tale med en værkfører, har du naturligvis stadig mulighed for at ringe til afdelingen eller sende en e-mail. Vi besvarer alle henvendelser senest 48 timer efter modtagelse på hverdage.

Book tid til din Hyundai her