Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Frit værksted til din Kia i Hobro

Hos Skorstensgaard i Hobro får du en fantastisk værkstedsoplevelse når din Kia trænger til en reparation eller serviceeftersyn. Vi servicerer biler af mærket Kia ifølge Kias egne forskrifter og vores teknikere og mekanikere har stort kendskab til netop Kia.

Skorstensgaard er en kæde af frie værksteder fordelt rundt i hele landet, som ikke er tilknyttet et bestemt bilmærke. Gennem af uddannelse og via vores professionelle tester-udstyr, har vi opnået solid knowhow og erfaring med samtlige bilmærker, idet vi årligt reparerer og servicerer op mod 100.000 biler.

Vi sørger løbende for at vores medarbejdere er opdateret på de seneste udviklinger på Kia biler, så uanset om din Kia hedder Picanto, Rio eller noget tredje, så kan du være tryg ved tanken om, at vi kan tage servicemæssig hånd om din bil.

Udover det store kendskab til Kia, så har vi også alt relevant test- og diagnoseudstyr, så vi kan finde den eller de fejl der måtte være på din bil. Og herefter selvfølgelig fejlrette, så din Kia kan præstere godt på vejene igen.

Få gratis tilbud til din Kia

Vi vil skabe lavere værkstedsregninger til bilejerne, som desværre er vant til et højere prisniveau hos mærkeværkstederne. Det er vores målsætning og mærkesag - og ofte er vi op mod 40% billigere i forhold til mærkeværkstederne.

Derudover får du på vores autoværksteder god service. Mere end 9 ud af 10 kunder er yderst tilfredse med deres værkstedsoplevelse.

Få et tilbud fra os, hvis din Kia skal serviceres, og se, hvor meget du kan hente på regningen.

100% intakt fabriksgaranti

Får du udført service hos Skorstensgaard efter fabrikkens forskrifter, så garanterer vi at din bil bevarer sin fabriksgaranti og skifter vi dele på din bil, kan du være i tryg forvisning om, at vi primært benytter godkendte ikke-originale reservedele. Det kan du læse mere om her.

Dermed bibeholder du din Kias fabriksgaranti – ellers betaler vi!

Og det betyder, at hvis mærkeværkstedet ikke anerkender fabriksgarantien på baggrund af arbejde, som vi har stået for, så betaler vi reparationen på et af vore værksteder.

Kia værkstedsbesøg til tyske priser

En stor del af vores koncept består af at tilbyde vores mange kunder service og reparationer af biler til tyske værkstedspriser og samtidig give en fantastisk værkstedsoplevelse.

Prismæssigt betyder det, at vi er op til 40% billigere end det autoriserede Kia værksted. Læs mere om, hvordan vi kan matche de tyske priser.

Ved siden af den markant billigere pris kommer så en god værkstedsoplevelse og attraktive fordele.

Den gode oplevelse starter allerede, når du kontakter os, og slutter først når du kører herfra med din Kia.

Vil du læse om alle de gode fordele vores kunder får adgang til, så kig i kolonnen her til højre. Vi tilbyder bl.a. pensionistrabat og mobilitetsservice.

Book tid hos Skorstensgaard i Hobro

Her på hjemmesiden kan du få tilbud og booke tid på vores værksted i Hobro alle døgnets 24 timer. Det er nemt at gøre og tager ikke mange minutter.

Vil du gerne tale med en værkfører, før du bestiller tid til service eller reparation af din Kia, så er du naturligvis velkommen til at ringe eller skrive til afdelingen.

Vi besvarer alt inden for åbningstiden og følger op på det der kommer ind uden for åbningstiden.

Derfor skal du heller ikke vente mere end maksimalt 48 timer på hverdage, før du bliver kontaktet angående din henvendelse.

Book tid til din Kia her