Spar altid 20-40% i forhold til mærkeværkstederne

Frit Kia værksted i Hobro

Skorstensgaard i Hobro leverer topkvalitet i reparationer og serviceeftersyn på Kia biler. Vi servicerer biler af mærket Kia ifølge Kias egne forskrifter og vores teknikere og mekanikere har stort kendskab til netop Kia.


Vi sørger løbende for at vores medarbejdere er opdateret på de seneste udviklinger på Kia biler, så uanset om din Kia hedder Picanto, Rio eller noget tredje, så kan du være tryg ved tanken om, at vi kan tage servicemæssig hånd om din bil.


Udover det store kendskab til Kia, så har vi også alt relevant test- og diagnoseudstyr, så vi kan finde den eller de fejl der måtte være på din bil. Og herefter selvfølgelig fejlrette, så din Kia kan præstere godt på vejene igen.


100% intakt fabriksgaranti

Får du udført service hos Skorstensgaard efter fabrikkens forskrifter, så garanterer vi at din bil bevarer sin fabriksgaranti og skifter vi dele på din bil, kan du være i tryg forvisning om, at vi kun benytter reservedele, der er testet og godkendt af vores leverandører, så vi sikrer den høje kvalitet i arbejdet.


Dermed bibeholder du din Kias fabriksgaranti – ellers betaler vi!


Og det betyder, at hvis mærkeværkstedet ikke anerkender fabriksgarantien på baggrund af arbejde, som vi har stået for, så betaler vi reparationen på et af vore værksteder.


Kia værkstedsbesøg til tyske priser

En stor del af vores koncept består af at tilbyde vores mange kunder service og reparationer af biler til tyske værkstedspriser og samtidig give en fantastisk værkstedsoplevelse.


Prismæssigt betyder det, at du sparer 20-40% på din bilregning i forhold til det autoriserede Kia værksted.


Tilbud på service? Klik her

Ved siden af den markant billigere pris kommer så en værkstedsoplevelse, der er mindst lige så god, som den du kender fra mærkeværkstedet.


Den gode oplevelse starter allerede, når du kontakter os, og slutter først når du kører herfra med din Kia.


Vil du læse om alle de gode fordele vores kunder får adgang til, så kig i kolonnen her til højre. Vi tilbyder bl.a. pensionistrabat og mobilitetsservice.


Book tid hos Skorstensgaard i Hobro

Her på hjemmesiden kan du få tilbud og booke tid på vores værksted i Hobro alle døgnets 24 timer. Det er nemt at gøre og tager ikke mange minutter.


Vil du gerne tale med en værkfører, før du bestiller tid til service eller reparation af din Kia, så er du naturligvis velkommen til at ringe eller skrive til afdelingen.


Vi besvarer alt inden for åbningstiden og følger op på det der kommer ind uden for åbningstiden.


Derfor skal du heller ikke vente mere end maksimalt 48 timer på hverdage, før du bliver kontaktet angående din henvendelse.


Book tid til din Kia her


Glemt adgangskode?