Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Frit værksted til din Mazda i Hobro

Benyt Skorstensgaard i Hobro hvis du vil have store besparelser på din bilregning sammenlignet med det autoriserede Mazda værksted samtidig med en værkstedsoplevelse helt i top.

Service til tyske værkstedspriser

Skorstensgaard er en kæde af frie værksteder fordelt rundt i hele landet, som ikke er tilknyttet et bestemt bilmærke. Gennem af uddannelse og via vores professionelle tester-udstyr, har vi opnået solid knowhow og erfaring med samtlige bilmærker, idet vi på årsbasis servicerer og reparerer op mod 100.000 biler.

Vi vil skabe lavere værkstedsregninger til bilejerne, som desværre er vænnet til et højere prisniveau hos mærkeværkstederne. Det er vores ambition og mærkesag - og ofte er vi op mod 40% billigere sammenlignet med mærkeværkstederne. Det gælder naturligvis også vores værksted i Hobro. Det kan vi give, da Skorstensgaard er en fri værkstedskæde, som har fokus på at ordne din bil og ingen hang til store glasfacader og overdådige domiciler.

Samtidig får du på vores autoværksteder god service. Mere end 9 ud af 10 kunder er yderst tilfredse med deres værkstedsoplevelse.

Få et tilbud fra os, hvis din Mazda skal serviceres, og se, hvor meget du kan hente på regningen.

Få gratis tilbud til din Mazda

Bevar din Mazdas fabriksgaranti

Er der stadig fabriksgaranti på din Mazda, kan du sagtens beholde den, selvom du vælger Skorstensgaard til at stå for service og reparation af din Mazda.

Hvordan?

Du skal blot overholde bilens serviceplan og få service på vores værksted i Hobro udført efter Mazda-fabrikkens forskrifter.

Vi garanterer at din bils fabriksgaranti dermed er intakt, og det betyder helt konkret, at skulle du få en garantisag afvist ved importøren på baggrund af arbejde udført af Skorstensgaard, så reparerer vi din bil på et af vores værksteder uden beregning for dig.

Gratis vejhjælp med Skorstensgaards mobilitetsservice

Ved at få udført service efter Mazdas forskrifter er din bil sikret gratis vejhjælp i hele Danmark. Heri er også inkluderet mulighed for lånebil.

Vores mobilitetsservice dækker bl.a. ved indbrud, driftsstop og trafikskade. Læs mere om mobilitetsservice her.

Derudover tilbyder vi gode rabatter til FDM’s kunder og 15% pensionistrabat til kunder, der er fyldt 65 år.

Ingen overraskelser på fakturaen

Ved at vælge Skorstensgaard i Hobro som dit foretrukne autoværksted, siger du samtidig ja tak til gennemsigtighed ved dine værkstedsbesøg. Vores kunder ved på forhånd, hvad de betaler for, da det aftales senest ved indskrivning af bilen.

Og når du henter din Mazda igen, så gennemgår vi sammen fakturaen, så du ved at den stemmer overens med det aftalte.

Skulle der dukke noget op ved gennemgang af din bil. Noget som kræver eksempelvis udskiftning af en del, så kontakter vi dig med pris på dette også, og vi skifter ikke denne del uden din accept. Dermed er der ingen overraskelser i forbindelse med fakturaen.

Bestil service hos Skorstensgaard i Hobro

Du kan hurtigt og nemt bestille tid eller bede om at få et tilbud fra Skorstensgaard. Det foregår online her på siden, og du har svar fra os senest 48 timer (på hverdage) efter din henvendelse.

Vil du tale med vores værkfører, kan du også benytte dig af telefon eller e-mail. Han er klar til at rådgive dig vedrørende din Mazda inden for vores åbningstider.

Bestil tid til din Mazda