Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Frit værksted til din Nissan i Hobro

En Nissan bil kendetegnes ved høj driftssikkerhed og som mange andre moderne biler er den fuld af delikat elektronik.

Elektronikken og de traditionelle dele af bilen kræver vedligeholdelse af kompetente mekanikere, og det finder du hos Skorstensgaard.

Således også på vores værksted i Hobro, hvor vores team af medarbejdere alle står klar til at hjælpe dig og din Nissan.

Fantastisk værkstedsbesøg i Hobro

Skorstensgaard er en landsdækkende kæde af frie værksteder, som ikke er bundet op på et bestemt bilmærke. Gennem uddannelse og ved hjælp af vores tester-udstyr, har vi opnået solid erfaring med alle bilmærker, hvor vi servicerer og reparerer op mod 100.000 biler årligt.

Vores ambition er at skabe lavere værkstedsregninger sammenlignet med det, som du måske er vant til fra et mærkeværksted. I mange tilfælde er vi op mod 40% billigere samtidig med, at du får god service og kvalitet på vores autoværksteder.

Sådan forholder det sig naturligvis også med Nissan, og det er vores mål, at du får samme gode oplevelse – uanset om det vedrører rådgivning, service, pris eller kvaliteten i det udførte arbejde – når du besøger Skorstensgaard i Hobro, som du vil få på det autoriserede værksted.

Vi ved, at 9 ud af 10 kunder er så tilfredse med deres værkstedsoplevelse, at de vil anbefale os til andre.

Få et tilbud fra os, når du skal have bilen serviceret eller repareret og se, hvad du kan spare.

Behold fabriksgaranti på din Nissan

Ved at få udført service ifølge bilens serviceplan og efter Nissan-fabrikkernes forskrifter hos Skorstensgaard, kan du endda beholde bilens fabriksgaranti.

Hvordan?

Vi benytter de samme tjekskemaer som mærkeværkstederne og arbejder ud fra nøjagtig de samme retningslinjer i forbindelse med service. Derfor garanterer vi, at din bils fabriksgaranti forbliver intakt – ellers betaler vi!

Samtidig dokumenterer vi alt, som du altid kan bede om at få på skrift, hvis du skulle få brug for det.

Et væld af kundefordele

Udover den gode pris, der er op til 40% under dem du får ved mærkeværkstedet, og bibeholdelse af fabriksgarantien på din Nissan får du adgang til masser af gode fordele som kunde. Også i vores afdeling i Hobro.

Eksempelvis tilbyder vi gratis vejhjælp ved for eksempel driftstop, hvis du får udført service efter din bils serviceplan.

Du kan se alle vores mange gode fordele i kolonnen til højre her på siden.

Bestil tid til service på vores værksted i Hobro

Nu har du læst en masse om hvor god vores afdeling i Hobro er til service og reparation af Nissan biler. Lad os også bevise det!

Bestil tid til service eller reparation af din Nissan online her på siden. Det er lynhurtigt.

Du kan naturligvis også bede om at få et skriftligt tilbud. Det er altid gratis og uforpligtende for dig.

Vil du gerne tale med vores værkfører, er du meget velkommen til at ringe eller sende en e-mail. Vi svarer så hurtigt som muligt og inden for 48 timer på hverdage.

Værkstedstid? Book tid her