OP TIL 40% BILLIGERE END MÆRKEVÆRKSTEDERNE

Frit værksted til din Opel i Hobro

Har du en nyere Opel, så har du også en bil, som er driftssikker og fuld af teknologi.


Alle teknologi- og sliddelene skal vedligeholdes og for det tekniske, så er det naturligvis vigtigt at holde det opdateret.


På den måde har du en bil, der fungerer optimalt.


Hos Skorstensgaard i Hobro har vi dygtige mekanikere, som foretager service og reparationer af alle Opel biler.


Forskellen er bare at vi er op til 40% billigere end mærkeværkstedet.


Mekanikere og værkføreres viden er altid up-to-date

Vores mekanikere uddannes løbende, så de altid har sidste nye viden om Opel og det tekniske udstyr der skal til for at kunne udføre et godt serviceeftersyn af din bil.


Også vores værkførere uddannes, så de kan give dig korrekt, professionel rådgivning, når du kontakter dem med en forespørgsel vedrørende din Opel.


Få gratis tilbud på service

Spar penge via tyske værkstedspriser

Vores koncept er baseret på tyske værkstedspriser uden at du er nødt til at køre ned over grænsen med din bil og det er på grund af denne tilgang, at du oplever store besparelser på værkstedsregningen.


Udover besparelsen får du også del i de mange kundefordele, når du benytter Skorstensgaard i Hobro.


Overholder du din Opels serviceplan hos os, så kvitterer vi med gratis vejhjælp i hele Danmark. Se mere under punktet Mobilitetsservice i kolonnen til højre.


Er du fyldt 65 år, har du mulighed for at opnå vores pensionistrabat på 15% og med et Skorstensgaard servicekort kan du få kredit på din regning lydende på løbende måned + 30 dage.


Men det er slet ikke nok:


Hos Skorstensgaard garanterer vi også, at du bibeholder din bils fabriksgaranti i garantiperioden, når du benytter vores værksted i Hobro.


Du bevarer din fabriksgaranti

Denne garanti kan vi stille, da vi arbejder ud fra samme tjekskemaer og forskrifter som det autoriserede Opel værksted og disse informationer kommer fra Opel fabrikken selv.


Garanti giver tryghed og derfor er det vigtigt for os at pointere at hvis du oplever at få afvist en garantisag på baggrund af et arbejde vi har foretaget, så kan du komme til os og så laver vi din bil på vores regning.


Kend prisen på forhånd

Her på siden kan du nemt og hurtigt bestille tid til service eller reparation af din Opel.


Du kan få et skriftligt tilbud på det du ønsker udført på forhånd så du kender prisen.


Og skulle der dukke noget op i forbindelse med et eftersyn, som gør at der skal udskiftes en del og der derfor må afviges fra det aftalte, så kontakter vi dig for accept, før vi udskifter delen.


Alle forespørgsler til os har en behandlingstid på maksimalt 48 timer på hverdage, og vil du tale med vores værkfører i Hobro, så er du altid velkommen til at ringe eller sende en e-mail.


Book tid til din Opel her


Glemt adgangskode?