Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Frit værksted til din Peugeot i Hobro

Ved at benytte Skorstensgaard i Hobro som dit foretrukne autoværksted kan du spare mange penge. Generelt set er vi op til 40% billigere end de autoriserede Peugeot værksteder, når det kommer til serviceeftersyn og bilreparationer.

Skorstensgaard er en landsdækkende kæde af frie værksteder og vi har adgang til samme data og mulighed for samme uddannelser som de autoriserede værksteder.

Derfor har vi de samme ressourcer som mærkeværkstedet og kan give din Peugeot en god service.

Op til 40% billigere end mærkeværkstedet

Skorstensgaard er en kæde af frie værksteder fordelt rundt i hele Danmark, der ikke er bundet op på et bestemt bilmærke.

Gennem kontinuerlig uddannelse og ved hjælp af vores tester-udstyr, har vi opnået solid erfaring med alle bilmærker, hvor vi foretager service og reparation på op mod 100.000 biler årligt.

Vi stræber efter at skabe lavere værkstedsregninger sammenlignet med det, som du måske kender fra et mærkeværksted.

Ofte er vi op til 40% billigere samtidig med, at du den gode service på vores autoværksteder.

Mere end 9 ud af 10 af vores kunder siger, at de vil anbefale os til andre.

Få et tilbud fra os, når din Peugeot skal serviceres eller repareres og se, hvor meget du kan spare.

Få gratis tilbud til din Peugeot

Fordele til vores kunder i Hobro

Er du kunde hos Skorstensgaard, får du adgang til masser af gode kundefordele.

Vi tilbyder tyske værkstedspriser, hvilket betyder at vores priser er op til 40% billigere end mærkeværkstederne uden at vi går på kompromis med kvaliteten. Læs mere om, hvordan vi matcher tyske værkstedspriser.

Ydermere bibeholder du fabriksgarantien på din Peugeot ved at overholde din bils serviceplan. Dertil behøver du ikke bruge et autoriseret værksted.

Vi arbejder ud fra tjekskemaer fra Peugeot fabrikken, og derfor kan vi garantere at din fabriksgaranti er 100% intakt efter besøg hos os – ellers betaler vi!

Du får et stempel i din servicebog, og det er lige så gyldigt som det du ville få hos mærkeværkstedet.

Attraktive fordele

Skal der nye reservedele til i forbindelse med at din bil er på værksted hos os, så kan du være tryg ved at vide, at vi primært benytter godkendte ikke-originale reservedele, og vi giver 3 års garanti på netop de dele, som vi udskifter på din bil. Læs mere om det her.

Skulle der ske dét at din bil en dag ikke vil starte eller at du får behov for at få din bil transporteret på værksted, så tilbyder vi gratis vejhjælp i hele Danmark.

Vi kalder det mobilitetsservice, og eneste krav er, at du overholder din bils serviceplan hos Skorstensgaard i Hobro. Eller i en af vores andre afdelinger.

Book tid hos Skorstensgaard i Hobro

Her på siden er det nemt for dig at booke tid. Du kan for eksempel klikke på knappen her nedenunder.

Du kan bestille tid online til eftersyn eller reparation af din Peugeot i alle døgnets 24 timer, men ønsker du at tale med en af vores værkførere, er du også meget velkommen til at sende en e-mail eller ringe til afdelingen. Vi bekræfter aftaler inden for 48 timer på hverdage.

Book tid til service af din Peugeot