Frit værksted til din Peugeot i Hobro

Lyser serviceindikatoren i din Peugeot?

Så kontakt Skorstensgaard på Jyllandsvej 6 i Hobro og få en god værkstedsoplevelse.

Vi kæmper for at give dig en lavere værkstedsregning, end den du får på dit mærkeværksted.

Auto Award priser for Årets Værksted
20 procent PrisPres hos SkorstensgaardBetingelser for 20 procent PrisPres

20% PrisPres giver dig en lavere værkstedsregning

Med vores 20% PrisPres-koncept kan du få en pris der er minimum 20% lavere end den du skulle betale på mærkeværkstedet, vi går ikke mindre end 20% under deres tilbud.

Sådan gør du brug af 20% PrisPres:

  1. Få et tilbud på skrift på service eller reparation af din Peugeot fra dit mærkeværksted.
  2. Vis det skriftlige tilbud til din Skorstensgaard afdeling.
  3. Vi giver dig et tilbud på skrift, som er mindst 20% under det du har fået fra mærkeværkstedet.

 

Vi opfordrer alle bilejere til at indhente flere priser, når din bil skal på værksted. Dermed kan du danne dig et overblik over forskellene på tilbuddene inden du vælger autoværksted.

Få gerne flere tilbud fra Peugeot værksteder og hold dem op mod vores pris fra Skorstensgaard Hobro ? og dermed er det dig som Peugeot ejer, der vælger det rigtige tilbud for dig.

Få gratis tilbud til din Peugeot

Skorstensgaard Hobro er et frit autoværksted

Vi er en fri kæde af autoværksteder, hvilket betyder at vi ikke er kædet sammen med Peugeot eller nogle af de andre bilfabrikker udover, at vi holder os up-to-date om, hvordan bilerne serviceres og repareres optimalt takket være vores eksterne leverandør Hella Guttmann Solutions.

Konceptet 20% PrisPres giver dig en pris, som er mindst 20% billigere end den pris, du er vant til hos dit mærkeværksted i Hobro. Tag tilbuddet fra mærkeværkstedet med til os, så går vi 20% under deres pris.

Og vores ambition er at du således får en lav pris på reparation og serviceeftersyn, en rigtig god værkstedsoplevelse og arbejde i høj kvalitet.

Få tilbud på Service efter bogen

Pladesmed reparerer bil på pladeværksted
Mekaniker laver service på bil

Regelmæssige serviceeftersyn er vigtige

For at opretholde holdbarhed og driftssikkerhed på din Peugeot, er det vigtigt, at der foretages jævnlige serviceeftersyn på bilen.

Skorstensgaard følger Peugeot fabrikkens forskrifter, heri står hvor ofte bilen skal serviceres (ofte oplyses dette i antal kørte km).

Når din bil er på vores autoværkted, serviceres den af uddannede mekanikere, og skal der skiftes dele, bruger vi certificerede dele og godkendte reservedele med 3 års garanti. Vores reservedele forhandles gennem landets førende grossistreservedelsgrossist FTZ.

Samtidig har vores medarbejdere adgang til det specialværktøj og software, der skal bruges for at holde din bil i en god tilstand.

Viden om Peugeot er afgørende for kvaliteten

Holdet hos Skorstensgaard i Hobro har et bredt kendskab til flere bilmærker, heriblandt Peugeot modellerne.

Skorstensgaards mekanikere kommer fra mange forskellige værksteder, herunder også mærkeværksteder. Det medfører at vi har erfaring med alle bilmærker, også Peugeot.

Vi holder vores mekanikere up-to-date via diverse kurser og uddannelser. Teamet har adgang til de specialværktøjer og testudstyr som din Peugeot har brug for, så vi kan servicere din Peugeot nøjagtigt, sikkert og effektivt.

Mekaniker tjekker hjul på bil
Mekaniker skifter hjul på bil

Service efter Peugeot fabrikkens forskrifter

Booker du et Serviceeftersyn efter servicebogen hos os i Hobro, så foregår det nøjagtig efter Peugeot fabrikkens forskrifter.

Og vi giver naturligvis et fuldt ud gyldigt stempel i din Peugeots servicebog. Vores stempel er lige så gyldigt som dit Peugeot værksteds og kan således være med til at sikre god gensalgsværdi af din Peugeot.

Et Service efter Servicebogen hos Skorstensgaard er en god måde at sikre, at bilen leverer gode køreoplevelser fremover og høj driftssikkerhed.

Få tilbud på Service efter bogen

Gratis tilbud med en pris du godkender

SamtidigHos Skorstensgaard arbejder vi ud fra et princip om at være gennemsigtige, hvilket bevirker at det arbejde, der sker på din Peugeot er aftalt på skrift mellem dig og vores indskriver før det laves.

Vores tilbud er 100% gratis & komplet uforpligtende. Du får tilbuddet på skrift, så du ved, hvad bilens tur på værksted ender med at koste dig.

Finder vi ekstra arbejde på din bil, imens den er på vores værksted, så kontakter vi dig med en pris og vi påbegynder ikke ekstraarbejde før vi har din accept.

Ved afhentning af din bil gennemgår vores værkfører det udførte arbejde og værkstedsfakturaen med dig. Her kan du stille spørgsmål, i fald der er noget du er i tvivl om.

Få et uforpligtende tilbud her

Skorstensgaard værksted
100 procent fabriksgaranti stempel

Bevar fabriksgaranti på din Peugeot

Service efter servicebogen hos Skorstensgaard Hobro giver dig nogle fordele.

En af dem er, at du bibeholder bilens fabriksgaranti, så længe den er i garantiperioden. Det garanterer vi, da vi foretager service, præcis efter bilfabrikkens forskrifter.

Du får desuden et fuldt ud gyldigt stempel i din bils servicebog, uanset om du benytter den klassiske eller den elektroniske servicebog.

Er det nødvendigt at køre en fabriksgarantisag, så kan vi selvfølgelig fremskaffe den dokumentation, du skal bruge, og vælger bilimportøren så alligevel at afvise din sag, så kommer du blot til os med din bil.

Så reparerer vi din Peugeot uden yderligere omkostning for dig - Vi kalder det 100% fabriksgaranti ? ellers betaler vi!

Du finder genveje til vores omfattende og attraktive kundefordelsprogram her på siden.

Kontakt Skorstensgaard i Hobro

Hvad enten du ønsker et tilbud fra eller vil bestille tid hos Skorstensgaard i Hobro, så kan du gøre det lige her på siden.

Du er også altid velkommen til at kontakte afdelingen på Smedevej 15, eller på telefon eller email, ligesom du er meget velkommen til at lægge vejen forbi, sige hej og få en snak om din bil.

Skorstensgaard besvarer alle henvendelser inden for 48 timer på hverdage.

Skorstensgaard Hobro facade