Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Frit værksted til din Renault i Hobro

Antallet af elektriske dele i en Renault bliver større og større. Sådan er det for mange biler.

Og derfor skal dit bilværksted kunne håndtere dette for at kunne servicere din bil til din tilfredsstillelse.

Det ved vi hos Skorstensgaard og i vores afdelinger – deriblandt Skorstensgaard i Hobro – har vi dedikerede og dygtige mekanikere, som klarer opgaven på bedste vis.

Op til 40% billigere på værkstedsbesøg

Skorstensgaard er ikke tilknyttet et bestemt bilmærke - men er en kæde af frie bilværksteder, som gennem kontinuerlig uddannelse og qua professionelt tester-udstyr har opnået stor erfaring og viden om alle bilmærker. Årligt servicerer vi op mod 100.000 biler.

Den klare ambition hos Skorstensgaard er at skabe lavere værkstedsregninger til bilejerne, som ofte er vænnet til et højt prisleje hos mærkeværkstederne.

Vi er op til 40% billigere - og samtidig er du sikret en udsøgt god service.

Mere end 9 ud af 10 af vores kunder siger, at de vil anbefale os til andre.

Modtag et tilbud fra os, hvis din Renault trænger til service eller har brug for at komme på værksted. Så kan du se, hvor meget du kan spare på regningen.

Få gratis tilbud til din Renault

Uddannede mekanikere tager sig af din bil

Vi arbejder ud fra de samme tjekskemaer som det autoriserede Renault værksted, og derfor investerer vi mange ressourcer i uddannelse af vores mekanikere, så deres viden og tilgang til reparation af netop Renault’er er optimal.

Uanset om det er en minibil, en varebil eller en bil imellem de to klasser.

Når vi udfører serviceeftersyn sker det med andre ord altid efter Renault-fabrikkens forskrifter og hos Skorstensgaard bliver alt arbejde dokumenteret og gemt, så du kan få det på skrift.

Det betyder også, at er der stadig fabriksgaranti på din bil, så bibeholdes den, når du benytter Skorstensgaard som autoværksted.

Og så til priser der er op til 40% billigere end dem du er vant til fra mærkeværkstedet.

Pensionistrabat, vejhjælp og mange andre kundefordele

Når du er kunde hos Skorstensgaard i Hobro følger der et væld af gode kundefordele med.

Eksempelvis tilbyder vi en lånebil, 15% rabat hvis du er fyldt 65 år og gratis vejhjælp i hele Danmark, hvis du overholder bilens serviceplan.

Du finder alle vores gode kundefordele i kolonnen til højre her på siden.

Som nævnt dokumenterer vi alt arbejde, lige fra udfærdigelsen af tilbud over det faktiske arbejde der udføres og til fakturaen.

Vi opretter simpelthen en journal over din bil, hvilket gør det nemt for dig, hvis du en dag får behov for dokumentation, for eksempel i forbindelse med en fabriksgarantisag.

Book tid til din Renault

At bestille tid til eftersyn eller reparation er meget nemt. Her på siden finder du knapper, som du blot skal klikke på, både for at bestille tid og for at få et tilbud på for eksempel en reparation eller et serviceeftersyn.

Det kan du gøre i alle døgnets 24 timer.

Men skulle du have behov for rådgivning, så er du altid velkommen til at henvende dig til vores værkfører i Hobro afdelingen.

Det kan du gøre ved at skrive en e-mail eller ringe til os i vores åbningstid. Vi besvarer alle henvendelser i løbet af 48 timer på hverdage.

Book tid til din Renault nu