Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Frit værksted til din SEAT i Hobro

Har du en Seat og bor du i Hobro eller omegn, så har du mulighed for at spare mange penge på din bilregning.

Hos Skorstensgaard opererer vi med tyske værkstedspriser, og derfor møder du priser der er op til 40% billigere end de priser, du finder på det autoriserede Seat værksted.

Og med den øgede mængde af teknologi i form af målere, sensorer og computere i biler, er det derfor vigtigt at holde disse opdateret.

Det gør du ved at overholde bilens serviceplan, og hvorfor så ikke spare penge i processen?

Gode værkstedsoplevelser

Skorstensgaard er ikke tilknyttet et specifikt bilmærke - men er en kæde af frie autoværksteder, som gennem målrettet uddannelse og qua professionelt tester-udstyr har opnået stor viden og erfaring med alle bilmærker. Årligt servicerer vi op mod 100.000 biler på vores værksteder.

Den klare ambition hos Skorstensgaard er at skabe lavere værkstedsregninger til bilejerne, som ofte er vant til et højt prisniveau hos mærkeværkstederne.

Vi er op til 40 procent billigere - og du er endvidere sikret en udsøgt god service.

Vi ved, at 9 ud af 10 kunder er så tilfredse med deres værkstedsoplevelse, at de vil anbefale os til andre.

Få gratis tilbud til din Seat

Få et tilbud fra os, hvis din Seat trænger til service eller har brug for at komme på værksted. Så kan du se, hvor meget du kan spare på værkstedsregningen.

Kvalitet i højsædet

Hos Skorstensgaard i Hobro – og i alle vores andre afdelinger – ligger det helt fast, at vi kompromisløst har fokus på kvalitet i alle aspekter i vores arbejde.

Hvordan kan Skorstensgaard så være så knivskarpe på prisen?

De lave priser er bl.a. resultatet af konstant effektivisering og optimering af arbejdsgange og 100% udnyttelse af lokaler og værksted.

Fabriksgaranti intakt ved serviceeftersyn

Er din bil af nyere dato og er der stadig fabriksgaranti på den, så kan du roligt benytte Skorstensgaards afdeling i Hobro til service.

Vi udfører serviceeftersyn efter forskrifterne opstillet af SEAT fabrikken, vi benytter de samme tjekskemaer, som det autoriserede værksted og skal der udskiftes dele, så benytter vi primært godkendte ikke-originale reservedele. Det kan du læse mere om her.

Udførlig dokumentation til din bils journal

Læg dertil at vi dokumenterer alt, fra du afleverer din Seat til du henter den igen. Og dette kan du selvfølgelig få på skrift.

Med vores detaljerede journal på din bil, kan du nemt finde oplysninger på, hvornår de enkelte udskiftninger blev foretaget.

Dette er din sikkerhed for 100% bibeholdelse af fabriksgarantien ved overholdelse af bilens serviceplan hos Skorstensgaard i Hobro.

Gratis vejhjælp og mange andre fordele

At bilens fabriksgaranti er intakt er blot én af mange kundefordele, du vil kunne opnå som kunde hos os.

Du kan se alle kundefordelene i kolonnen til højre her på siden, men vi synes bestemt det er værd at nævne, at er du fyldt 65 år, så kan du opnå 15% pensionistrabat, og at vi yder gratis vejhjælp i hele Danmark, når du overholder din Seats serviceplan hos Skorstensgaard.

Skal du undvære din bil i længere tid, er der mulighed for lånebil.

Book tid eller få tilbud

Her på siden kan du hurtigt bestille tid til service eller få et tilbud på reparation af din SEAT.

Vil du gerne i kontakt med vores værkfører først, så kan du selvfølgelig sende en e-mail eller ringe til os inden for åbningstiden.

Bestil tid til din SEAT her