Spar altid 20-40% i forhold til mærkeværkstederne

Frit SEAT værksted i Hobro

Har du en Seat og bor du i Hobro eller omegn, så har du mulighed for at spare mange penge på din bilregning.


Hos Skorstensgaard opererer vi med tyske værkstedspriser, og derfor har du mulighed for at spare 20-40% i forhold til de priser, du finder på det autoriserede Seat værksted.


Og med den øgede mængde af teknologi i form af målere, sensorer og computere i biler, er det derfor vigtigt at holde disse opdateret.


Det gør du ved at overholde bilens serviceplan, og hvorfor så ikke spare penge i processen?


Høj kvalitet til god pris

Hos Skorstensgaard i Hobro – og i alle vores andre afdelinger – ligger det helt fast, at vi kompromisløst sørger for høj kvalitet i alle aspekter i vores arbejde. Derfor kan vi også sige, at vi er mindst lige så gode som mærkeværkstederne.


Hvordan kan Skorstensgaard så være så knivskarpe på prisen?


De lave priser er bl.a. resultatet af konstant effektivisering og optimering af arbejdsgange og 100% udnyttelse af lokaler og værksted.


Få tilbud på service nu

Fabriksgaranti intakt ved serviceeftersyn

Er din bil af nyere dato og er der stadig fabriksgaranti på den, så kan du roligt benytte Skorstensgaards afdeling i Hobro til service.


Vi udfører serviceeftersyn efter forskrifterne opstillet af SEAT fabrikken, vi benytter de samme tjekskemaer, som det autoriserede værksted og skal der udskiftes dele, så benytter vi kun reservedele af høj kvalitet.


Faktisk er alle vores reservedele testet og godkendt i forhold til fabrikskvaliteten.


Testen er foretaget af vores leverandører, og derfor finder du hos os altid 3 års garanti på udskiftede reservedele.


Udførlig dokumentation til din bils journal

Læg dertil at vi dokumenterer alt, fra du afleverer din Seat til du henter den igen. Og dette kan du selvfølgelig få på skrift.


Med vores detaljerede journal på din bil, kan du nemt finde oplysninger på, hvornår de enkelte udskiftninger blev foretaget.


Dette er din sikkerhed for 100% bibeholdelse af fabriksgarantien ved overholdelse af bilens serviceplan hos Skorstensgaard i Hobro.


Gratis vejhjælp og mange andre fordele

At bilens fabriksgaranti er intakt er blot én af mange kundefordele, du vil kunne opnå som kunde hos os.


Du kan se alle kundefordelene i kolonnen til højre her på siden, men vi synes bestemt det er værd at nævne, at er du fyldt 67 år, så kan du opnå 15% pensionistrabat, og at vi yder gratis vejhjælp i hele Danmark, når du overholder din Seats serviceplan hos Skorstensgaard.


Skal du undvære din bil i længere tid, er der mulighed for lånebil. De første 150 kilometer betaler vi.


Book tid eller få tilbud

Her på siden kan du hurtigt bestille tid til service eller få et tilbud på reparation af din SEAT.


Vil du gerne i kontakt med vores værkfører først, så kan du selvfølgelig sende en e-mail eller ringe til os inden for åbningstiden.


Bestil tid til din SEAT her


Glemt adgangskode?