Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Frit værksted til din Skoda i Hobro

I gamle dage fandtes der mange vittigheder om Skoda, men med de nye biltyper som Fabia, Octavia, Superb og Rapid er der ikke så mange vittigheder i omløb.

Skoda er blevet synonym med gode køreoplevelser og populariteten skyldes formentlig også at de forskellige biltyper er til at betale for mange familier.

En Skoda skal dog – lige som alle andre biler – også på værksted til service eller reparation af og til. Og hos Skorstensgaard i Hobro – og i vores øvrige afdelinger – er der mange penge at spare.

Op til 40% billigere på værkstedsregningen

Skorstensgaard er en kæde af friværksteder fordelt rundt i hele Danmark, som ikke er bundet op på et specifikt bilmærke. Gennem uddannelse og ved hjælp af vores tester-udstyr, har vi opnået solid erfaring med alle bilmærker, hvor vi udfører service og reparation på op mod 100.000 biler hvert år.

Vi stræber efter at skabe lavere værkstedsregninger sammenlignet med det, som du måske er vant til fra et mærkeværksted. I mange tilfælde er vi op mod 40% billigere.

Selvom vi er markant billigere end mærkeværkstedet, så er kvalitet og service stadig i top. Det skyldes at vi har dygtige mekanikere, som gennemgår din bil efter de samme tjekskemaer.

Vi ved, at 9 ud af 10 kunder er så tilfredse med deres værkstedsoplevelse, at de vil anbefale os til andre.

Få et tilbud fra os, når du skal have bilen på værksted og se, hvad du kan spare.

Kundefordele i massevis

Benytter du Skorstensgaard i Hobro, får du del i vores mange gode kundefordele.

Eksempelvis tilbyder vi pensionistrabat på 15% til de af vores kunder som er fyldt 65 år, du kan få gratis vejhjælp i hele Danmark, når du lader os stå for service på din Skoda, og hvad siger du til op til 60 dages kredit i forhold til betaling af din faktura?

Det kan du få med et Skorstensgaard servicekort.

Det er blot nogle af vores mange kundefordele. Du finder dem alle sammen i kolonnen til højre her på siden.

Fuld dokumentation og mulighed for lånebil

Når du indleverer din Skoda til service eller reparation hos os, så har du mulighed for en lånebil.

Og så er det i øvrigt slut med at være i tvivl om, hvad der skal laves, og hvad der er blevet lavet.

Hos Skorstensgaard dokumenterer vi service og reparationer og alt andet arbejde involverende din Skoda.

Få et uforpligtende tilbud fra Skorstensgaard i Hobro

Få et 100% gratis tilbud fra Skorstensgaard i Hobro eller book tid til serviceeftersyn ved at bruge knapperne her på siden. Du kan nemt ordne det hele selv.

Men skal du tale med en værkfører, så har du naturligvis mulighed for at kontakte os via telefon inden for vores åbningstider eller e-mail. Vi giver dig svar inden for 48 timer.

Serviceeftersyn? Book tid her