OP TIL 40% BILLIGERE END MÆRKEVÆRKSTEDERNE

Frit Suzuki værksted i Hobro

Er din bil af mærket Suzuki, kan du spare penge på service ved at benytte Skorstensgaard til opgaven.


Alle vores afdelinger har det nødvendige udstyr og yderst kompetente mekanikere til at udføre opgaven og her er Skorstensgaard i Hobro bestemt ingen undtagelse.


Vores team i Hobro løser selv de mest krævende opgaver både sikkert og korrekt.


Vi arbejder utrætteligt på hele tiden at give vores kunder i Hobro en fantastisk værkstedsoplevelse til vores karakteristiske tyske værkstedspriser.


Op til 40% billigere end mærkeværkstedet på service

Vores priser er generelt op til 40% billigere, end de priser du vil blive præsenteret for på det autoriserede Suzuki værksted.


Selvom vi giver dig den superskarpe pris, så vil vi gerne understrege, at vi er kompromisløse over for kvaliteten i vores arbejde.


Hos Skorstensgaard i Hobro kan du få service og reparation af din Suzuki efter Suzuki fabrikkernes egne forskrifter, da vi gør brug af nøjagtig de samme tjekskemaer som mærkeværkstedet, og skal der nye dele til, så bruger vi kun kvalitets reservedele, som er godkendt af leverandøren.


Få tilbud på reparation her

100% fabriksgaranti på din Suzuki

Når vi kører service på netop denne måde, så er det samtidig din sikkerhed for at bilens fabriksgaranti forbliver intakt, selvom du bruger Skorstensgaard fremfor mærkeværkstedet.


Vi dokumenterer desuden alt i din Suzukis journal hos os. Så er der overblik over afgivne tilbud, fakturaer og al anden essentiel information vedrørende din bil.


Med vores fyldestgørende dokumentation garanterer vi, at din bils fabriksgaranti bibeholdes.


Afvises din garantisag hos mærkeværkstedet på grund af et indgreb vi har foretaget, så kommer du blot til os, for så betaler vi!


Gratis vejhjælp? Læs her hvordan

Hos Skorstensgaard har du mulighed for at få gratis vejhjælp, som dækker hele Danmark. Så er du dækket ind ved:

  • Punktering
  • Tom tank
  • Hvis der kommer forkert brændstof i tanken
  • Trafikskade
  • Indbrud og/eller tyveri
  • Driftstop

Får du udført service efter fabrikkens forskrifter på vores autoværksted i Hobro, så har du sikret dig gratis vejhjælp ved ovenstående 6 punkter frem til det er tid til service næste gang.


Værksted i Hobro med mange kundefordele

Fabriksgaranti, tyske værkstedspriser og vejhjælp er 3 af vores mange fordele, som Skorstensgaard-kunder får adgang til.


Du kan se dem alle i kolonnen i højre side her på siden, men vi synes, det især er værd at nævne, at personer der er fyldt 65 år, kan opnå pensionistrabat på 15%, FDM medlemmer kan opnå gode rabatter, og der er naturligvis også mulighed for en lånebil, så du stadig er mobil, mens vi har din bil under behandling. De første 150 kilometer er gratis.


Bestil tid online her

Er det tid til service eller reparation af din Suzuki og kunne du tænke dig en pris der er op til 40% billigere end mærkeværkstedet, så bestil tid til eftersyn allerede i dag. Det kan du nemt gøre her på siden.


Vil du tale med vores værkfører først, så er du naturligvis velkommen til at sende en e-mail eller ringe til os.


Vi besvarer alle henvendelser inden for 48 timer på hverdage, men skal du have fat i værkføreren, er der størst chance inden for vores åbningstider.


Serviceeftersyn? Book tid her


Glemt adgangskode?