OP TIL 40% BILLIGERE END MÆRKEVÆRKSTEDERNE

Frit Toyota værksted i Hobro

Få fejl. Det har i årevis været kendetegnet for biler af mærket Toyota. Og når dét er tilfældet, så borger det også for kvalitet. Men for at din Toyota er pålidelig dag ud og dag ind i flere år, så skal den af og til plejes og vedligeholdes.


Skorstensgaard i Hobro har dygtige mekanikere og er opdaterede med informationer og udstyr i forhold til at kunne udføre reparationer og service på din Toyota, når det er tid til det.


Og især også når det ikke er tid til det: altså når bilen af en eller anden grund ikke vil starte eller lignende.


Op til 40% billigere end mærkeværkstedet

Fejl og skader på biler er sjældent belejlige, og så er det godt at der findes frie værksteder som Skorstensgaard, der ikke er bundet af krav fra Toyota.


Det betyder, at vi kan tilbyde reparationer og serviceeftersyn på din Toyota til priser der er op til 40% billigere end hvad du oplever hos mærkeværkstedet.


Men selvom vi ikke er bundet af kravene fra Toyota, så går vi meget langt for at kunne levere samme kvalitet i service og reparationer, som du er vant til fra det autoriserede Toyota værksted.


Vi går efter at gøre det minimum lige så godt. Bare til en meget skarpere pris!


Få tilbud på service her

Kundefordele får du masser af

Når du er kunde hos Skorstensgaard i Hobro – eller i en af vores mange andre afdelinger – så får du del i en lang række af fordele.


Gennemsigtighed fra tilbudsgivning til udskrivning er en selvfølge. Et tilbud fra Skorstensgaard kan du altid få. Og det selvfølgelig på skrift.


Det giver dig fuld klarhed over værkstedsbesøgets omfang og bliver en del af den journal vi opretter på din bil.


Alle reparationer og fakturaen gennemgås sammen med dig, så der ikke dukker uforudsete udgifter op.


Ændrer noget sig, dvs. finder vi noget i løbet af et serviceeftersyn, som kræver udskiftning, så sker det ikke uden din tilladelse.


Fabriksgarantien bevares

Den udførlige dokumentation er også din sikkerhed for at fabriksgarantien bibeholdes, hvis bilen stadig er i garantiperioden.


Ved udskiftning af reservedele på din Toyota, benytter vi kun kvalitetsdele. Ofte er disse fra Bosch, og de er altid testet af vores leverandører.


Alt arbejde på din Toyota udføres efter Toyotas egne forskrifter og ud fra samme tjekskemaer som mærkeværkstederne. Det er med til at sikre at fabriksgarantien er intakt.


Gratis vejhjælp og lånebil

Af yderligere gode kundefordele kan vi bl.a. nævne at der er mulighed for lånebil, hvor de første 150 kilometer er gratis, vejhjælp frem til næste servicebesøg (den dækker hele Danmark og er i øvrigt gratis) og er du fyldt 65 år, kan du opnå vores pensionistrabat på 15%.


Og vi kunne blive ved med at liste fordele, men du kan selv se dem alle sammen i kolonnen til højre her på siden.


Kontakt Skorstensgaard i Hobro

Er det tid til service eller reparation af din Toyota, så er det nemt at bestille tid her på siden. Bare benyt knappen til at bestille tid. Vil du have et tilbud på opgaven, så klik på Få tilbud.


Og vil du gerne tale med vores værkfører først så er du velkommen til at sende en e-mail eller ringe til os i værkstedets åbningstid.


Book tid til service nu


Glemt adgangskode?