Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Frit værksted til din Toyota i Hobro

Få fejl. Det har i årevis været kendetegnet for biler af mærket Toyota. Og når dét er tilfældet, så borger det også for kvalitet. Men for at din Toyota er pålidelig dag ud og dag ind i flere år, så skal den af og til plejes og vedligeholdes.

Skorstensgaard i Hobro har dygtige mekanikere og er opdaterede med informationer og udstyr i forhold til at kunne udføre reparationer og service på din Toyota, når det er tid til det.

Og især også når det ikke er tid til det: altså når bilen af en eller anden grund ikke vil starte eller lignende.

Op til 40% billigere end mærkeværkstedet

Skorstensgaard er en landsdækkende friværkstedskæde, som ikke er bundet op på et bestemt bilmærke. Vi har - gennem kontinuerlig uddannelse og ved hjælp af professionelt tester-udstyr - opnået solid erfaring med alle bilmærker, hvor vi reparerer og servicerer op mod 100.000 biler på årsbasis.

Vi stræber efter at skabe lavere værkstedsregninger sammenlignet med det, som du oplever hos mærkeværkstedet. I mange tilfælde er vi op mod 40% billigere.

Samtidig går vi meget langt for at kunne levere den gode værkstedsoplevelse, som du er vant til fra det autoriserede Toyota værksted. Bare til en meget sparkere pris.

Vi ved, at 9 ud af 10 kunder er så tilfredse med deres værkstedsoplevelse, at de vil anbefale os til andre.

Få et tilbud fra os, når du skal have bilen serviceres eller repareres og se, hvad du kan spare.

Kundefordele får du masser af

Når du er kunde hos Skorstensgaard i Hobro – eller i en af vores mange andre afdelinger – så får du del i en lang række af fordele.

Gennemsigtighed fra tilbudsgivning til udskrivning er en selvfølge. Et tilbud fra Skorstensgaard kan du altid få. Og det selvfølgelig på skrift.

Det giver dig fuld klarhed over værkstedsbesøgets omfang og bliver en del af den journal vi opretter på din bil.

Alle reparationer og fakturaen gennemgås sammen med dig, så der ikke dukker uforudsete udgifter op.

Ændrer noget sig, dvs. finder vi noget i løbet af et serviceeftersyn, som kræver udskiftning, så sker det ikke uden din tilladelse.

Fabriksgarantien bevares

Den udførlige dokumentation er også din sikkerhed for at fabriksgarantien bibeholdes, hvis bilen stadig er i garantiperioden.

Ved udskiftning af reservedele på din Toyota, benytter vi primært godkendte ikke-originale dele, som vi yder 36 måneders garanti på. Det kan du læse meget mere om her.

Alt arbejde på din Toyota udføres efter Toyotas egne forskrifter og ud fra samme tjekskemaer som mærkeværkstederne. Det er med til at sikre at fabriksgarantien er intakt.

Gratis vejhjælp og lånebil

Af yderligere gode kundefordele kan vi bl.a. nævne at der er mulighed for lånebil, hvor de første 150 kilometer er gratis, vejhjælp frem til næste servicebesøg (den dækker hele Danmark og er i øvrigt gratis) og er du fyldt 65 år, kan du opnå vores pensionistrabat på 15%.

Og vi kunne blive ved med at liste fordele, men du kan selv se dem alle sammen i kolonnen til højre her på siden.

Kontakt Skorstensgaard i Hobro

Er det tid til service eller reparation af din Toyota, så er det nemt at bestille tid her på siden. Bare benyt knappen til at bestille tid. Vil du have et tilbud på opgaven, så kan du få det gratis og ganske uforpligtende.

Og vil du gerne tale med vores værkfører først så er du velkommen til at sende en e-mail eller ringe til os i værkstedets åbningstid.

Book tid til service nu