Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Frit værksted til din Volvo i Hobro

Skorstensgaard i Hobro er et frit værksted, der udfører reparation og service på alle biler af mærket Volvo.

Hos os møder du priser der er op til 40% billigere end mærkeværkstedet, og som en ekstra bonus får du adgang til vores mange gode kundefordele.

Op til 40% billigere på værkstedsbesøg

Skorstensgaard er en kæde af frie værksteder fordelt rundt i hele Danmark, som ikke er bundet op på et specifikt bilmærke. Gennem uddannelse og ved hjælp af vores tester-udstyr, har vi opnået omfattende erfaring med alle bilmærker, hvor vi reparerer og servicerer op mod 100.000 biler hvert år.

Vi stræber efter at skabe lavere værkstedsregninger end det, som du måske kender fra et mærkeværksted.

I mange tilfælde er vi op til 40 procent billigere samtidig med, at du får god service på vores værksteder.

Mere end 9 ud af 10 kunder er yderst tilfredse med deres værkstedsoplevelse.

Få gratis tilbud til din Volvo

Få et tilbud fra os, når bilen serviceres eller repareres og se, hvad du kan spare.

Tyske værkstedspriser og veluddannede mekanikere

Konceptet med de skarpe priser er bedre kendt som tyske værkstedspriser og kvaliteten i vores arbejde er naturligvis i orden, da vi følger Volvo-fabrikkens egne anvisninger og benytter deres tjekskemaer, når vi har din bil inde på værkstedet.

Vores kvalificerede mekanikere er altid klar til at hjælpe dig og din Volvo uanset om det er et bremsetjek, en motorfejl eller noget tredje der skal undersøges eller udbedres.

Hos Skorstensgaard uddanner vi mekanikere og teknikere løbende, så de altid er opdateret i forhold til seneste nyt fra Volvo-fabrikken.

Gratis vejhjælp ved overholdelse af serviceplan

Udover de billige priser er der som nævnt en lang række kundefordele. Vi tilbyder blandt andet mobilitetsservice, der kort og godt er gratis vejhjælp.

Vores mobilitetsservice dækker hele Danmark, og overholder du din bils serviceplan med serviceeftersyn hos Skorstensgaard, så har du gratis vejhjælp. Her er der ikke noget med at du skal tegne et abonnement.

Mobilitetsservice dækker ved punktering, trafikskade, driftsstop, bilen er kørt tør eller der er kommet forkert type brændstof i tanken, samt ved tyveri eller indbrud i bilen.

Mulighed for rabat og gratis lånebil

Er du fyldt 65 år, kan du gøre brug af vores pensionistrabat på 15% og medlemmer af FDM kan ligeledes opnå rabat.

Når din bil er på værksted, kan du stadig være mobil. Vi tilbyder at du kan låne en af vores biler gratis. Lånebilen må dog kun benyttes til kørsel i Danmark.

100% fabriksgaranti på din Volvo

Får du udført service hos Skorstensgaard i Hobro ifølge Volvos egne forskrifter, så bevarer du bilens fabriksgaranti.

Det vil vi gerne garantere. Helt præcist betyder det, at hvis du skulle få afvist en garantisag af Volvo-importøren på grund af arbejde, som er udført af Skorstensgaard, så betaler vi reparationen på et af vores værksteder.

Bestil tid til service hos Skorstensgaard i Hobro

Benyt muligheden her på hjemmesiden for at booke tid til serviceeftersyn på din Volvo. Det er nemt og hurtigt. Vil du have et tilbud på reparation eller service, så kan du naturligvis også få det.

Og vil du tale med en værkfører vedrørende bestilling af tid på værkstedet i Hobro, så kan du enten sende en e-mail eller ringe til os. Sidstnævnte inden for arbejdstiden.

Du får svar på din henvendelse senest 48 timer efter på hverdage.

Serviceeftersyn? Book tid her