Frit værksted til din VW i Hobro

Er det tid til service på din bil?

Så prøv Skorstensgaard på Jyllandsvej 6 i Hobro og få en god værkstedsoplevelse.

Det er vores klare ambition at give dig en lavere værkstedsregning, end den du får på et mærkeværksted.

Auto Award priser for Årets Værksted
20 procent PrisPres hos SkorstensgaardBetingelser for 20 procent PrisPres

20% PrisPres giver dig en lavere værkstedsregning

Med vores 20% PrisPres-koncept kan du få en pris der er min. 20% lavere end den du skulle betale på mærkeværkstedet, vi går nemlig 20% under deres værkstedstilbud.

Sådan gør du:

  1. Få et skriftligt tilbud på service eller reparation af din bil på dit mærkeværksted.
  2. Vis tilbuddet i din Skorstensgaard afdeling.
  3. Vi giver dig et tilbud på skrift, som er mindst 20% billigere end det du har fået fra mærkeværkstedet.

 

Vores opfordring er klar: Indhent flere priser, når din bil skal til service eller reparation. Dermed kan du få overblik over eventuelle forskelle på tilbud før du vælger autoværksted.

Få gerne flere tilbud fra VW værksteder og sammenlign dem med vores pris fra Skorstensgaard Hobro ? og så er det dig som VW ejer, der vælger det rigtige tilbud for dig.

Få gratis tilbud til din VW

Skorstensgaard Hobro er et frit autoværksted

Vi er en fri kæde af værksteder, hvilket betyder at Skorstensgaard ikke er kædet sammen med VW eller nogle af de andre bilfabrikker udover, at vi holder os fuldt ud orienteret om, hvordan bilerne bedst serviceres og repareres via vores eksterne leverandør Hella Guttmann Solutions.

Konceptet 20% PrisPres giver dig en pris, der er minimum 20% under end den pris, du er vant til hos dit mærkeværksted i Hobro. Tag tilbuddet fra mærkeværkstedet med til os, så går vi 20% under deres pris.

Og vi tilstræber at du dermed hos os får en lav pris på reparation og service, en rigtig god værkstedsoplevelse og arbejde i høj kvalitet.

Få tilbud på Service efter bogen

Skorstensgaard stempel
Mekaniker laver service på bil

Regelmæssige serviceeftersyn er vigtige

For at bevare holdbarhed og driftssikkerhed på din VW, skal der foretages regelmæssige serviceeftersyn på bilen.

Vi følger VW fabrikkens forskrifter, heri står hvor ofte din bil skal til service (typisk oplyses dette i antal kørte km).

Når din VW er på vores værksted, gennemgås den af uddannede mekanikere, og skal der skiftes dele, bruger vi certificerede dele og godkendte reservedele med 3 års garanti. Vores reservedele forhandles gennem Danmarks førende grossistreservedelsgrossist FTZ.

Læg dertil at vores medarbejdere har adgang til det specialværktøj og software, der skal til for at holde din bil i en god tilstand.

Viden om VW er vigtigt for kvaliteten

Teamet hos Skorstensgaard i Hobro har et bredt kendskab til mange bilmærker, inklusive VW modellerne.

Vores mekanikere kommer fra mange forskellige værksteder, herunder også mærkeværksteder. Det medfører at vi har erfaring med reparation og service af alle biler, også VW.

Vi holder vores medarbejdere opdaterede ved hjælp af eksterne kurser og uddannelser. Teamet har mulighed for at benytte de specialværktøjer og testudstyr som din bil har brug for, så vi kan servicere din VW nøjagtigt, sikkert og effektivt.

Skorstensgaard mekaniker laver service på VW bil
Mekaniker svejser bil på værksted

Service efter VW fabrikkens forskrifter

Booker du et Serviceeftersyn efter servicebogen hos Skorstensgaard i Hobro, så laves det nøjagtig efter VW fabrikkens forskrifter.

Og vi giver naturligvis et 100% gyldigt stempel i din VWs servicebog. Vores stempel er lige så gældende som dit VW værksteds og kan på den måde være med til at sikre god gensalgsværdi af din VW.

Et Service efter Servicebogen hos os er en god løsning til at sørge for, at bilen giver gode køreoplevelser fremover og høj driftssikkerhed.

Få tilbud på Service efter bogen

Uforpligtende tilbud med en pris du godkender

SamtidigHos Skorstensgaard arbejder vi ud fra et gennemsigtighedsprincip, som betyder at det arbejde, der udføres på din VW er aftalt på skrift mellem dig og vores indskriver før det laves.

Vores tilbud er 100% gratis & aldeles uforpligtende. Du modtager tilbuddet skriftligt, så du ved, hvad turen på værksted ender med at koste dig.

Finder vi ekstra arbejde på din bil, imens den er på værkstedet, bliver du kontaktet af os med en pris og vi igangsætter ikke ekstraarbejde før vi har din accept.

Ved afhentning af din bil gennemgår vores værkfører det udførte arbejde og fakturaen med dig. Her kan du stille spørgsmål, såfremt du er i tvivl om noget.

Få et uforpligtende tilbud her

Mekaniker laver service på VW bil
100 procent fabriksgaranti

Bevar fabriksgaranti på din VW

Service efter servicebogen hos Skorstensgaard Hobro giver dig flere fordele.

En af disse er, at du bibeholder bilens fabriksgaranti, såfremt den er i garantiperioden. Denne garanti kan vi give, da vi foretager service, præcis som bilfabrikken foreskriver.

Du får også et helt igennem gyldigt stempel i din bils servicebog, uanset om du bruger den klassiske eller den elektroniske servicebog.

Er det nødvendigt at køre en fabriksgarantisag, så kan vi naturligvis levere den dokumentation, du har brug for, og vælger bilimportøren så alligevel at afvise din sag, så kommer du blot til os med din bil.

Så reparerer vi din VW uden yderligere omkostning for dig - Vi kalder det 100% fabriksgaranti ? ellers betaler vi!

Du finder genveje til vores omfattende og attraktive kundefordelsprogram her på siden.

Kontakt Skorstensgaard i Hobro

Hvad enten du ønsker et tilbud fra eller vil bestille tid hos Skorstensgaard i Hobro, så kan du gøre det lige her fra siden.

Du er også altid velkommen til at kontakte afdelingen på Smedevej 15, eller på telefon eller email, ligesom du er meget velkommen til at kigge ind og sige hej og få en snak om din bil.

Vi besvarer alle henvendelser inden for 48 timer på hverdage.

Skorstensgaard Hobro facade