OP TIL 40% BILLIGERE END MÆRKEVÆRKSTEDERNE

Frit VW værksted i Hobro

En VW er både driftssikker og holdbar, men som alle andre biler skal den vedligeholdes for at du har mest mulig glæde af den. Både i det daglige og på langt sigt.


Volkswagen er det mest populære bilmærke i Danmark og hos Skorstensgaard i Hobro er vores mekanikere helt opdaterede på VW-viden, så vi kan sikre, at din bil er i trygge og ikke mindst kompetente hænder, når du indleverer den til service eller reparation.


Op til 40% billigere end mærkeværkstedet med vores tyske værkstedspriser

Skorstensgaard er en fri værkstedskæde med afdelinger i hele landet. Den markante forskel på os og det traditionelle mærkeværksted vil du finde på prisen, da vores koncept går på at tilbyde tyske værkstedspriser til vores kunder, og det betyder at du typisk vil opleve priser der er op til 40% billigere end mærkeværkstedet.


Det er til gengæld også kun på regningen, vi går på kompromis. Som en fast del af Skorstensgaard-oplevelsen lægger vi meget stor vægt på, at kvaliteten i reparationer og serviceeftersyn er minimum på højde med, hvad du får fra mærkeværkstedet.


Få et GRATIS tilbud her

Samtidig vil du få del i vores mange kundefordele som bl.a. tæller bibeholdelse af fabriksgaranti og mobilitetsservice/vejhjælp.


Gennemsigtighed fra start til slut

Hos Skorstensgaard er gennemsigtighed i alt – fra når du beder om prisestimater til du forlader værkstedet med en nyserviceret bil – en selvfølge. For os er det nemlig vigtigt, at du føler dig tryg.


Vi giver dig gerne et godt tilbud på forhånd og skulle der i løbet af serviceeftersynet eller reparationen dukke noget op, som betyder en ændring i forhold til det aftalte, så kontakter vi dig for din godkendelse. Reparation sker dermed først efter din godkendelse.


Og når du afhenter din bil, gennemgår vi fakturaen med dig, så dine spørgsmål besvares og eventuelle tvivl fjernes.


Men kan du så overholde VW-fabrikkens serviceforskrifter og din bils serviceplan ved at bruge Skorstensgaard i Hobro? Ja, det kan du sagtens! Ved at overholde serviceplanen så garanterer vi, at du bevarer din fabriksgaranti – ellers betaler vi!


Reservedele og arbejde i top kvalitet

Denne garanti stiller vi, da vi er 100% sikre på, at kvaliteten i vores arbejde er helt i top, ligesom vi udelukkende benytter godkendte reservedele af original kvalitet.


Og vi giver 3 års garanti på de dele, som monteres af os.


Hos Skorstensgaard kan du bestille tid eller bede om at få et tilbud på service eller reparation af din VW døgnet rundt.


Du skal blot klikke på knapperne her på siden og udfylde formularen (Husk at vælge Skorstensgaard i Hobro som afdeling).


Har du spørgsmål, er du altid meget velkommen til at sende os en mail eller ringe til os. Vi er klar til at svare på din henvendelse.


Book tid til service af VW her


Glemt adgangskode?