Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Frit værksted til din VW i Hobro

En VW er både driftssikker og holdbar, men som alle andre biler skal den vedligeholdes for at du har mest mulig glæde af den. Både i det daglige og på langt sigt.

Volkswagen er det mest populære bilmærke i Danmark og hos Skorstensgaard i Hobro er vores mekanikere helt opdaterede på VW-viden, så vi kan sikre, at din bil er i trygge og ikke mindst kompetente hænder, når du indleverer den til service eller reparation.

Op til 40% billigere end mærkeværkstedet med vores tyske værkstedspriser

Skorstensgaard er en fri værkstedskæde med afdelinger i hele landet, som ikke er bundet op på et bestemt bilmærke. Vi har - gennem kontinuerlig uddannelse og ved hjælp af professionelt tester-udstyr - opnået solid erfaring med alle bilmærker, hvor vi foretager reparation og service på op mod 100.000 biler hvert år.

Vores ambition er at skabe lavere værkstedsregninger sammenlignet med det, som du måske er vant til fra et mærkeværksted.

Ofte er vi op til 40% billigere samtidig med, at du får god service. Vi ved, at 9 ud af 10 kunder er så tilfredse med deres værkstedsoplevelse, at de vil anbefale os til andre.

Få et tilbud fra os, når din VW skal serviceres eller repareres og se, hvad du kan spare.

Samtidig vil du få del i vores mange kundefordele som bl.a. tæller bibeholdelse af fabriksgaranti og mobilitetsservice/vejhjælp.

Gennemsigtighed fra start til slut

Hos Skorstensgaard er gennemsigtighed i alt – fra når du beder om prisestimater til du forlader værkstedet med en nyserviceret bil – en selvfølge. For os er det nemlig vigtigt, at du føler dig tryg.

Vi giver dig gerne et godt tilbud på forhånd og skulle der i løbet af serviceeftersynet eller reparationen dukke noget op, som betyder en ændring i forhold til det aftalte, så kontakter vi dig for din godkendelse. Reparation sker dermed først efter din godkendelse.

Og når du afhenter din bil, gennemgår vi fakturaen med dig, så dine spørgsmål besvares og eventuelle tvivl fjernes.

Men kan du så overholde VW-fabrikkens serviceforskrifter og din bils serviceplan ved at bruge Skorstensgaard i Hobro? Ja, det kan du sagtens! Ved at overholde serviceplanen så garanterer vi, at du bevarer din fabriksgaranti – ellers betaler vi!

36 måneders garanti på reservedele

Denne garanti stiller vi, da vi er 100% sikre på, at kvaliteten i vores arbejde er i orden, ligesom vi primært benytter godkendte ikke-originale reservedele.

Og vi giver 3 års garanti på de dele, som monteres af os. Det kan du læse mere om her.

Hos Skorstensgaard kan du bestille tid eller bede om at få et tilbud på service eller reparation af din VW døgnet rundt.

Du skal blot klikke på knapperne her på siden og udfylde formularen (husk at vælge Skorstensgaard i Hobro som afdeling).

Har du spørgsmål, er du altid meget velkommen til at sende os en mail eller ringe til os. Vi er klar til at svare på din henvendelse.

Book tid til service af VW her