OP TIL 40% BILLIGERE END MÆRKEVÆRKSTEDERNE

Frit værksted til din Fiat i Holstebro

Italienske biler emmer – ligesom Italien – af passion og her er Fiat ingen undtagelse.

I modsætning til Ferrari m.fl. så er en Fiat dog til at betale.

Det synes vi også, at service og reparation skal være, og derfor får du priser, der er op til 40% billigere hos os ved sammenligning med det lokale mærkeværksted.

Men selvom prisen er lav, så går vi ikke på kompromis i forhold til kvaliteten.

Service op til 40% billigere

Skorstensgaard er ikke tilknyttet et bestemt bilmærke - men er en kæde af frie autoværksteder, som gennem kontinuerlig uddannelse og qua professionelt tester-udstyr har opnået stor viden og erfaring med samtlige bilmærker. Hvert år servicerer vi op mod 100.000 biler på vores værksteder.

Den klare ambition hos Skorstensgaard er at skabe lavere værkstedsregninger til bilejerne, som ofte er vænnet til et højt prisniveau hos mærkeværkstederne.
Vi er op til 40 procent billigere - og du er endvidere sikret en høj kvalitet samt en udsøgt god service.
Mere end 9 ud af 10 kunder er yderst tilfredse med deres værkstedsoplevelse.

Få et tilbud fra os, hvis din Fiat trænger til service eller har brug for at komme på værksted. Så kan du se, hvor meget du kan spare på regningen.

Veluddannede mekanikere på værkstedet

For at kunne levere høj kvalitet og lav pris er det nødvendigt at vores medarbejdere altid er opdateret på viden om de forskellige bilmærker og her er Fiat bestemt ingen undtagelse.

Din bil bliver derfor gennemgået ud fra seneste viden og med behørigt test- og diagnoseudstyr til rådighed, da vores mål er at give dig den samme gode værkstedsoplevelse, som du er vant til fra det aut. værksted, men til en markant lavere pris.

Få GRATIS tilbud på Fiat service

Prismatch på tilbud fra den aut. tyske forhandler

Har du fået et skriftligt udspecificeret tilbud – på bremser, service, styretøj og/eller øvrige sliddele – fra det tyske mærkeværksted, som indeholder brug af originale dele, så matcher vi selvfølgelig prisen.

Og har du et lignende tilbud med til os fra mærkeværkstedet i Holstebro, indeholdende originale reservedele, så ordner vi din bil og giver dig 20% rabat på deres tilbud.

Læs mere om konceptet tyske værkstedspriser her

Bevar din fabriksgaranti

Får du Service efter servicebogen hos Skorstensgaard i Holstebro, så garanteret vi at fabriksgarantien på din Fiat forbliver intakt.

Det gør vi, da serviceeftersynet sker efter Fiats forskrifter og alt dokumenteres til dig, så du har, hvad du skal bruge ved en eventuel fabriksgarantisag ved bilimportøren.

Afvises din sag på grund af arbejde udført af os, så reparerer vi din bil uden yderligere beregning for dig.

Attraktivt kundefordelsprogram til alle kunder

Derudover kan du få gratis vejhjælp i hele Danmark, udskyde betalingen af din værkstedsregning, få en gratis lånebil, når din egen er på værksted og meget mere som Skorstensgaard kunde.

Skal du have din Fiat på værksted, så benyt Skorstensgaard på Hjaltesvej 12 i Holstebro.

Kontakt Skorstensgaard i Holstebro

Du kan bestille tid lige her på siden, ligesom vi også gerne sender dig et 100% gratis og uforpligtende tilbud på service og/eller reparation.

Har du spørgsmål er du velkommen på værkstedet, ligesom vi også er klar på mailen og telefonen.

Alle henvendelser besvares inden for 48 timer på hverdage.

Book tid på værksted til din Fiat

Glemt adgangskode?