Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

op til 40% billigere end mærkeværkstederne

Frit værksted til din Ford i Holstebro

Ejer du en Ford og bor du i Holstebro eller omegn?

Så kan du få service og reparation på din bil til tyske værkstedspriser.

Hvor?

Skorstensgaard har åbnet værksted på Hjaltesvej 12 i Holstebro og vores priser er op til 40% under de priser, du kender fra det autoriserede Ford værksted.

Det billige alternativ til mærkeværkstedet

Skorstensgaard er en kæde af frie autoværksteder fordelt rundt i hele landet, som ikke er gift med et bestemt bilmærke. Ved hjælp af vores professionelle tester-udstyr samt løbende uddannelse, har vi opnået solid erfaring og knowhow med samtlige bilmærker, da vi på årsbasis reparerer og servicerer op mod 100.000 biler.

Vi stræber efter at skabe lavere værkstedsregninger til bilejerne, som desværre er vænnet til høje priser hos mærkeværkstederne. Det er vores ambition og mærkesag - og ofte er vi op til 40 procent billigere sammenlignet med mærkeværkstederne.

Derudover får du på vores autoværksteder særdeles god service. Mere end 9 ud af 10 kunder er yderst tilfredse med deres værkstedsoplevelse.

Få et tilbud fra os, når din Ford skal serviceres, og se, hvor meget du kan hente på regningen.

Få gratis tilbud til din Ford

Teknologi er integreret del af Ford

Ford biler i dag er ligesom alle andre biler spækket med teknologi, og derfor skal mekanikere og teknikere i dag kunne håndtere teknologien lige så godt som udskiftning af oliefilteret.

Det kræver indsigt, og derfor er kurser og uddannelse også en fast del af det at være mekaniker, værkfører eller tekniker hos Skorstensgaard.

Det er vigtigt at vores medarbejdere er fuldt opdaterede på seneste viden om Ford.

Det betyder dermed også, at vi er i stand til at servicere alle Ford biler uanset årgang.

Få gratis tilbud her

Service som Ford fabrikken ønsker det

For at din Ford kan blive ved med at give dig rigtig gode køreoplevelser, er det nødvendigt at foretage serviceeftersyn og nogle gange også reparationer.

Derfor er det bedste råd også at lade din Ford følge bilens servicebog.

Servicebogen fortæller, hvor ofte bilen skal have service for at holde bilen i bedste mulig stand så længe som muligt.

Med et Service efter servicebogen hos Skorstensgaard følger vi samme tjek- og kontrolskemaer som mærkeværkstedet og skal vi skifte dele på din bil, så skal du vide at vi primært benytter godkendte ikke-originale reservedele. Ofte fra Bosch.

Dette er med til at sikre kvaliteten i vores arbejde og det giver dig tryghed.

Læs mere om det her.

Har du undersøgt værkstedspriserne?

Vi lever i en tid, hvor det er nemt at indhente tilbud på det arbejde man vil have udført.

Det er vi fuldt ud klar over hos Skorstensgaard, og vi står stadig fast på at være op til 40% billigere end mærkeværkstederne.

Men hvad nu hvis du har fået et godt og billigt tilbud på service på din Ford?

Jo, har du et skriftligt udspecificeret tilbud fra det autoriserede Ford værksted indeholdende originale reservedele, så tag det med til os.

Vi foretager arbejdet og giver dig en pris, der er 20% under den der står i tilbuddet fra Ford.

Men hvad er de tyske værkstedspriser så?

Hele vores koncept tager sit udgangspunkt i prisniveauet hos vores tyske naboer, og vi tager stikprøver, som viser at vores priser generelt matcher de tyske.

Men skulle du have et skriftligt udspecificeret tilbud fra det autoriserede tyske Ford værksted, så tag det med til os.

Vi matcher prisen uden tøven og du slipper for at tage den lange køretur ned over grænsen.

Ellers er det jo ikke tyske værkstedspriser!

Læs meget mere om konceptet her.

Få gratis tilbud på service

Du ved hvad det koster

Kunder hos Skorstensgaard i Holstebro ved altid, hvad de skal betale, når de afhenter bilen igen.

Det skyldes at du – når du afleverer din Ford hos os – har aftalt, hvad der skal laves og hvad prisen for dette stykke arbejde er sammen med vores værkfører.

Dette får du på skrift og det er din sikkerhed for at bilregningen ikke løber løbsk, mens bilen er på liften.

En gang imellem sker der dog det, at vores mekaniker finder mere arbejde, idet bilen er på værksted.

I sådan et tilfælde kontakter værkstedet dig angående arbejdet, hvor vi har selvfølgelig en pris klar til dig og denne del af arbejdet vil ikke blive påbegyndt uden din godkendelse.

Når du henter din Ford på værkstedet i Holstebro, så gennemgår værkføreren fakturaen og det udførte arbejde med dig, og du har rig mulighed for at stille de spørgsmål, du måtte have.

Gratis vejhjælp & lånebil

Når vi laver Service efter servicebogen på din Ford, så følger der nogle gode fordele med.

Eksempelvis får du gratis vejhjælp til bilen. Vi kalder det Skorstensgaard Mobilitetsservice og det dækker døgnet rundt i hele Danmark hvis din Ford kommer ud for ting som motorstop, trafikskade eller kører tør for brændstof.

Kan vi ikke gøre din bil køreklar på stedet, fragter vi den til nærmeste Skorstensgaard værksted, hvor du senest kl. 17 samme dag vil få en gratis lånebil stillet til rådighed.

Bevar fabriksgarantien på din Ford

Er der stadig fabriksgaranti på din bil, så garanterer vi at den bevares, hvis du får Service efter servicebogen hos os.

Det gør vi, fordi serviceeftersynet dermed sker efter Fords egne forskrifter, og vi dokumenterer naturligvis vores arbejde grundigt.

Skulle du efterfølgende komme i en situation, hvor du skal køre en fabriksgarantisag ved bilimportøren, kan vi dermed hjælpe dig med den nødvendige dokumentation for udført arbejde.

Afviser bilimportøren din sag, kan du komme til os med din Ford, for så foretager vi reparationen uden beregning for dig.

Det er derfor, vi kalder det 100% fabriksgaranti – ellers betaler vi!

Alle Skorstensgaards kunder har mulighed for at gøre brug af kundefordelsprogrammet, og du finder links til vores øvrige fordele her på siden.

Kontakt Skorstensgaard i Holstebro

Skal din Ford på værksted? Trænger den til service eller reparation?

Book tid på værkstedet på Hjaltesvej 12 i Holstebro lige her på siden eller bed om at få et gratis og uforpligtende tilbud på den opgave du ønsker udført.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe eller skrive en mail til værkstedet, ligesom du også er velkommen til at komme forbi og sige hej.

Alle de henvendelser Skorstensgaard i Holstebro modtager, besvares inden for 48 timer på hverdage.

Book værkstedstid til din Ford