Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Frit værksted til din Hyundai i Holstebro

Service og reparation i top kvalitet på din Hyundai er præcis, hvad du får ved at benytte Skorstensgaard på Hjaltesvej 12 i Holstebro som dit foretrukne bilværksted.

Kender du ikke Skorstensgaard, så skal du vide, at vi er en kæde af frie værksteder, og dermed er vi ikke bundet af strenge krav og regler fra bl.a. Hyundai fabrikken.

Gennem kontinuerlig uddannelse og ved hjælp af vores tester-udstyr, har vi opnået omfattende erfaring med alle bilmærker, hvor vi reparerer og servicerer op mod 100.000 biler årligt.

Vores ambition er at skabe lavere værkstedsregninger end det, som du måske er vant til fra et mærkeværksted. I mange tilfælde er vi op til 40% billigere samtidig med, at du får den gode service på vores værksteder.

Mere end 9 ud af 10 af vores kunder siger, at de vil anbefale os til andre.

Få et tilbud fra os, når du skal have bilen serviceret eller repareret og se, hvad du kan spare.

Få gratis tilbud på service

Mekanikere med stort kendskab til Hyundai

For at vi kan levere kvalitetsarbejde, er det vigtigt at vores mekanikere, teknikere og værkførere er opdaterede på viden om Hyundai biler og de mange andre bilmærker vi får ind fra vores kunder.

Derfor bruger vi også mange ressourcer på uddannelse, så vores ansatte altid er up-to-date på relevant viden.

Udover at vide alt om Hyundai, så kan alle vores værksteder også betjene diagnose- og fejlfindingsudstyr, så vi er i stand til effektivt at finde fejl på din bil, når den kommer ind på værkstedet eller hvis du oplever problemer.

Fabriksgaranti, mobilitetsservice m.m.

Som kunde ved Skorstensgaard i Holstebro får du mulighed for at benytte vores gode kundefordele.

Blandt dem finder du muligheden for at bibeholde fabriksgarantien på din Hyundai, eller hvad med gratis vejhjælp i hele Danmark via vores Mobilitetsservice? 

Begge dele er mulige ved at få Service efter servicebogen hos Skorstensgaard, da dette sker præcis efter Hyundais egne forskrifter.

Alt arbejde dokumenteres

Alt lige fra tilbudsgivning over turen på værksted og til fakturabetaling hos Skorstensgaard bliver dokumenteret.

Det betyder også at skulle du få brug for det, kan vi hjælpe dig med behørig dokumentation.

Vi tilbyder desuden gode rabatordninger og muligheden for at få en gratis lånebil stillet til rådighed mens din Hyundai er på værksted.

Du finder links til alle vores kundefordele her på siden.

Kontakt Skorstensgaard i Holstebro

Du kan bestille tid til service eller reparation af din Hyundai lige her på siden, hvor vi har gjort det så nemt at det maks tager et par minutter for dig.

Vil du have et tilbud fra os, er dette naturligvis også muligt, og husk at alle tilbud fra Skorstensgaard er gratis og uforpligtende.

Har du spørgsmål, står værkføreren på værkstedet på Hjaltesvej 12 klar til at hjælpe og du er velkommen til at kigge ind og sige hej, ligesom du også kan både skrive en mail og ringe til os.

Værkstedet besvarer alle henvendelser inden for 48 timer på hverdage.

Book værkstedstid til Hyundai