Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Frit værksted til din Kia i Holstebro

Skorstensgaard i Holstebro foretager reparation og service i topklasse på alle Kia biler uanset årgang.

Serviceeftersyn sker efter Kia fabrikkens egne forskrifter og vores hold af mekanikere og teknikere på værkstedet i Holstebro har stort kendskab til netop Kia.

Op til 40% billigere på værkstedsbesøg

Skorstensgaard er ikke bundet op på et specifikt bilmærke - men er en kæde af frie bilværksteder, som gennem målrettet uddannelse og qua professionelt tester-udstyr har opnået stor viden og erfaring med alle bilmærker. Hvert år servicerer vi op mod 100.000 biler på vores værksteder.

Skorstensgaards klare ambition er at skabe lavere værkstedsregninger til bilejerne, som ofte er vænnet til et højt prisniveau hos mærkeværkstederne. Vi er op til 40% billigere - og du er endvidere sikret en udsøgt god service.

Vi ved, at 9 ud af 10 kunder er så tilfredse med deres værkstedsoplevelse, at de vil anbefale os til andre.

Modtag et tilbud fra os, hvis din Kia skal serviceres eller har brug for at komme på værksted. Så kan du se, hvor meget du kan spare på regningen.

Få gratis tilbud til din Kia

Mekanikere med solidt kendskab til Kia

Samtidig sørger vi for løbende at sende vores medarbejdere på kurser og videreuddannelser, så vi sikrer os, at vi altid har al relevant Kia viden til rådighed på værkstedet på Hjaltesvej 12.

Værkstedet har derudover også alt relevant test- og diagnoseudstyr, så vi effektivt og korrekt kan fejlsøge på din bil og derefter sætte den korrekte reparation i gang.

Bibehold den gode fabriksgaranti

Service efter servicebogen til din Kia sørger for at serviceeftersynet sker efter Kias anvisninger og forskrifter, og derfor garanterer vi også at den gode fabriksgaranti, som Kia er så kendt for, forbliver intakt.

Dermed sikrer du også at eventuelle isatte reservedele er testet og godkendt af leverandøren og dermed også høj kvalitet i arbejdet.

Skulle Kia forhandleren afvise en fabriksgarantisag på grund af arbejde udført af Skorstensgaard, så kommer du blot til os med din bil, for så reparerer vi den uden yderligere omkostninger for dig.

Matcher tyske værkstedspriser

Vores koncept går i al sin simpelhed ud på at foretage service og reparation på alle biler uanset mærke og årgang, til en god pris og samtidig med at du får en god værkstedsoplevelse.

Vores prisniveau er op til 40% under det, du kender fra det aut. Kia værksted og den gode oplevelse starter allerede, når du afleverer bilen. Læs mere om, hvordan vi matcher tyske værkstedspriser.

Her gennemgår du det arbejde, der skal laves sammen med vores værkfører og I aftaler en pris, som du får på skrift.

Ekstraarbejde igangsættes ikke uden godkendelse

Finder vi yderligere arbejde i forbindelse med vores gennemgang, så kontakter vi dig om det, og vi begynder ikke denne del af arbejdet uden din accept.

Ved afhentning bliver arbejdet gennemgået igen og derfor er du ikke i tvivl om, hvad der er blevet lavet på din Kia.

Kundefordele til alle kunder

Alle kunder ved Skorstensgaard i Holstebro får desuden adgang til vores attraktive kundefordelsprogram, som du finder links til her på siden.

Det gælder bl.a. rabatordninger, mobilitetsservice/vejhjælp og muligheden for at få en gratis lånebil mens din bil er på værksted.

Kontakt Skorstensgaard i Holstebro

Her på siden kan du både booke tid og få gratis og uforpligtende tilbud.

Ønsker du at tale med vores værkfører, er du meget velkommen til at skrive en mail, ringe til os eller lægge vejen forbi Hjaltesvej 12.

Vi besvarer alle henvendelser inden for 48 timer på hverdage.

Book værkstedstid til din Kia