Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Frit værksted til din Nissan i Holstebro

En Nissan er kendetegnet ved høj driftssikkerhed, og så er den proppet med teknologi, som det er tilfældet med mange biler i dag.

Både de elektroniske og mere almindelige dele i din Nissan skal vedligeholdes, og det stiller krav til den mekaniker, som får opgaven.

Derfor skal du også vide at hos Skorstensgaard i Holstebro finder du dedikerede mekanikere, teknikere og værkførere, som er opdaterede på viden om Nissan biler, og derfor er din bil i gode hænder hos os.

Pris og kvalitet er helt rigtige

Skorstensgaard er ikke bundet op på et specifikt bilmærke - men er en kæde af frie bilværksteder, som gennem målrettet uddannelse og ved hjælp af professionelt tester-udstyr har opnået stor viden og erfaring med samtlige bilmærker. Hvert år servicerer vi op mod 100.000 biler.

Skorstensgaards klare ambition er at skabe lavere værkstedsregninger til bilejerne, som ofte er vænnet til et højere prisleje hos mærkeværkstederne.

Vi er op til 40% billigere - og du er endvidere sikret en udsøgt god service. Mere end 9 ud af 10 af vores kunder siger, at de vil anbefale os til andre.

Få et tilbud fra os, hvis din Nissan skal serviceres eller har brug for en reparation. Så kan du se, hvor meget du kan spare på regningen.

Få gratis tilbud på service

Fabriksgaranti på din Nissan forbliver intakt

Med et Service efter servicebogen hos Skorstensgaard i Holstebro, får din Nissan et serviceeftersyn præcis efter Nissan fabrikkens egne forskrifter og anvisninger.

Det betyder samtidig, at Skorstensgaard garanterer at bilens fabriksgaranti forbliver intakt, såfremt din Nissan stadig er i fabriksgarantiperioden.

Vi dokumenterer alt vedrørende vores arbejde på din bil, så skal du køre en fabriksgarantisag ved bilimportøren, kan vi hjælpe dig med gyldig dokumentation omhandlende det udførte arbejde.

Stempel i servicebogen? Naturligvis!

Skulle der så ske det, at bilimportøren afviser din sag, så kom til os med din bil.

I sådan et tilfælde slår vores fabriksgaranti til.

Vi reparerer simpelthen din bil uden yderligere beregning for dig.

Det hedder 100% fabriksgaranti – ellers betaler vi!

Og efter endt serviceeftersyn hos Skorstensgaard sørger vi selvfølgelig for et gyldigt stempel i bilens servicebog – også hvis du benytter elektronisk servicebog.

Kundefordele til alle kunder

Pris og fabriksgaranti er to gode grunde til at vælge Skorstensgaard i Holstebro frem for mærkeværkstedet, men som kunde hos os får du adgang til et særdeles attraktivt kundefordelsprogram, som bl.a. indeholder mobilitetsservice, der er gratis vejhjælp i hele Danmark, et servicekort, hvormed du kan udskyde betaling af din værkstedsregning i op til 60 dage og muligheden for en gratis lånebil imens din Nissan er på vores værksted.

Du kan læse meget mere om alle kundefordelene via links her på siden.

Bestil tid hos Skorstensgaard Holstebro

Trænger din Nissan til service eller reparation, så bestil tid hos Skorstensgaard på Hjaltesvej 12 i Holstebro.

Du kan også vælge at bede om at få et tilbud.

Dem sender vi selvfølgelig på skrift, og de er 100% gratis og uforpligtende for dig.

Vil du tale med vores værkfører først?

Du er velkommen til at kigge forbi værkstedet, ligesom du selvfølgelig også kan sende en mail eller ringe til afdelingen.

Vi besvarer alle henvendelser i løbet af 48 timer på hverdage.

Book værkstedstid til din Nissan