Frit værksted til din Peugeot i Holstebro

Er det tid til service på din bil?

Så prøv Skorstensgaard på Hjaltesvej 12 i Holstebro og få en god oplevelse med din bil på værksted.

Vi kæmper for at give dig en lavere værkstedsregning, end den du får på et mærkeværksted.

Auto Award priser for Årets Værksted
20 procent PrisPres hos SkorstensgaardBetingelser for 20 procent PrisPres

20% PrisPres giver dig en lavere værkstedsregning

Med vores 20% PrisPres-koncept kan du få en pris der er min. 20% lavere end den du skulle betale på dit mærkeværksted, vi går ikke mindre end 20% under deres tilbud.

Sådan gør du:

  1. Få et tilbud på skrift på service eller reparation af din bil på dit mærkeværksted.
  2. Vis tilbuddet i din Skorstensgaard afdeling.
  3. Vi giver dig et skriftligt tilbud, der er minimum 20% billigere end det du har fået fra mærkeværkstedet.

 

Vores opfordring er klar: Indhent flere tilbud, når din bil skal til service eller reparation. Dermed kan du få overblik over forskellene på tilbuddene før du vælger autoværksted.

Få altid flere tilbud fra Peugeot værksteder og sammenlign dem med vores pris fra Skorstensgaard Holstebro ? og dermed er det dig som Peugeot ejer, der vælger det mest attraktive tilbud.

Få gratis tilbud til din Peugeot

Skorstensgaard Holstebro er et frit autoværksted

Vi er en fri kæde af værksteder, som bevirker at vi ikke er kædet sammen med Peugeot eller nogle af de øvrige bilfabrikker udover, at vi holder os fuldt ud orienteret om, hvordan bilerne serviceres og repareres optimalt via vores eksterne leverandør Hella Guttmann Solutions.

Konceptet 20% PrisPres giver dig et tilbud på service, der er minimum 20% billigere end den pris, du har fået på skrift fra dit mærkeværksted i Holstebro. Tag tilbuddet fra mærkeværkstedet med til os, så går vi 20% under deres pris.

Og vi tilstræber at du således får en lav pris på reparation og service, en rigtig god værkstedsoplevelse og arbejde i god kvalitet.

Få tilbud på Service efter bogen

Skorstensgaard værksted
Mekaniker laver service på bil

Regelmæssige serviceeftersyn er vigtige

For at bevare levedygtighed og driftssikkerhed på din Peugeot, skal der foretages regelmæssige eftersyn på bilen.

Skorstensgaard følger den serviceplan der er udarbejdet efter fabrikkens, heri står hvor ofte bilen skal serviceres (ofte oplyses dette i antal kørte kilometer).

Når din bil er på vores autoværkted, serviceres den af uddannede mekanikere, og skal der skiftes en eller flere dele, bruger vi certificerede dele & godkendte reservedele med tre års garanti. Vores reservedele forhandles gennem landets førende grossistreservedelsgrossist FTZ.

Læg dertil at vores medarbejdere har adgang til det specialværktøj og software, der skal benyttes for at holde din bil i god stand.

Viden om Peugeot er vigtigt for kvaliteten

Holdet i vores afdeling i Holstebro har et bredt kendskab til adskillige bilmærker, inklusive Peugeot modellerne.

Skorstensgaards mekanikere kommer fra mange forskellige autoværksteder, herunder også mærkeværksteder. Det betyder at vi har erfaring med reparation og service af alle biler, også Peugeot.

Vi holder vores medarbejdere up-to-date ved hjælp af diverse kurser og uddannelser. Afdelingen har adgang til de specialværktøjer og testudstyr som din Peugeot har brug for, så vi kan servicere din Peugeot nøjagtigt, sikkert og effektivt.

Pladesmed reparerer bil på pladeværksted
Mekaniker tjekker hjul på bil

Service efter Peugeot fabrikkens forskrifter

Booker du et Serviceeftersyn efter servicebogen ved Skorstensgaard i Holstebro, så udføres det præcis efter Peugeot fabrikkens forskrifter.

Og vi giver naturligvis et 100% gyldigt stempel i din Peugeots servicebog. Vores stempel er lige så gældende som dit Peugeot værksteds og kan på den måde være med til at sikre gensalgsværdien af din Peugeot.

Et Service efter Servicebogen hos Skorstensgaard er en god løsning til at sikre, at bilen leverer gode køreoplevelser for eftertiden og høj driftssikkerhed.

Få tilbud på Service efter bogen

Uforpligtende tilbud med en pris du godkender

SamtidigHos Skorstensgaard arbejder vi ud fra et princip om at være gennemsigtige, hvilket betyder at det arbejde, der sker på din Peugeot er aftalt på skrift mellem dig og vores indskriver på forhånd.

Tilbud fra Skorstensgaard er 100% gratis og aldeles uforpligtende. Du får tilbuddet skriftligt, så du ved, hvad turen på værksted ender med at koste dig.

Finder vi ekstra arbejde på din bil, imens den er på værkstedet, så kontakter vi dig med en pris og vi påbegynder ikke ekstraarbejde før vi har din accept.

Ved afhentning af din bil gennemgår vores værkfører det udførte arbejde og regningen med dig. Her kan du stille spørgsmål, hvis du er i tvivl om noget.

Få et uforpligtende tilbud her

Mekaniker skifter hjul på bil
100 procent fabriksgaranti stempel

Bevar fabriksgaranti på din Peugeot

Service efter servicebogen hos Skorstensgaard Holstebro giver dig nogle fordele.

En af disse er, at du bibeholder bilens fabriksgaranti, så længe den er i garantiperioden. Det garanterer vi, da vi foretager service, præcis som bilfabrikken foreskriver.

Du får også et 100% gyldigt stempel i din bils servicebog, hvad enten du bruger den klassiske eller den elektroniske servicebog.

Får du behov for at køre en fabriksgarantisag, så kan vi naturligvis levere den dokumentation, du skal bruge, og vælger bilimportøren så alligevel at afvise din sag, så kommer du blot til os med din bil.

Så reparerer vi din Peugeot uden yderligere omkostning for dig - Vi kalder det 100% fabriksgaranti ? ellers betaler vi!

Du finder links til vores omfattende og attraktive kundefordelsprogram her på siden.

Kontakt Skorstensgaard i Holstebro

Hvad enten du ønsker et tilbud fra eller vil bestille tid hos Skorstensgaard i Holstebro, så kan du gøre det lige her fra siden.

Du er også altid velkommen til at kontakte afdelingen på Hjaltesvej 12, eller på telefon eller email, ligesom du er meget velkommen til at lægge vejen forbi, sige hej og få en snak om din bil.

Vi besvarer alle henvendelser senest 48 timer efter på hverdage.

Skorstensgaard Holstebro facade