Frit værksted til din Renault i Holstebro

Lyser serviceindikatoren i din Renault?

Så kontakt Skorstensgaard på Hjaltesvej 12 i Holstebro og få en god værkstedsoplevelse.

Vi kæmper for at give dig en lavere værkstedsregning, end den du får på et mærkeværksted.

Auto Award priser for Årets Værksted
20 procent PrisPres hos SkorstensgaardBetingelser for 20 procent PrisPres

20% PrisPres giver dig en lavere værkstedsregning

Med vores 20% PrisPres-koncept kan du få en pris der er min. 20% lavere end hvad du skulle betale på mærkeværkstedet, vi går ikke mindre end 20% under deres tilbud.

Sådan gør du brug af 20% PrisPres:

  1. Få et skriftligt tilbud på service eller reparation af din bil fra dit mærkeværksted.
  2. Vis tilbuddet til din Skorstensgaard afdeling.
  3. Skorstensgaard giver dig et tilbud på skrift, som er min. 20% billigere end det du har fået fra mærkeværkstedet.

 

Vores opfordring er klar: Indhent flere priser, når din bil skal til service eller reparation. Derved kan du danne dig et overblik over forskellene på tilbuddene inden du vælger bilværksted.

Få altid flere tilbud fra Renault værksteder og hold dem op mod vores pris fra Skorstensgaard Holstebro ? og dermed er det dig som Renault ejer, der vælger det mest attraktive tilbud.

Få gratis tilbud til din Renault

Service efter Renault fabrikkens forskrifter

Bestiller du et Serviceeftersyn efter bogen ved Skorstensgaard i Holstebro, så udføres det nøjagtig efter Renault fabrikkens forskrifter.

Og vi giver naturligvis et helt igennem gyldigt stempel i din Renaults servicebog. Vores stempel er lige så gyldigt som dit Renault værksteds og kan således være med til at sikre god gensalgsværdi af din Renault.

Et Service efter Servicebogen hos os er en god løsning til at sørge for, at bilen leverer gode køreoplevelser fremover og høj driftssikkerhed.

Få tilbud på Service efter bogen

Mekaniker skifter hjul på bil på værksted
Mekaniker laver service på bil

Regelmæssige serviceeftersyn er vigtige

For at bevare holdbarhed og driftssikkerhed på din Renault, er det vigtigt, at der foretages regelmæssige serviceeftersyn på bilen.

Skorstensgaard følger den serviceplan der er udarbejdet efter fabrikkens, heri står hvor ofte din bil skal til service (ofte oplyses dette i antal kørte kilometer).

Når din Renault er på vores værksted, gennemgås den af uddannede mekanikere, og skal der skiftes en eller flere dele, benytter vi certificerede dele & godkendte reservedele med tre års garanti. Vores reservedele forhandles gennem landets førende grossistreservedelsgrossist FTZ.

Læg dertil at vores medarbejdere har adgang til det specialværktøj og software, der skal benyttes for at vedligeholde din Renault.

Viden om Renault er afgørende for kvaliteten

Holdet i vores afdeling i Holstebro har et bredt kendskab til flere bilmærker, heriblandt Renault modellerne.

Skorstensgaards mekanikere kommer fra flere forskellige værksteder, herunder også mærkeværksteder. Det medfører at vi har erfaring med alle bilmærker, også Renault.

Vi holder vores medarbejdere up-to-date ved hjælp af diverse kurser og uddannelser. Afdelingen har adgang til de specialværktøjer og testudstyr som din bil har brug for, så vi kan servicere din Renault nøjagtigt, sikkert og effektivt.

Mekaniker tjekker hjul på Renault bil på værksted
Skorstensgaard stempel

Skorstensgaard Holstebro er et frit værksted

Vi er en fri værkstedskæde, hvilket betyder at Skorstensgaard ikke er kædet sammen med Renault eller nogle af de andre bilfabrikker udover, at vi holder os up-to-date om, hvorledes bilerne serviceres og repareres optimalt takket være vores eksterne leverandør Hella Guttmann Solutions.

Konceptet 20% PrisPres giver dig et tilbud på service, der er mindst 20% billigere end den pris, du har fået på skrift fra dit mærkeværksted i Holstebro. Du kommer blot med et skriftligt tilbud fra dit mærkeværksted, så går vi 20% under deres pris.

Og vi tilstræber at du dermed hos os får en lav pris på reparation og serviceeftersyn, en rigtig god værkstedsoplevelse og arbejde i høj kvalitet.

Få tilbud på Service efter bogen

Gratis tilbud med en pris du godkender

SamtidigHos Skorstensgaard arbejder vi ud fra et gennemsigtighedsprincip, som bevirker at det arbejde, der sker på din Renault er aftalt på skrift mellem dig og vores indskriver før det laves.

Vores tilbud er 100% gratis & komplet uforpligtende. Du får tilbuddet skriftligt, så du ved, hvad bilens tur på værksted kommer til at koste dig.

Finder vi ekstra arbejde på din bil, imens den er på værkstedet, så kontakter vi dig med en pris og vi påbegynder ikke ekstraarbejde før vi har din accept.

Når du henter din bil igen, gennemgår vores værkfører arbejdet og værkstedsfakturaen med dig. Her er du velkommen til at stille spørgsmål, hvis der er noget du er i tvivl om.

Få et uforpligtende tilbud her

Mekaniker laver service på Renault bil
100 procent fabriksgaranti stempel

Bibehold fabriksgaranti på din Renault

Service efter servicebogen hos Skorstensgaard Holstebro giver dig nogle fordele.

En af disse er, at du bibeholder bilens fabriksgaranti, såfremt den er i garantiperioden. Denne garanti kan vi give, da vi foretager service, nøjagtig efter bilfabrikkens forskrifter.

Du får også et helt igennem gyldigt stempel i din bils servicebog, hvad enten du benytter den klassiske eller den elektroniske servicebog.

Er det nødvendigt at køre en fabriksgarantisag, så kan vi naturligvis fremskaffe den dokumentation, du skal bruge, og vælger bilimportøren så alligevel at afvise din sag, så kommer du blot til os med din bil.

Så reparerer vi din Renault uden ekstra omkostning for dig - Vi kalder det 100% fabriksgaranti ? ellers betaler vi!

Du finder links til vores omfattende og attraktive kundefordelsprogram her på siden.

Kontakt Skorstensgaard i Holstebro

Uanset om du vil bestille tid eller et tilbud fra Skorstensgaard i Holstebro, så kan du gøre det lige her på siden.

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte afdelingen på Hjaltesvej 12, eller på telefon eller email, ligesom du er meget velkommen til at lægge vejen forbi, sige hej og få en snak om din bil.

Vi besvarer alle henvendelser senest 48 timer efter på hverdage.

Skorstensgaard Holstebro facade