Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Frit værksted til din Renault i Holstebro

Bor du i Holstebro og ejer du en Renault, så er der godt nyt.

Skorstensgaard har åbnet autoværksted på Hjaltesvej 12 i Holstebro, og dermed kan du få service på din bil til priser, der er op til 40% billigere, end dem du kender fra det aut. Renault værksted.

Skorstensgaard i Holstebro består af et hold af mekanikere, teknikere og værkførere, som med erfaring og dedikation tager sig godt af din Renault, når den trænger til serviceeftersyn eller reparation.

Fri værkstedskæde = op til 40% billigere end mærkeværkstedet

Skorstensgaard er en kæde af frie værksteder fordelt rundt i hele landet, hvilket betyder at vi ikke har noget samarbejde med det autoriserede Renault værksted. Gennem kontinuerlig uddannelse og ved hjælp af vores tester-udstyr, har vi opnået solid erfaring med alle bilmærker, hvor vi udføre reparation og service på op mod 100.000 biler på årsbasis.

Vores ambition er at skabe lavere værkstedsregninger end det, som du måske kender fra et mærkeværksted. I mange tilfælde er vi op til 40% billigere samtidig med, at du oplever god service på vores autoværksteder.

Mere end 9 ud af 10 kunder er yderst tilfredse med deres værkstedsoplevelse.

Få et tilbud fra os, når din Renault skal på værksted og se, hvor meget du kan spare.

Få gratis tilbud på service

Service efter Renaults forskrifter

Alle vores værksteder tilbyder Service efter bogen til din Renault, og vælger du dette serviceeftersyn, så foregår arbejdet efter Renault fabrikkens egne kontrolskemaer og forskrifter.

Det giver dig samtidig mulighed for at benytte Skorstensgaard Mobilitetsservice, som er gratis vejhjælp døgnet rundt i hele Danmark, ved bl.a. motorstop, punktering og indbrud i bilen frem til næste serviceeftersyn.

Er din Renault stadig i sin fabriksgarantiperiode, så garanterer vi at fabriksgarantien forbliver intakt ved service efter bilfabrikkens forskrifter, lige som vi giver dig et fuldt gyldigt stempel i bilens servicebog.

Mekanikere med stort kendskab til Renault

For at kunne levere kvalitetsarbejde på din og vores mange andre kunders biler, er det nødvendigt at vores medarbejdere er opdaterede på den seneste viden om biler.

Det gælder både for Renault’er og for alle de mange andre bilmærker, som serviceres på Skorstensgaards værksteder.

Derfor bruger vi også mange ressourcer på kurser og løbende uddannelse af vores medarbejdere.

For Skorstensgaard er det helt afgørende, at vores teknikere og mekanikere er up-to-date på bilmærkerne, så vi kan levere den helhedsoplevelse, der forventes af os.

Alt arbejde på din Renault bliver naturligvis behørigt dokumenteret.

Det betyder at du hurtigt kan få overblik over, hvad der er foretaget af indgreb på din bil.

Du ved hvad vi laver og kender prisen

Samtidig ved du altid, hvad prisen ender med at blive.

Den – og det arbejde der skal laves – har du nemlig aftalt på forhånd med vores værkfører, og du har fået det på skrift.

Vi kontakter dig selvfølgelig, hvis vi finder yderligere arbejde på din Renault i forbindelse med at den er på liften.

Her har vi en gennemgang af det fundne arbejde og ikke mindst en pris på det klar til dig, og vi begynder ikke på denne del uden din godkendelse.

Kontakt Skorstensgaard Holstebro

Så skal din Renault til service eller er der behov for en reparation?

Du kan bestille tid på værkstedet her på siden, lige som du kan vælge at bede om at få et gratis og uforpligtende tilbud fra os.

Og har du brug for rådgivning er du velkommen til at ringe til afdelingen, sende os en email eller komme ind og sige hej.

Vi besvarer alle henvendelser inden for 48 timer på hverdage.

Book værkstedstid til din Renault