Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

op til 40% billigere end mærkeværkstederne

Frit værksted til din Skoda i Holstebro

Bor du i Holstebro eller omegn kan du fra 1. november 2018 benytte Skorstensgaard på Hjaltesvej 12 i Holstebro, når din bil trænger til reparation eller service.

Hvorfor det?

Fordi vores arbejde er i orden, mens vi prismæssigt ligger op til 40% under de priser du kender fra det aut. Skoda værksted.

Vi giver dig desuden god kundeservice, og dermed får du sammenlagt en god værkstedsoplevelse til en meget attraktiv pris, når du vælger Skorstensgaard i Holstebro.

Få gratis tilbud på service

Det billige alternativ til mærkeværkstedet

Skorstensgaard er ikke bundet op på et bestemt bilmærke - men er en kæde af frie bilværksteder, som gennem kontinuerlig uddannelse og qua professionelt tester-udstyr har opnået stor erfaring og viden om alle bilmærker. Årligt servicerer vi op mod 100.000 biler.

Den klare ambition hos Skorstensgaard er at skabe lavere værkstedsregninger til bilejerne, som ofte er vant til et højt prisniveau hos mærkeværkstederne. Vi er op til 40 procent billigere - og samtidig er du sikret en udsøgt god service og kvalitet i arbejdet.

Vi ved, at 9 ud af 10 kunder er så tilfredse med deres værkstedsoplevelse, at de vil anbefale os til andre.

Få et tilbud fra os, hvis din Skoda skal serviceres eller har brug for at komme på værksted. Så kan du se, hvor meget du kan spare på værkstedsregningen.

Service som Skoda vil have det

Vi kan udføre eftersynet efter forskrifterne, da vi benytter de samme tjek- og kontrolskemaer, som de gør på mærkeværkstedet.

Ydermere uddanner vi vores mekanikere løbende, så de altid er opdateret på nyeste Skoda-viden.

Ud fra dette rådgives, repareres og serviceres der så Skoda biler, og en af disse kan være din.

Attraktive fordele for Skorstensgaards kunder

Er du kunde hos Skorstensgaard i Holstebro, kan du benytte vores omfattende kundefordelsprogram.

Ved at få foretaget Service efter servicebogen på din Skoda, sikrer du bibeholdelse af fabriksgarantien og gratis vejhjælp i hele Danmark frem til næste serviceeftersyn.

Denne service hedder Mobilitetsservice, den har åbent døgnet rundt og den dækker ved følgende:

  • Påfyldning af forkert brændstof
  • Kørt tør for brændstof
  • Motorstop
  • Trafikskade
  • Punktering
  • Indbrud/tyveri i bilen

Derudover har vi flere gode rabatordninger, et servicekort hvormed du kan udskyde betaling af din værkstedsregning i op til 60 dage og mulighed for at få en gratis lånebil stillet til rådighed mens vi ordner din Skoda.

Fuld dokumentation + godkendt stempel i servicebogen

Alt arbejde, som vi foretager på din bil, bliver naturligvis dokumenteret, så du kan fremvise dokumentation på forlangende. F.eks. i forbindelse med en fabriksgarantisag.

Vi dokumenterer alt fra tilbudsafgivning til faktura, og det bliver gennemgået af dig og vores værkfører ved aflevering og afhentning af Skodaen.

Du får alle tilbud på skrift, og er dermed ikke det mindste i tvivl om prisen og arbejdets omfang.

Finder vores mekaniker yderligere arbejde på din bil i forbindelse med at den er på liften, så kontakter vi dig med en pris og arbejdet påbegyndes ikke uden din godkendelse.

Og vi giver selvfølgelig et 100% godkendt stempel i bilens servicebog, hvad enten det er den klassiske papirversion, du har liggende i bilen eller det er den elektroniske servicebog du benytter.

Kontakt Skorstensgaard i Holstebro

Så er det ved at være tid til service på din trofaste Skoda eller trænger den til en reparation, er Skorstensgaard på Hjaltesvej en overvejelse værd.

Hvis du altså har lyst til priser, der er op til 40% billigere end dem du kender fra mærkeværkstedet.

Du kan bestille tid på værkstedet i Holstebro lige her på siden. Det tager kun et par minutter.

Du er også velkommen til at bede om et 100% gratis og uforpligtende tilbud fra os, ligesom du kan kontakte værkstedet via telefon og email, hvis du har behov for hjælp vedrørende din Skoda.

Alle henvendelser besvares inden for 48 timer på hverdage.

Book værkstedstid til din Skoda