Frit værksted til din Volvo i Holstebro

Lyser serviceindikatoren i din Volvo?

Så prøv Skorstensgaard på Hjaltesvej 12 i Holstebro og få en god oplevelse med din bil på værksted.

Vi tilstræber at give dig en lavere værkstedsregning, end den du får på dit mærkeværksted.

Auto Award priser for Årets Værksted
20 procent PrisPres hos SkorstensgaardBetingelser for 20 procent PrisPres

20% PrisPres sikrer dig en lavere værkstedsregning

Med vores 20% PrisPres-koncept kan du sikre dig en pris der er minimum 20% lavere end hvad du skulle betale på dit mærkeværksted, vi går ikke mindre end 20% under deres tilbud.

Sådan gør du:

  1. Få et tilbud på skrift på service eller reparation af din Volvo fra dit mærkeværksted.
  2. Vis tilbuddet til din Skorstensgaard afdeling.
  3. Vi giver dig et tilbud på skrift, der er minimum 20% billigere end det du har fået fra mærkeværkstedet.

 

Vi opfordrer alle bilejere til at indhente flere priser, når din bil skal på værksted. Dermed kan du danne dig et overblik over forskellene på tilbuddene før du vælger et værksted.

Få gerne flere tilbud fra Volvo værksteder og sammenlign dem med vores pris fra Skorstensgaard Holstebro ? og så er det dig som Volvo ejer, der vælger det rigtige tilbud for dig.

Få gratis tilbud til din Volvo

Service efter Volvo fabrikkens forskrifter

Bestiller du et Serviceeftersyn efter servicebogen ved os i Holstebro, så udføres det nøjagtig efter Volvo fabrikkens forskrifter.

Og vi giver naturligvis et fuldt ud gyldigt stempel i din Volvos servicebog. Vores stempel er lige så gangbart som dit Volvo værksteds og kan på den måde være med til at sikre god gensalgsværdi af din Volvo.

Et Service efter Servicebogen hos Skorstensgaard er en god måde at sikre, at bilen giver gode køreoplevelser fremover og høj driftssikkerhed.

Få tilbud på Service efter bogen

Mekaniker skifter hjul på bil
Mekaniker laver service på bil

Regelmæssige serviceeftersyn er vigtige

For at opretholde levedygtighed og driftssikkerhed på din Volvo, skal der foretages regelmæssige serviceeftersyn på bilen.

Vi følger den serviceplan der er udarbejdet efter fabrikkens, heri står hvor ofte bilen skal serviceres (typisk oplyses dette i antal kørte kilometer).

Når din bil er på vores værksted, gennemgås den af uddannede mekanikere, og skal der skiftes en eller flere dele, bruger vi certificerede dele & godkendte reservedele med tre års garanti. Vores reservedele købes gennem Danmarks førende grossistreservedelsgrossist FTZ.

Læg dertil at vores medarbejdere har adgang til det specialværktøj og software, der skal til for at holde din bil i en god tilstand.

Viden om Volvo er afgørende for kvaliteten

Holdet i vores afdeling i Holstebro har et bredt kendskab til adskillige bilmærker, inklusive Volvo modellerne.

Vores mekanikere kommer fra flere forskellige værksteder, herunder også mærkeværksteder. Det betyder at vi har erfaring med alle bilmærker, også Volvo.

Vi holder vores mekanikere opdaterede via diverse kurser og uddannelser. Teamet har mulighed for at bruge de specialværktøjer og testudstyr som din Volvo har brug for, så vi kan servicere din Volvo nøjagtigt, sikkert og effektivt.

Mekaniker skifter hjul på bil
Skorstensgaard værksted

Skorstensgaard Holstebro er et frit værksted

Vi er en fri kæde af værksteder, som bevirker at Skorstensgaard ikke er kædet sammen med Volvo eller nogle af de andre bilfabrikker udover, at vi holder os fuldt ud orienteret om, hvordan bilerne bedst serviceres og repareres takket være vores eksterne leverandør Hella Guttmann Solutions.

Konceptet 20% PrisPres giver dig en pris, der er mindst 20% under end den pris, du er vant til hos dit mærkeværksted i Holstebro. Du kommer blot med et skriftligt tilbud fra dit mærkeværksted, så går vi 20% under deres pris.

Og vi tilstræber at du dermed hos os får en lav pris på reparation og serviceeftersyn, en rigtig god værkstedsoplevelse og arbejde i høj kvalitet.

Få tilbud på Service efter bogen

Gratis tilbud med en pris du godkender

SamtidigHos Skorstensgaard arbejder vi ud fra et princip om at være gennemsigtige, hvilket bevirker at det arbejde, der sker på din Volvo er aftalt skriftligt mellem dig og vores indskriver før det laves.

Tilbud fra Skorstensgaard er 100% gratis og komplet uforpligtende. Du får tilbuddet skriftligt, så du ved, hvad bilens tur på værksted kommer til at koste dig.

Finder vi mere arbejde på din bil, imens den er på værkstedet, bliver du kontaktet af os med en pris og vi starter ikke ekstraarbejde før vi har din accept.

Ved afhentning af din bil gennemgår vores værkfører det udførte arbejde og værkstedsfakturaen med dig. Her kan du stille spørgsmål, såfremt der er noget du er i tvivl om.

Få et uforpligtende tilbud her

Mekaniker får vejhjælp hos Skorstensgaard
100 procent fabriksgaranti stempel

Bevar fabriksgaranti på din Volvo

Service efter servicebogen hos Skorstensgaard Holstebro giver dig nogle fordele.

En af disse er, at du bibeholder bilens fabriksgaranti, så længe den er i garantiperioden. Denne garanti kan vi give, da vi foretager service, nøjagtig som bilfabrikken foreskriver.

Du får desuden et 100% gyldigt stempel i din bils servicebog, uanset om du benytter den klassiske eller den elektroniske servicebog.

Får du behov for at køre en fabriksgarantisag, så kan vi selvfølgelig fremskaffe den dokumentation, du skal bruge, og vælger bilimportøren så alligevel at afvise din sag, så kommer du blot til os med din bil.

Så reparerer vi din Volvo uden yderligere omkostning for dig - Vi kalder det 100% fabriksgaranti ? ellers betaler vi!

Du finder genveje til vores omfattende og attraktive kundefordelsprogram her på siden.

Kontakt Skorstensgaard i Holstebro

Uanset om du vil bestille tid eller et tilbud fra Skorstensgaard i Holstebro, så kan du gøre det lige her fra siden.

Du er også altid velkommen til at kontakte afdelingen på Hjaltesvej 12, eller på telefon eller email, ligesom du er meget velkommen til at kigge ind og sige hej og få en snak om din bil.

Skorstensgaard besvarer alle henvendelser inden for 48 timer på hverdage.

Skorstensgaard Volvo facade