Frit værksted til din Audi i Horsens

Er det tid til service på din bil?

Så prøv Skorstensgaard på Langballe 8 i Horsens og få en god værkstedsoplevelse.

Vi tilstræber at give dig en lavere værkstedsregning, end den du får på dit mærkeværksted.

Auto Award priser for Årets Værksted
20 procent PrisPres hos SkorstensgaardBetingelser for 20 procent PrisPres

20% PrisPres giver dig en lavere værkstedsregning

Med vores 20% PrisPres-koncept kan du sikre dig en pris der er mindst 20% lavere end hvad du skulle betale på mærkeværkstedet, vi går ikke mindre end 20% under deres tilbud.

Sådan gør du:

  1. Få et skriftligt tilbud på service eller reparation af din Audi fra dit mærkeværksted.
  2. Vis det skriftlige tilbud til din Skorstensgaard afdeling.
  3. Skorstensgaard giver dig et tilbud på skrift, som er min. 20% under det du har fået fra mærkeværkstedet.

 

Vores opfordring er klar: Indhent flere priser, når din Audi skal til service eller reparation. Derved kan du danne dig et overblik over forskellene på tilbuddene inden du vælger et værksted.

Få altid flere tilbud fra Audi værksteder og sammenlign dem med vores pris fra Skorstensgaard Horsens ? og dermed er det dig som Audi ejer, der vælger det mest attraktive tilbud.

Få gratis tilbud til din Audi

Mekaniker laver service på Audi bil på værksted

Skorstensgaard Horsens er et frit værksted

Vi er en fri kæde af autoværksteder, som bevirker at vi ikke er kædet sammen med Audi eller nogle af de andre bilfabrikker udover, at vi holder os fuldt ud orienteret om, hvorledes bilerne serviceres og repareres optimalt takket være vores eksterne leverandør Hella Guttmann Solutions.

Konceptet 20% PrisPres giver dig en pris, som er minimum 20% under end den pris, du er vant til hos dit mærkeværksted i Horsens. Du kommer blot med et skriftligt tilbud fra dit mærkeværksted, så går vi 20% under deres pris.

Og vi tilstræber at du således får en lav pris på reparation og serviceeftersyn, en rigtig god værkstedsoplevelse og arbejde i god kvalitet.

Få tilbud på Service efter bogen

Service efter Audi fabrikkens forskrifter

Booker du et Serviceeftersyn efter bogen ved os i Horsens, så udføres det præcis efter Audi fabrikkens forskrifter.

Og vi giver naturligvis et fuldt ud gyldigt stempel i din Audis servicebog. Vores stempel er lige så gyldigt som dit Audi værksteds og kan på den måde være med til at sikre god gensalgsværdi af din Audi.

Et Service efter Servicebogen hos Skorstensgaard er en god måde at sørge for, at bilen leverer gode køreoplevelser fremover og høj driftssikkerhed.

Få tilbud på Service efter bogen

Audi bil på Skorstensgaard værksted
Skorstensgaard mekaniker laver service på bil

Regelmæssige serviceeftersyn er vigtige

For at opretholde levedygtighed og driftssikkerhed på din Audi, er det vigtigt, at der foretages regelmæssige eftersyn på bilen.

Vi følger den serviceplan der er udarbejdet efter fabrikkens, heri står hvor tit din bil skal til service (typisk oplyses dette i antal kørte km).

Når din bil er på vores værksted, gennemgås den af uddannede mekanikere, og skal der skiftes en eller flere dele, benytter vi certificerede dele og godkendte reservedele med tre års garanti. Vores reservedele forhandles gennem Danmarks førende grossistreservedelsgrossist FTZ.

Læg dertil at vores medarbejdere har adgang til det specialværktøj og software, der skal benyttes for at vedligeholde din Audi.

Viden om Audi er afgørende for kvaliteten

Holdet hos Skorstensgaard i Horsens har et bredt kendskab til mange bilmærker, heriblandt Audi modellerne.

Vores mekanikere kommer fra flere forskellige værksteder, herunder også mærkeværksteder. Det medfører at vi har erfaring med alle bilmærker, også Audi.

Vi holder vores mekanikere opdaterede ved hjælp af diverse kurser og uddannelser. Teamet har mulighed for at bruge de specialværktøjer og testudstyr som din bil har brug for, så vi kan servicere din Audi præcist, sikkert og effektivt.

Værkfører giver nøgler til kunde

Uforpligtende tilbud med en pris du godkender

SamtidigHos Skorstensgaard arbejder vi ud fra et gennemsigtighedsprincip, som betyder at det arbejde, der sker på din Audi er aftalt skriftligt mellem dig og vores indskriver på forhånd.

Vores tilbud er 100% gratis og aldeles uforpligtende. Du får tilbuddet skriftligt, så du ved, hvad bilens tur på værksted ender med at koste dig.

Finder vi mere arbejde på din bil, imens den er på værkstedet, så kontakter vi dig med en pris og vi påbegynder ikke ekstraarbejde uden din forudgående accept.

Ved afhentning af din bil gennemgår vores værkfører arbejdet og værkstedsfakturaen med dig. Her er du velkommen til at stille spørgsmål, såfremt du er i tvivl om noget.

Få et uforpligtende tilbud her

Mekaniker påfylder sprinklervæske på Audi til service
100 procent fabriksgaranti stempel

Bevar fabriksgaranti på din Audi

Service efter servicebogen hos Skorstensgaard Horsens giver dig flere fordele.

En af disse er, at du bevarer bilens fabriksgaranti, såfremt den er i garantiperioden. Det garanterer vi, da vi foretager service, præcis som bilfabrikken foreskriver.

Du får også et helt igennem gyldigt stempel i din bils servicebog, uanset om du benytter den klassiske eller den elektroniske servicebog.

Er det nødvendigt at køre en fabriksgarantisag, så kan vi naturligvis levere den dokumentation, du har brug for, og vælger bilimportøren så alligevel at afvise din sag, så kommer du blot til os med din bil.

Så reparerer vi din Audi uden ekstra omkostning for dig - Vi kalder det 100% fabriksgaranti ? ellers betaler vi!

Du finder links til vores omfattende og attraktive kundefordelsprogram her på siden.

Kontakt Skorstensgaard i Horsens

Uanset om du vil bestille tid eller et tilbud fra Skorstensgaard i Horsens, så kan du gøre det lige her fra siden.

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte afdelingen på Langballe 8, eller på telefon eller email, ligesom du er meget velkommen til at lægge vejen forbi, sige hej og få en snak om din bil.

Skorstensgaard besvarer alle henvendelser senest 48 timer efter på hverdage.

Skorstensgaard Horsens facade