Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

op til 40% billigere end mærkeværkstederne

Skorstensgaard i Horsens foretager autoservice og reparation på alle BMW biler uanset årgang

Frit værksted til din BMW i Horsens

En BMW indeholder i dag masser af teknologi. Derfor er det meget vigtigt at dit værksted og din mekaniker ved, hvad de har med at gøre.

Det gør vi hos Skorstensgaard!

Men hvad betyder tyske værkstedspriser?

Det betyder helt præcist, at vi er op til 40% billigere end det aut. BMW værksted.

Og har du gjort dig den ulejlighed at få et skriftligt udspecificeret tilbud fra det tyske BMW værksted, så kan du tage det med til os og få udført arbejdet hos Skorstensgaard i Horsens til samme pris.

Læs mere om konceptet her.

Op til 40% billigere på værkstedsbesøg

Skorstensgaard er en kæde af frie værksteder fordelt rundt i hele landet, som ikke er gift med et bestemt bilmærke. Ved hjælp af vores professionelle tester-udstyr samt løbende uddannelse, har vi opnået solid erfaring og knowhow med samtlige bilmærker, da vi årligt reparerer og servicerer op mod 100.000 biler.

Vi vil skabe lavere værkstedsregninger til bilejerne, som desværre er vant til et højere prisniveau hos mærkeværkstederne. Det er vores ambition og mærkesag - og i mange tilfælde er vi op til 40% billigere i forhold til mærkeværkstederne. Samtidig får du på vores autoværksteder god service og kvalitet.

Vi ved, at 9 ud af 10 kunder er så tilfredse med deres værkstedsoplevelse, at de vil anbefale os til andre.

Få et tilbud fra os, når din BMW skal serviceres, og se, hvor meget du kan hente på regningen.

Få gratis tilbud til din BMW

Gode værkstedsoplevelser hos Skorstensgaard

Vi vil have at du får en god værkstedsoplevelse hver gang du besøger os, og derfor sørger vi for, at du både kan vente hos os eller få en gratis lånebil stille til rådighed. Du bestemmer selv!

Venter du hos os, mens vi reparerer din BMW, så er der både TV og gratis internet i vores venterum. Og naturligvis også mulighed for en kop te, kaffe eller noget koldt vand at drikke.

Adskillige af Skorstensgaards mekanikere har flere års erfaring med at reparere BMW’er. Typisk fra autoriserede BMW værksteder. Derfor er vores afdeling i Horsens rigtig godt klædt på til at reparere BMW’er.

Reservedele til din BMW

Når din BMW skal have skiftet en del, er det vigtigt at det er en god reservedel der sættes i bilen. Hos Skorstensgaard bruger vi primært godkendte ikke-originale reservedele. Vi er så sikre på kvaliteten, at vi giver 3 års garanti på skiftede dele.

Få GRATIS tilbud på service

Uanset hvilken del du skal have skiftet, er der derfor stor tryghed i at lade Skorstensgaard stå for arbejdet. De fleste reservedele er i øvrigt fra Bosch. Læs mere om reservedele hos Skorstensgaard.

Når du rekvirerer et tilbud eller bestiller tid i en af vores afdelinger, så får du altid svar på skrift. Dette svar indeholder i sidste ende prisen for det indgreb der formentlig skal foretages på din bil. Ellers havde du jo næppe henvendt dig til et autoværksted.

Vores skriftlige svar er din sikkerhed for at prisen holder og er medvirkende til at give dig en betryggende gennemsigtighed i vores arbejde. 

Finder vi mere arbejde i forbindelse med gennemgangen af din bil, så kontakter vi dig altid vedrørende arbejdets omfang og med en pris på dette. Ekstraarbejdet påbegyndes aldrig uden din accept på det. Derfor kender du altid prisen på værkstedets arbejde.

100% fabriksgaranti - ellers betaler vi!

Serviceeftersyn udføres efter BMW’s egne forskrifter og dermed kan du bevare bilens fabriksgaranti. Det betyder at skulle bilimportøren afvise en garantireparation på baggrund af noget Skorstensgaard har lavet, så kan du komme til os. I de – meget få – tilfælde foretager vi reparationen uden beregning for dig.

Alle vores medarbejdere uddannes løbende, så vi er sikre på, at din bil er i gode hænder, uanset hvilket værksted du vælger.

Stadig ikke overbevist?

Fantastiske kundefordele

100% fabriksgaranti og den høje grad af gennemsigtighed er allerede nævnt, men hvad siger du til gratis vejhjælp i hele Danmark frem til næste serviceeftersyn? Eller flere rabatordninger?

Du finder alle vores kundefordele listet op her på siden.

Book tid hos Skorstensgaard i Horsens

Skal din BMW til service og synes du mærkeværkstedet er lidt for dyre? Så book tid hos Skorstensgaard i Horsens.

Ønsker du et tilbud på en specifik reparation eller et serviceeftersyn, så kan du lynhurtigt bede om dette ved at bruge knapperne her på siden. 

Vil du tale med vores værkfører først, kan du naturligvis altid ringe eller skrive en mail til afdelingen.

Alle henvendelser besvares inden for 48 timer på hverdage.

Book værkstedstid til din BMW