Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Frit værksted til din Citroen i Horsens

Når din Citroën skal på værksted, så brug Skorstensgaard i Horsens. Vores hold af mekanikere og teknikere står klar til at hjælpe dig og udføre service eller reparation af din bil.

Skorstensgaard har afdelinger i hele Danmark, som ikke er tilknyttet et bestemt bilmærke. Ved hjælp af vores professionelle tester-udstyr samt løbende uddannelse, har vi opnået solid knowhow og erfaring med samtlige bilmærker, da vi på årsbasis reparerer og servicerer op mod 100.000 biler.

Vi stræber efter at skabe lavere værkstedsregninger til bilejerne, som desværre er vant til et højere prisniveau hos mærkeværkstederne. Det er vores ambition og mærkesag - og i mange tilfælde er vi op til 40% billigere i forhold til mærkeværkstederne. Derudover får du på vores autoværksteder god service og kvalitet.

Mere end 9 ud af 10 af vores kunder siger, at de vil anbefale os til andre.

Få et tilbud fra os, når du skal have din Citroën serviceret, og se, hvor meget du kan spare.

Få gratis tilbud til din Citroën

Matcher tyske værkstedspriser

Denne markante besparelse kan du naturligvis også opnå på vores værksted i Horsens lige som du får god service og høj kvalitet i arbejdet. Dette er kernen i vores koncept: Tyske værkstedspriser. Læs mere om det her.

Udover tyske værkstedspriser får du adgang til en lang række af gode kundefordele. Du finder dem alle her på siden, men lad os fremhæve mobilitetsservice, som er gratis vejhjælp i hele Danmark ved f.eks. motorstop eller punktering, og gode rabatordninger. Er du medlem af FDM, kan du få op til 23% rabat, og er du over 65 år, så giver vi 15% pensionistrabat. 

100% fabriksgaranti – ellers betaler vi

Derudover er der mulighed for gratis lånebil, ekspresservice og bibeholdelse af din Citroëns fabriksgaranti når du følger Citroëns forskrifter i forhold til bilens serviceplan.

Alt arbejde på din Citroën bliver dokumenteret af os og vi udfører det ifølge bilfabrikkens egne kontrolskemaer. Dermed har du fyldestgørende dokumentation, hvis du skal gøre brug af bilens fabriksgaranti ved bilimportøren.

Og skulle det usandsynlige ske, at importøren nægter at lade fabriksgarantien gælde, på baggrund af arbejde vi har udført, så betaler vi for reparationen på et af vores værksteder.

Det er nemt at bestille tid og få tilbud

Der er med andre ord mange gode grunde til at vælge Skorstensgaard i Horsens, når din Citroën skal repareres eller serviceres, og vi har gjort det meget nemt for dig at bestille tid på værkstedet.

Her på siden kan du både bestille tid på værkstedet og få et gratis og 100% uforpligtende tilbud på reparation og service af din Citroën alt efter hvad du og din bil har behov for.

Vælger du at benytte Skorstensgaard er der ingen spørgsmål i forhold til prisen. Du kender den nemlig før arbejdet påbegyndes. Dermed slipper du for overraskelser på bilregningen.

Skulle der vise sig at være mere arbejde end det aftalte, så kontakter vi dig altid og fortæller om arbejdets omfang og hvad det koster. Og vi påbegynder ikke denne del af arbejdet, før du har sagt OK for det.

Forespørgsler besvares inden for 48 timer

Alle forespørgsler vi får ind via hjemmesiden behandles hurtigst muligt og du får svar inden for 48 timer på hverdage.

Ønsker du at tale med vores værkfører i Horsens, er du meget velkommen til at ringe eller skrive direkte til afdelingen. Det er naturligvis nemmest at få fat i os inden for vores åbningstid.

Du finder både telefonnummer, emailadresse og åbningstider hos Skorstensgaard i Horsens her.

Book tid til din Citroën her