OP TIL 40% BILLIGERE END MÆRKEVÆRKSTEDERNE
Fiat til service eller reparation? Skorstensgaard Horsens er 20-40% billigere end det autoriserede Fiat værksted

Frit værksted til din Fiat i Horsens

Fiat er italiensk passion og denne passion gennemsyrer alle Fiat modeller. I modsætning til visse andre italienske biler er Fiat dog til at betale for almindelige mennesker.


En Fiat skal dog ligesom alle andre biler vedligeholdes via serviceeftersyn og af og til skal der endda en reparation til.


Bor du i Horsens eller omegn, kan du bruge Skorstensgaard til både service og reparation af din Fiat og har du hidtil benyttet det aut. Fiat værksted kan du få priser op til 40% under dem du er vant til ved at vælge Skorstensgaard frem for mærkeværkstedet.


Tyske værkstedspriser i Horsens

Tyske værkstedspriser i Horsens - spar penge på service og reparation af Fiat bil

Besøger du en hvilken som helst Skorstensgaard afdeling, så vil du møde udtrykket Tyske Værkstedspriser. 


Det er vores koncept og betyder som nævnt oven for at vi – som fri værkstedskæde – er op til 40% billigere end de autoriserede værksteder.


Det betyder dog også, at kommer du til os med et skriftligt udspecificeret tilbud fra det autoriserede Fiat værksted i Tyskland, så udfører vi reparationen og matcher prisen uden at tøve.


Og du slipper for at køre til Tyskland for at få bilen repareret.


Har du et skriftligt udspecificeret tilbud, indeholdende brug af originaldele, fra det danske mærkeværksted, så udfører vi også gerne reparationen og giver dig 20% rabat på tilbuddet fra Fiat værkstedet.


Kvaliteten i arbejdet er i top

Men selvom vi er billige, så er kvaliteten altså helt i top. 


Vi arbejder ud fra de samme tjekskemaer som mærkeværkstedet og sørger for at vores mekanikere er opdateret på den nyeste Fiat viden.


Samtidig råder alle vores værksteder over det nødvendige diagnose- og fejlfindingsudstyr, så vi er i stand til at lokalisere fejl på din bil effektivt og finde frem til den helt rigtige løsning på din Fiat.


Målet er simpelt: Du skal have minimum den samme gode service og oplevelse, som du ville få hos mærkeværkstedet.


Få gratis tilbud på Fiat service


100% fabriksgaranti – ellers betaler vi!

Lader du Skorstensgaard i Horsens stå for service på din bil efter Fiats egne forskrifter, og i øvrigt overholder bilens serviceplan, så garanterer vi at bilens fabriksgaranti bibeholdes 100% i garantiperioden.


Får du en fabriksgarantisag afvist på det autoriserede Fiat værksted på grund af arbejde udført af Skorstensgaard, så reparerer vi uden omkostning for dig.


Alt arbejde på din Fiat dokumenteres

Ved at bruge Fiats egne kontrol- og arbejdsskemaer i forbindelse med serviceeftersyn sørger vi for at dokumentationen er i orden.


Der oprettes en journal på din bil og her noteres alt fra tilbud til fakturaer. Dermed kan du nemt få oplyst, hvornår for eksempel bilens tandrem blev skiftet.


Foruden de tyske værkstedspriser, den høje kvalitet, 100% fabriksgaranti og fuld dokumentation, så kan alle Skorstensgaards kunder få del i vores attraktive kundefordele, som bl.a. omfatter


  • Pensionistrabat 15%
  • FDM rabat 23% på service
  • Servicekort med op til 60 dages kredit
  • Gratis lånebil
  • Gratis vejhjælp i hele Danmark


Du finder links til alle kundefordelene her på siden.


Få tilbud fra og book tid hos Skorstensgaard Horsens

Skal din Fiat repareres eller til service og er du ved at indsamle tilbud, så kan du nemt bede om et tilbud på opgaven fra os. 


Alle tilbud fra Skorstensgaard er 100% gratis og uforpligtende!


Du kan også nemt booke tid på værkstedet i Horsens her på siden, ligesom du er meget velkommen til at skrive eller ringe direkte til afdelingen.


Vi følger op på alle henvendelser inden for 48 timer på hverdage.


Book tid hos Skorstensgaard Horsens


Glemt adgangskode?