Spar altid 20-40% i forhold til mærkeværkstederne

Frit Ford værksted i Horsens

Er det tid til service eller reparation af din Ford, så skal du prøve Skorstensgaard i Horsens. Her sparer du mellem 20 og 40% sammenlignet med mærkeværkstedet.


Alle nyere biler indeholder mange elektriske dele. Her er Ford biler bestemt ingen undtagelse, så det kræver både viden, indsigt og det rette udstyr at opdatere og vedligeholde Ford biler, så køreoplevelsen holdes på et stabilt højt niveau.


Service og vedligehold efter Fords forskrifter

Vedligehold sker bedst ved at følge bilens serviceplan. Her har Ford fabrikken beskrevet, hvorledes dette gøres, så du har mulighed for at få serviceret og repareret din bil efter fabrikkens forskrifter. Det giver høj køreglæde og lang levetid.


Hos Skorstensgaard arbejder vi ud fra de samme tjekskemaer og retningslinjer som de gør hos Ford. Samtidig benytter vi udelukkende kvalitets reservedele – ofte fra Bosch – og disse fakta er med til at give dig tryghed og vished for at vi er mindst lige så gode til at servicere Ford biler som Ford værksteder.


Og du kan være sikker på at uanset hvilken Ford, du afleverer hos Skorstensgaard i Horsens, så kan vores dygtige mekanikere og teknikere klare både reparation og serviceeftersyn.


Du kender prisen på forhånd

Hvis selve arbejdet er den ene side af mønten, så er tilbud og værkstedsregninger den anden. Og hos Skorstensgaard er det vigtigt for os at vores kunder ved præcis hvad der skal laves inden du sender din bil på værksted og at du allerede på forhånd ved, hvad det vil koste.


Få tilbud på Ford service her

Vi lægger mange resurser i at være så gennemsigtige som overhovedet muligt i vores processer og derfor modtager du alle tilbud skriftligt, service og reparationer gennemgås af dig og værkfører, når du afleverer bilen og fakturaen gennemgås af dig og værkfører når du afhenter bilen igen.


Hele vejen igennem kender du prisen. Men nogle gange finder mekanikere ting og fejl i forbindelse med arbejdet, som skal udbedres. Og her vil der hos Skorstensgaard i Horsens altid ske det, at vi kontakter dig med opgaven og en pris på den. Denne del af opgaven påbegyndes ikke uden din accept.


Har du modtaget et skriftligt og udspecificeret tilbud på reparationen fra dit autoriserede Ford værksted, så kan du tage det med til Skorstensgaard, hvor vi ikke alene matcher det, vi giver dig 20% rabat oveni.


Fabriksgaranti og pensionistrabat m.m.

Ovenfor har vi fortalt at det er vigtigt at følge bilens servicebog. Gør du det så har det yderligere den fordel at vi garanterer at Ford’ens fabriksgaranti bibeholdes – ellers betaler vi! Samtidig får du selvfølgelig et 100% godkendt stempel i servicebogen.


Derudover tilbyder vi bl.a. pensionistrabat på 15% til personer der er fyldt 67 år og mobilitetsservice. Sidstnævnte er en anden måde at omtale vejhjælp på. Vores vejhjælp er gratis for dig, når du får lavet service efter Fords forskrifter og det dækker hele Danmark i til fælde af f.eks. punktering, trafikskade eller motorstop.


Kontakt Skorstensgaard i Horsens i dag

Det er nemt at booke tid på vores autoværksted i Horsens eller bede om et tilbud lige her på siden. Klik blot på den rigtige knap og bestil tid eller få et tilbud. Tilbud fra Skorstensgaard koster naturligvis ikke noget og du forpligter dig ej heller til at bruge det. Du modtager svar inden for 48 timer på hverdage.


Vil du gerne tale med en værkfører, så er du naturligvis også meget velkommen til at ringe eller skrive direkte til vores Horsens værksted. Du fanger os nemmest inden for vores åbningstider.


Book tid til din Ford her


Glemt adgangskode?