Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Frit værksted til din Hyundai i Horsens

Hos Skorstensgaard i Horsens får du service og reparation af din Hyundai uanset type og årgang.

Skorstensgaard er en kæde af frie værksteder fordelt rundt i hele landet, som ikke er bundet af krav eller regler fra Hyundai fabrikken eller importøren. Ved hjælp af uddannelse og via vores professionelle tester-udstyr, har vi opnået solid erfaring og knowhow med samtlige bilmærker, da vi årligt reparerer og servicerer op mod 100.000 biler.

Vi vil skabe lavere værkstedsregninger til bilejerne, som desværre er vant til højere priser hos mærkeværkstederne. Det er vores målsætning og mærkesag - og ofte er vi op mod 40% billigere i forhold til mærkeværkstederne.

Samtidig får du på vores autoværksteder en udsøgt god service. Mere end 9 ud af 10 kunder er yderst tilfredse med deres værkstedsoplevelse.

Få et tilbud fra os, hvis din Hyundai skal serviceres, og se, hvor meget du kan hente på regningen.

Få gratis tilbud til din Hyundai

Gode værkstedsoplevelser

Skorstensgaard er som nævnt ikke bundet af Hyundais regler og krav, men vi vælger dog at opfylde mange af dem alligevel.

Vi ønsker nemlig at give dig den bedst mulige værkstedsoplevelse og som minimum en oplevelse, der er på højde med, hvad mærkeværkstedet kan klare.

Hvordan gør vi så det?

Det gør vi ved bl.a. at bruge mange resurser på at uddanne og holde vores værkførere, teknikere og mekanikere opdaterede på viden om Hyundai biler.

Op til 40% billigere på værkstedsbesøg

På den måde sørger vi for at vores ansatte er i stand til at servicere og reparere alle Hyundai modeller og samtidig kunne betjene det nødvendige diagnose- og testudstyr, så vi kan foretage fejlfinding effektivt og korrekt på din bil.

Takket være konstant fokus på effektivisering og kvalitet i arbejdet, sørger vi for, at du får den helt rigtige pris. Og det gælder bestemt også for Skorstensgaard i Horsens.

Få gratis tilbud på service

100% fabriksgaranti – ellers betaler vi!

Vælger du at benytte Skorstensgaard Horsens til service efter servicebogen på din Hyundai, så foretages arbejdet efter Hyundais egne forskrifter og det betyder at bilens fabriksgaranti forbliver intakt i garantiperioden.

Alle aspekter lige fra tilbudsgivning over udført arbejde og til faktura dokumenteres, og derfor kan du nemt have de nødvendige informationer klar til bilimportøren, i fald du skal have gang i en fabriksgarantisag.

Skulle importøren af en eller anden grund afvise din sag på grund af arbejde udført af Skorstensgaard, så kommer du blot til os med din bil, for så reparerer vi den uden yderligere omkostning for dig.

Kundefordele der er noget værd

Er du kunde hos Skorstensgaard i Horsens – eller på et af vores andre værksteder for den sags skyld – så kan du få del i vores kundefordelsprogram.

Her finder du gode rabatordninger, Skorstensgaard servicekort der kan udskyde din betaling af værkstedsregningen i op til 60 dage og så har du naturligvis også mulighed for at få stillet en gratis lånebil til rådighed, mens vi reparerer din Hyundai.

Book tid hos Skorstensgaard Horsens

Har din bil behov for lidt kærlighed fra en god mekaniker i form af en reparation eller et serviceeftersyn, så kontakt Skorstensgaard på Langballe 8 i Horsens. 

Du kan selv bestille tid eller få et helt gratis og uforpligtende tilbud lige her på siden eller du kan sende afdelingen en mail eller give os et kald.

Vores værkfører i Horsens er klar til at hjælpe dig og vi lover svar på din henvendelse senest 48 timer efter på hverdage.

Book tid på værksted til Hyundai