Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Frit værksted til din Kia i Horsens

Hos Skorstensgaard i Horsens får du værkstedsoplevelser i topklasse til yderst attraktive priser.

Uanset om din Kia har brug for service eller reparation, så arbejder vi altid ud fra Kia fabrikkens egne forskrifter, så vores arbejde udføres korrekt og effektivt. Vi er bare markant billigere takket være vores tyske værkstedspriser.

Op til 40% billigere end mærkeværkstedet

Skorstensgaard er ikke bundet op på et specifikt bilmærke - men er en kæde af frie værksteder, som gennem målrettet uddannelse og ved hjælp af professionelt tester-udstyr har opnået stor erfaring og viden om samtlige bilmærker.

Årligt servicerer vi op mod 100.000 biler på vores værksteder.

Skorstensgaards klare ambition er at skabe lavere værkstedsregninger til bilejerne, som ofte er vant til et højt prisniveau hos mærkeværkstederne.

Vi er op til 40% billigere - og samtidig er du sikret en udsøgt god service.

Mere end 9 ud af 10 kunder er yderst tilfredse med deres værkstedsoplevelse.

Modtag et tilbud fra os, hvis din Kia skal serviceres eller har brug for at komme på værksted. Så kan du se, hvor meget du kan spare på regningen.

Få gratis tilbud til din Kia

Veluddannede mekanikere tager hånd om din Kia

Alle mekanikere, teknikere og værkførere hos Skorstensgaard holdes løbende opdateret med Kia viden og udviklingen fra Kia. Derfor kan du også trygt sende din Picanto, Rio eller anden type Kia på værksted hos Skorstensgaard i Horsens.

Alle vores værksteder har det relevante og nødvendige test- og diagnoseudstyr, så vi kan finde den eller de fejl, der måtte være på din bil. Herefter retter vi fejlene, så du igen har en fuldt funktionsdygtig Kia at køre i.

Tyske værkstedspriser i Horsens

Med vores tyske værkstedspriser giver vi alle bilejere et rigtig godt alternativ til mærkeværkstederne. Prismæssigt betyder det at du kan få foretaget service på eller reparation af din Kia, hvor vi er op til 40% billigere end det autoriserede Kia værksted. Læs mere om, hvordan vi matcher tyske værkstedspriser.

Få gratis tilbud på service

Udover den billige pris så får du en værkstedsoplevelse der sagtens kan måle sig med mærkeværkstedet. Og så kender du prisen for værkstedsbesøget allerede før bilen køres ind på liften.

Få adgang til attraktive kundefordele

Prisen er fastlagt mellem dig og vores værkfører på forhånd, og skulle der blive fundet noget i forbindelse med arbejdet på din bil, så kontakter vi dig og fortæller om det yderligere arbejde, samt en pris på dette. Tillægsarbejdet påbegyndes ikke uden tilsagn fra dig.

Udover de gode priser og værkstedsoplevelser har vi sammensat en række meget attraktive kundefordele. Her finder du bl.a. gratis lånebil, rabatordninger og mobilitetsservice der dækker hele Danmark, ligesom du også kan læse mere om, hvordan du bibeholder den gode fabriksgaranti på din Kia. Du finder alle vores kundefordele her på siden.

Kontakt Skorstensgaard værksted i Horsens

At booke tid på værkstedet i Horsens til din Kia er nemt og tager ikke lang tid. Du kan gøre det døgnet rundt lige her på hjemmesiden.

Vil du tale med vores værkfører først, så er du altid velkommen til at ringe eller skrive en email til afdelingen. Alle henvendelser følges naturligvis op og du kan forvente svar inden for 48 timer på hverdage. Ofte får du svar meget hurtigt.

Tid til service på din Kia? Klik her