Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Frit værksted til din Mazda i Horsens

Som Mazda-ejer har du muligvis indtil nu benyttet dig af mærkeværkstedet i Horsens, men næste gang din bil skal til service eller reparation vil vi opfordre dig til at kigge vores vej.

Hvorfor?

Den helt åbenlyse grund er at du ved at benytte Skorstensgaard i Horsens kan spare mange penge på bilreparationer og serviceeftersyn. 

Faktisk er vi op til 40% billigere end det aut. Mazda værksted.

Tyske værkstedspriser og gode oplevelser

Skorstensgaard er ikke bundet op på et specifikt bilmærke - men er en kæde af frie autoværksteder, som gennem kontinuerlig uddannelse og ved hjælp af professionelt tester-udstyr har opnået stor viden og erfaring med alle bilmærker.

Årligt servicerer vi op mod 100.000 biler på vores værksteder.

Skorstensgaards klare ambition er at skabe lavere værkstedsregninger til bilejerne, som ofte er vænnet til et højt prisniveau hos mærkeværkstederne. Vi er op til 40 procent billigere - og samtidig er du sikret kvalitet i arbejdet samt rådgivning, der er helt i top.

Vi ved, at 9 ud af 10 kunder er så tilfredse med deres værkstedsoplevelse, at de vil anbefale os til andre.

Få et tilbud fra os, hvis din Mazda skal serviceres eller har brug for at komme på værksted. Så kan du se, hvor meget du kan spare.

Få gratis tilbud på service

Behold fabriksgarantien på din Mazda

Vi følger dog nøjagtig de samme tjek- og kontrolskemaer som mærkeværkstedet. På den måde sikrer vi, at arbejdet er udført optimalt og ikke mindst at fabriksgarantien på din bil forbliver intakt.

Hvis du lader Skorstensgaard stå for overholdelse af din Mazdas serviceplan og alt udføres efter bilfabrikkens forskrifter, så garanterer vi at bilens fabriksgaranti bibeholdes.

Helt praktisk betyder denne garanti for dig, at hvis Mazda-importøren afviser din fabriksgarantisag på baggrund af arbejde udført af os, så kommer du til os og så udfører vi reparationen uden yderligere omkostninger for dig.

Gratis vejhjælp i hele Danmark

Service efter Mazdas forskrifter og retningslinjer giver dig også en anden fordel. Du sikrer nemlig at bilen har gratis vejhjælp i hele Danmark frem til næste serviceeftersyn.

Vi kalder det mobilitetsservice og denne service dækker:

  • Punktering
  • Tyveri eller indbrud i din Mazda
  • Påfyldt forkert brændstof
  • Trafikskade
  • Kørt tør for brændstof
  • Motorstop

Og vi topper servicen af med at give dig en gratis lånebil ved ankomst til værkstedet eller senest kl. 17 samme dag.

Vores kundefordelsprogram indeholder derudover også bl.a. flere rabatordninger og med et Skorstensgaard servicekort har du mulighed for at udskyde betaling af din værkstedsregning i op til 60 dage.

Ingen overraskelser på regningen

Og nu vi er ved regningen, så ved vi at noget af det værste ved et værkstedsbesøg er, hvis regningen bliver dyrere end forventet.

Det bliver der dog ikke noget af hos Skorstensgaard, for du har aftalt prisen og arbejdet der skal udføres med vores værkfører på forhånd.

Skulle vi finde mere arbejde på din Mazda i forbindelse med vores gennemgang, så kontakter vi dig angående denne del af opgaven og har en pris klar til dig.

Og måske vigtigst af alt: Vi påbegynder IKKE denne delopgave uden din godkendelse!

Kontakt Skorstensgaard i Horsens

Tids- og tilbudsbestilling er nemt som aldrig før på Skorstensgaards hjemmeside. 

Du klikker dig bare ind på det ønskede, indtaster nogle få informationer om din bil og så sender vi et tilbud – som i øvrigt er aldeles gratis og uforpligtende – til dig inden for 48 timer på hverdage.

Vil du tale med vores værkfører først, så skal du blot ringe eller sende en mail. Alle henvendelser følges op, ligeledes inden for 48 timer på hverdage.

Book tid til din Mazda