OP TIL 40% BILLIGERE END MÆRKEVÆRKSTEDERNE

Frit Mazda værksted i Horsens

Som Mazda-ejer har du muligvis indtil nu benyttet dig af mærkeværkstedet i Horsens, men næste gang din bil skal til service eller reparation vil vi opfordre dig til at kigge vores vej.


Hvorfor?


Den helt åbenlyse grund er at du ved at benytte Skorstensgaard i Horsens kan spare mange penge på bilreparationer og serviceeftersyn. 


Faktisk er vi op til 40% billigere end det aut. Mazda værksted.


Tyske værkstedspriser og gode oplevelser

Derudover giver vi dig en fantastisk værkstedsoplevelse med rådgivning og kvalitet i arbejdet, der er helt i top.


Hos Skorstensgaard får du tyske værkstedspriser, som giver dig den nævnte, store besparelse. 


Denne besparelse kommer fra vores måde at effektivisere arbejdsprocesserne på og fordi Skorstensgaard er en kæde af frie værksteder, så vi er ikke underlagt regler eller krav fra Mazda-fabrikken.


Få gratis tilbud på Mazda service


Behold fabriksgarantien på din Mazda

Vi følger dog nøjagtig de samme tjek- og kontrolskemaer som mærkeværkstedet. På den måde sikrer vi, at arbejdet er udført optimalt og ikke mindst at fabriksgarantien på din bil forbliver intakt.


Hvis du lader Skorstensgaard stå for overholdelse af din Mazdas serviceplan og alt udføres efter bilfabrikkens forskrifter, så garanterer vi at bilens fabriksgaranti bibeholdes.


Helt praktisk betyder denne garanti for dig, at hvis Mazda-importøren afviser din fabriksgarantisag på baggrund af arbejde udført af os, så kommer du til os og så udfører vi reparationen uden yderligere omkostninger for dig.


Gratis vejhjælp i hele Danmark

Service efter Mazdas forskrifter og retningslinjer giver dig også en anden fordel. Du sikrer nemlig at bilen har gratis vejhjælp i hele Danmark frem til næste serviceeftersyn.


Vi kalder det mobilitetsservice og denne service dækker:


  • Punktering
  • Tyveri eller indbrud i din Mazda
  • Påfyldt forkert brændstof
  • Trafikskade
  • Kørt tør for brændstof
  • Motorstop


Og vi topper servicen af med at give dig en gratis lånebil ved ankomst til værkstedet eller senest kl. 17 samme dag.


Vores kundefordelsprogram indeholder derudover også bl.a. flere rabatordninger og med et Skorstensgaard servicekort har du mulighed for at udskyde betaling af din værkstedsregning i op til 60 dage.


Ingen overraskelser på regningen

Og nu vi er ved regningen, så ved vi at noget af det værste ved et værkstedsbesøg er, hvis regningen bliver dyrere end forventet.


Det bliver der dog ikke noget af hos Skorstensgaard, for du har aftalt prisen og arbejdet der skal udføres med vores værkfører på forhånd.


Skulle vi finde mere arbejde på din Mazda i forbindelse med vores gennemgang, så kontakter vi dig angående denne del af opgaven og har en pris klar til dig.


Og måske vigtigst af alt: Vi påbegynder IKKE denne delopgave uden din godkendelse!


Kontakt Skorstensgaard i Horsens

Tids- og tilbudsbestilling er nemt som aldrig før på Skorstensgaards hjemmeside. 


Du klikker dig bare ind på det ønskede, indtaster nogle få informationer om din bil og så sender vi et tilbud – som i øvrigt er aldeles gratis og uforpligtende – til dig inden for 48 timer på hverdage.


Vil du tale med vores værkfører først, så skal du blot ringe eller sende en mail. Alle henvendelser følges op, ligeledes inden for 48 timer på hverdage.


Book tid til din Mazda


Glemt adgangskode?