Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Mercedes service og reparation tilbydes til god pris ved Skorstensgaard Horsens

Frit værksted til din Mercedes i Horsens

Skorstensgaard i Horsens tilbyder alle typer af service og reparation på Mercedes biler. 

Vores dygtige mekanikere tager sig godt af din bil og arbejder ud fra Mercedes’ egne forskrifter, så arbejdet udføres både korrekt og effektivt.

Op til 40% billigere på værkstedsbesøg

Skorstensgaard er en landsdækkende friværkstedskæde, som ikke er bundet op på et specifikt bilmærke. Gennem uddannelse og ved hjælp af vores tester-udstyr, har vi opnået solid erfaring med alle bilmærker, hvor vi reparerer og servicerer op mod 100.000 biler årligt.

Vores ambition er at skabe lavere værkstedsregninger end det, som du måske er vant til fra et mærkeværksted. I mange tilfælde er vi op til 40 procent billigere samtidig med, at du oplever kvalitet og god service på vores værksteder.

Vi ved, at 9 ud af 10 kunder er så tilfredse med deres værkstedsoplevelse, at de vil anbefale os til andre.

Få et tilbud fra os, når din Mercedes skal på værksted og se, hvad du kan spare.

Få gratis tilbud til din Mercedes

100% fabriksgaranti + gyldigt stempel i servicebogen

Skorstensgaard Horsens tilbyder 100% fabriksgaranti - ellers betaler vi. Også for Mercedes. Læs mere på skorstensgaard.dk

Vores mekanikere og teknikere sendes løbende på kurser og uddannelse, hvor de opdateres vedrørende sidste ny teknologi og viden om Mercedes. Det gælder naturligvis også vores ansatte i Horsens.

Når du lader Skorstensgaard stå for service og i øvrigt følger bilens servicebog og serviceplan, så foretager vi service efter Mercedes fabrikkens forskrifter og skal der nye dele i din bil, så skal du vide at vi primært benytter godkendte ikke-originale reservedele. Det kan du læse meget mere om her.

Vi slutter af med at sætte et 100% gyldigt stempel i bilens servicebog. Og vi garanterer, at bilens fabriksgaranti forbliver intakt – ellers betaler vi!

Få gratis tilbud på service

Udover fabriksgarantien så har vi et helt program af attraktive kundefordele, som du som Skorstensgaard-kunde kan gøre brug af. Du finder links til alle fordelene her på siden.

Fuld dokumentation og ingen overraskelser på bilregningen

Alt arbejde som Skorstensgaard foretager på din Mercedes dokumenteres, så får du på et tidspunkt behov for en oversigt over, hvad vi har lavet på din bil, kan det nemt lade sig gøre.

Når du benytter Skorstensgaard i Horsens som dit foretrukne Mercedes værksted, kender du altid prisen for dine værkstedsbesøg på forhånd. 

Pris er altid aftalt mellem dig og vores værkfører og derfor vil du aldrig opleve overraskelser på din værkstedsregning fra os.

En sjælden gang imellem finder vi yderligere arbejde på din bil i forbindelse med vores gennemgang. I sådan et tilfælde kontakter vi dig altid vedrørende denne tillægsopgave og vi har altid en pris på det klar til dig.

Og vigtigst af alt: Vi påbegynder ikke denne del af arbejdet uden din godkendelse!

Matcher tyske værkstedspriser

Alle Mercedes biler kan få service og reparation hos Skorstensgaard Horsens til tyske værkstedspriser

Men hvor meget kan du så egentlig spare ved at bruge Skorstensgaard i Horsens frem for mærkeværkstedet? 

Vores koncept hedder ”Tyske Værkstedspriser” og det betyder, at du får priser op til 40% billigere end det aut. Mercedes værksted.

Har du undersøgt priserne hos Mercedes i Flensborg i Tyskland, og har du fået et skriftligt og udspecificeret tilbud fra dem, så kan du tage tilbuddet med ind til os. Så laver vi arbejdet og matcher prisen uden tøven. Læs mere om det her.

Book tid hos Skorstensgaard i Horsens

Selvom Skorstensgaard Horsens har lukket, så kan du altid rekvirere tilbud og booke tid på værkstedet. Det foregår blot her på hjemmesiden. Du finder knapper vedrørende både tilbud og tidsbestilling lige her på siden.

Vil du snakke med vores værkfører, lader dette sig bestemt også gøre. Ring til afdelingen i åbningstiden eller send en email. 

Vi følger op på alle henvendelser inden for 48 timer på hverdage.

Book værkstedstid til Mercedes