Frit værksted til din Nissan i Horsens

Fortæller din Nissan dig at det er tid til service?

Så kontakt Skorstensgaard på Langballe 8 i Horsens og få en god oplevelse med din bil på værksted.

Vi kæmper for at give dig en lavere værkstedsregning, end den du får på et mærkeværksted.

Auto Award priser for Årets Værksted
20 procent PrisPres hos SkorstensgaardBetingelser for 20 procent PrisPres

20% PrisPres sikrer dig en lavere værkstedsregning

Med vores 20% PrisPres-koncept kan du sikre dig en pris der er minimum 20% lavere end hvad du skulle betale på mærkeværkstedet, vi går nemlig 20% under deres værkstedstilbud.

Sådan gør du:

  1. Få et tilbud på skrift på service eller reparation af din bil fra dit mærkeværksted.
  2. Vis tilbuddet til din Skorstensgaard afdeling.
  3. Vi giver dig et tilbud på skrift, der er minimum 20% under det du har fået fra mærkeværkstedet.

 

Vi opfordrer alle bilejere til at indhente flere tilbud, når din Nissan skal på værksted. Derved kan du få overblik over eventuelle forskelle på tilbud før du vælger autoværksted.

Få gerne flere tilbud fra Nissan værksteder og sammenlign dem med vores pris fra Skorstensgaard Horsens ? og dermed er det dig som Nissan ejer, der vælger det rigtige tilbud for dig.

Få gratis tilbud til din Nissan

Service efter Nissan fabrikkens forskrifter

Bestiller du et Serviceeftersyn efter bogen ved Skorstensgaard i Horsens, så laves det præcis efter Nissan fabrikkens forskrifter.

Og vi giver naturligvis et fuldt ud gyldigt stempel i din Nissans servicebog. Vores stempel er lige så gældende som dit Nissan værksteds og kan dermed være med til at sikre gensalgsværdien af din Nissan.

Et Service efter Servicebogen hos os er en god løsning til at sikre, at bilen leverer gode køreoplevelser for eftertiden og høj driftssikkerhed.

Få tilbud på Service efter bogen

Mekaniker svejser bil på værksted
Skorstensgaard mekaniker laver service på bil

Regelmæssige serviceeftersyn er vigtige

For at bevare levedygtighed og driftssikkerhed på din Nissan, er det vigtigt, at der foretages jævnlige eftersyn på bilen.

Skorstensgaard følger den serviceplan der er udarbejdet efter fabrikkens, heri står hvor tit bilen skal serviceres (ofte oplyses dette i antal kørte kilometer).

Når din bil er på vores værksted, serviceres den af uddannede mekanikere, og skal der skiftes dele, bruger vi certificerede dele & godkendte reservedele med 3 års garanti. Vores reservedele købes gennem Danmarks førende grossistreservedelsgrossist FTZ.

Læg dertil at vores medarbejdere har adgang til det specialværktøj og software, der skal bruges for at vedligeholde din Nissan.

Viden om Nissan er vigtigt for kvaliteten

Teamet hos Skorstensgaard i Horsens har et bredt kendskab til mange bilmærker, herunder Nissan modellerne.

Vores mekanikere kommer fra flere forskellige værksteder, herunder også mærkeværksteder. Det medfører at vi har erfaring med alle bilmærker, også Nissan.

Vi holder vores mekanikere opdaterede via diverse kurser og uddannelser. Teamet har mulighed for at benytte de specialværktøjer og testudstyr som din bil har behov for, så vi kan servicere din Nissan præcist, sikkert og effektivt.

Skorstensgaard mekaniker
Olieskift på bil

Skorstensgaard Horsens er et frit autoværksted

Vi er en fri kæde af autoværksteder, som bevirker at Skorstensgaard ikke er kædet sammen med Nissan eller nogle af de øvrige bilfabrikker udover, at vi holder os fuldt ud orienteret om, hvordan bilerne bedst serviceres og repareres via vores eksterne leverandør Hella Guttmann Solutions.

Konceptet 20% PrisPres giver dig en pris, som er minimum 20% billigere end den pris, du er vant til hos dit mærkeværksted i Horsens. Du kommer blot med et skriftligt tilbud fra dit mærkeværksted, så går vi 20% under deres pris.

Og vores ambition er at du således får en lav pris på reparation og service, en rigtig god værkstedsoplevelse og arbejde i god kvalitet.

Få tilbud på Service efter bogen

Gratis tilbud med en pris du godkender

SamtidigHos Skorstensgaard arbejder vi ud fra et princip om at være gennemsigtige, hvilket betyder at det arbejde, der sker på din Nissan er aftalt skriftligt mellem dig og vores indskriver før det laves.

Tilbud fra Skorstensgaard er 100% gratis og komplet uforpligtende. Du får tilbuddet skriftligt, så du ved, hvad turen på værksted kommer til at koste dig.

Finder vi ekstra arbejde på din bil, imens den er på vores værksted, bliver du kontaktet af os med en pris og vi starter ikke ekstraarbejde uden din forudgående accept.

Ved afhentning af din bil gennemgår vores værkfører arbejdet og værkstedsfakturaen med dig. Her kan du stille spørgsmål, hvis du er i tvivl om noget.

Få et uforpligtende tilbud her

Mekaniker laver service på bil
100 procent fabriksgaranti stempel

Bibehold fabriksgaranti på din Nissan

Service efter servicebogen hos Skorstensgaard Horsens giver dig flere fordele.

En af disse er, at du bibeholder bilens fabriksgaranti, såfremt den er i garantiperioden. Det garanterer vi, da vi foretager service, præcis efter bilfabrikkens forskrifter.

Du får desuden et 100% gyldigt stempel i din bils servicebog, uanset om du benytter den klassiske eller den elektroniske servicebog.

Får du behov for at køre en fabriksgarantisag, så kan vi naturligvis levere den dokumentation, du har brug for, og vælger bilimportøren så alligevel at afvise din sag, så kommer du blot til os med din bil.

Så reparerer vi din Nissan uden yderligere omkostning for dig - Vi kalder det 100% fabriksgaranti ? ellers betaler vi!

Du finder genveje til vores omfattende og attraktive kundefordelsprogram her på siden.

Kontakt Skorstensgaard i Horsens

Uanset om du vil bestille tid eller et tilbud fra Skorstensgaard i Horsens, så kan du gøre det lige her på siden.

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte afdelingen på Langballe 8, eller på telefon eller email, ligesom du er meget velkommen til at kigge ind og sige hej og få en snak om din bil.

Vi besvarer alle henvendelser inden for 48 timer på hverdage.

Skorstensgaard Horsens facade