Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Frit værksted til din Nissan i Horsens

Bor du i Horsens eller omegn og er du ejer af en Nissan, så behøver du ikke længere søge mod Vejle eller Århus for at få service eller reparation af din bil til tyske værkstedspriser.

Pr. maj 2018 finder du Skorstensgaard på Langballe 8 i Horsens og dermed kan alle bilejere i Horsens se frem til fantastiske værkstedsoplevelser til priser der er op til 40% billigere end dem man præsenteres for hos det autoriserede Nissan værksted.

Den bedste og billigste værkstedsoplevelse

Skorstensgaard Horsens Langballe 8 - spar op til 40% på bilregningen - vi vil være bedst og billigst til service og reparation af Nissan

Skorstensgaard er ikke bundet op på et bestemt bilmærke - men er en kæde af frie værksteder, som gennem målrettet uddannelse og qua professionelt tester-udstyr har opnået stor viden og erfaring med samtlige bilmærker. Hvert år servicerer vi op mod 100.000 biler.

Vores værksteder måler sig konstant op imod de lokale mærkeværksteder og sådan er det også med Nissan.

Målet er enkelt: du skal have den bedste og billigste værkstedsoplevelse i Horsens uanset om dit behov er reparation, serviceeftersyn eller rådgivning. Vi er op til 40 procent billigere - og du er endvidere sikret en udsøgt god service.

Mere end 9 ud af 10 kunder er yderst tilfredse med deres værkstedsoplevelse.

Få et tilbud fra os, hvis din Nissan trænger til service eller har brug for en reparation. Så kan du se, hvor meget du kan spare.

Få gratis tilbud på service

Vores værkfører er klar til at hjælpe dig og give dig en oplevelse, der gør, at du kommer igen.

Dygtige mekanikere reparerer din Nissan

Nissan kendetegnes ofte ved den høje driftssikkerhed og som det er tilfældet med rigtig mange biler i vore dage, er den også fuld af teknologi.

Teknologi skal holdes opdateret for at fungere optimalt og de mere traditionelle bildele kan også få behov for udskiftning, så hvorfor ikke benytte Skorstensgaard i Horsens. Derved foretages service og reparation både korrekt, hurtigt og effektivt. Og efter Nissans egne forskrifter.

Det hele lagt sammen giver dig en masse gode køreoplevelser i fremtiden.

Hvordan, spørger du? Vores meget kompetente hold af teknikere og mekanikere i Horsens klarer alle opgaver på Nissan biler uanset model og årgang.

100% intakt fabriksgaranti

100% fabriksgaranti - ellers betaler vi! Skorstensgaard autoværksted Horsens

Vi foretager service og reparation efter Nissans forskrifter og det betyder at du trygt kan benytte Skorstensgaard og stadig have bilens fabriksgaranti intakt.

Faktisk garanterer vi at du bibeholder bilens fabriksgaranti – ellers betaler vi!

Hvordan?

Du lader blot Skorstensgaard stå for al service på din bil, følger bilens serviceplan og får det foretaget efter Nissans egne forskrifter. 

På den måde arbejder vi ud fra de samme retningslinjer som det mærkeværkstedet, men til en meget billigere pris.

Vi dokumenterer selvfølgelig alt arbejde, vi udfører på din Nissan, hvilket betyder at hvis du får behov for at stille med behørig dokumentation – for eksempel i forbindelse med en fabriksgarantisag – så kan du nemt gøre det.

Og skulle det usandsynlige ske, at din sag bliver afvist ved bilimportøren på grund af arbejde vi har udført, så kommer du bare til os. Så reparerer vi uden yderligere beregning for dig.

Gratis vejhjælp + gode kundefordele

Gratis vejhjælp i hele Danmark - Få service efter servicebog til din Nissan hos Skorstensgaard Horsens

Får du et service efter servicebogen hos Skorstensgaard i Horsens, så kan du samtidig – frem til bilens næste serviceeftersyn – gøre brug af vores mobilitetsservice.

Men hvad betyder det?

Det betyder at hvis din bil oplever følgende:

  • Punktering
  • Kørt tør
  • Påfyldt forkert brændstof
  • Tyveri/indbrud i bilen
  • Motorstop
  • Trafikskade

Så kan du kontakte Skorstensgaard mobilitetsservice døgnet rundt for at få hjælp. Ja, den er god nok: GRATIS vejhjælp i hele Danmark.

Vi får transporteret din bil til nærmeste Skorstensgaard værksted, hvor vi reparerer den.

Og du kan få udleveret en gratis lånebil senest kl. 17 samme dag, så du er mobil imens reparationen er i gang.

Udover ovenstående finder du adskillige gode kundefordele som en fast del af det at være kunde hos Skorstensgaard Horsens, bl.a. gode rabatordninger og muligheden for at udskyde betaling af din værkstedsregning i op til 60 dage med Skorstensgaard Servicekort.

Book tid til din Nissan i Horsens

Næste gang din Nissan skal til service eller reparation skal du altså vælge Skorstensgaard i Horsens. 

Du bestiller tid eller et gratis og uforpligtende tilbud lige her på siden, hvor vi har gjort det nemt for dig.

Vil du tale med vores værkfører i Horsens, kan det naturligvis også lade sig gøre. Så sender du bare en mail eller ringer til afdelingen. Alle henvendelser besvares inden for 48 timer på hverdage.

Book værkstedstid til din bil her