OP TIL 40% BILLIGERE END MÆRKEVÆRKSTEDERNE

Frit værksted til din Opel i Horsens

Nyere Opel biler er både driftssikre og spækket med elektronik og teknologi. Det kræver derfor også et godt værksted til at forestå service og reparation. Og det skærper kravene til hvad værkstedet og dets mekanikere og teknikere skal kunne udføre.


Hos Skorstensgaard i Horsens har vi både gode mekanikere og teknikere, og derfor vil vores Horsens værksted være det ideelle valg til dig der skal have din Opel til service eller reparation. Hvis altså du har lyst til en markant besparelse på bilregningen?


Få et gratis tilbud på service

Vi sørger altid for at holde vores mekanikere, teknikere og værkførere helt opdateret på viden vedrørende de forskellige bilmærker og deriblandt naturligvis også Opel. Det er vigtigt for os at vores ansatte kan betjene udstyr til at foretage korrekt fejlsøgning m.m.


Billige priser og gode kundefordele

Vores priser er markant lavere end dem du får fra mærkeværkstedet. Faktisk er vi op til 40% billigere end mærkeværktedet, hvis du lader os stå for bilreparation og service på din Opel frem for at blive hængende som kunde hos mærkeværkstedet.


Lyder det spændende? Så læs videre for vi har også et interessant kundefordelsprogram til vores mange, gode kunder.


Blandt vores mange gode kundefordele har vi spændende rabatordninger, expresservice så din Opel hurtigt kommer på liften og bliver undersøgt.


Bliver din Opel serviceret efter Opels egne forskrifter, så er der mulighed for at drage nytte af vores mobilitetsservice, som er gratis vejhjælp, der dækker hele Danmark ved bl.a. motorstop og punktering.


Er der stadig fabriksgaranti på din bil, så bibeholdes den selvfølgelig, når du får udført service efter serviceplanen hos Skorstensgaard. Og skulle det hænde at bilimportøren ikke anerkender dette og dermed afviser garantireparationen på baggrund af arbejde udført af os, så reparerer vi din bil uden ekstra omkostning for dig. Vi kalder det


100% fabriksgaranti – ellers betaler vi!


Kend prisen før reparation af din Opel

Når du benytter Skorstensgaard til reparation og service af din Opel, så kender du prisen før vi påbegynder arbejdet med bilen. Vi sørger for at du har prisen på skrift, så du ikke er det mindste i tvivl.


Sker der noget i løbet af vores gennemgang og arbejde som vil få indflydelse på din bilregning, så kontakter vi dig med opgaven og en pris på den. Og denne del af arbejdet påbegyndes aldrig uden din accept.


Book tid til din Opel hos Skorstensgaard i Horsens

Skal din bil på værksted og kunne du tænke dig reparation og service udført til tyske værkstedspriser samtidig med en oplevelse der er helt i top, så skal du booke tid på vores værksted i Horsens.


Du kan også fået tilbud der er 100% gratis og uforpligtende. Begge dele kan bestilles lige her fra siden og du får svar fra os senest 48 timer senere på hverdage.


Vil du tale med vores værkfører, er du meget velkommen til at ringe eller sende en email. Du finder kontaktinfo til vores Horsens afdeling lige her. Alle henvendelser følges naturligvis op.


Book tid til Opel service her


Glemt adgangskode?