Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

op til 40% billigere end mærkeværkstederne

Frit værksted til din Peugeot i Horsens

Søger du et godt Peugeot værksted i Horsens, så skal du prøve Skorstensgaard. Hos os får du et  højt kundeserviceniveau men til en meget lavere pris, end det du kender fra mærkeværkstedet.

Faktisk er vi helt op til 40% billigere end det aut. Peugeot værksted. Det synes vi er ganske fair.

Service som på mærkeværkstedet

Skorstensgaard er fri værkstedskæde med afdelinger fordelt over hele Danmark. Vi har adgang til de samme data som mærkeværkstedet og bl.a. derigennem har mulighed for at uddanne vort personale lige så godt. Årligt servicerer og reparerer vi op mod 100.000 biler.

Vi stræber efter at skabe lavere værkstedsregninger til bilejerne, som desværre er vænnet til høje priser hos mærkeværkstederne. Det er vores ambition og mærkesag - og ofte er vi op mod 40% billigere i forhold til mærkeværkstederne. Samtidig får du på vores autoværksteder god service og kvalitet i det udførte arbejde. 

Mere end 9 ud af 10 kunder er yderst tilfredse med deres værkstedsoplevelse.

Få et tilbud fra os, når din Peugeot skal serviceres, og se, hvor meget du kan hente på regningen.

Gode kundefordele

Som kunde hos Skorstensgaard har du mulighed for at få del i vores kundefordelsprogram. Her kan du bl.a. opleve 100% fabriksgaranti – ellers betaler vi! Det betyder at du bibeholder din Peugeots fabriksgaranti ved at få udført serviceeftersyn hos Skorstensgaard ifølge din bils servicebog og serviceplan. Vælger bilimportøren at underkende fabriksgarantien på arbejde, som vi har udført på din bil, vil vi derfor udføre reparationen uden yderligere omkostning for dig.

Gratis vejhjælp og meget mere

Vi tilbyder også diverse garantiordninger, et Skorstensgaard servicekort som giver dig mulighed for at udskyde betaling af din bilregning i helt op til 60 dage, expresservice, som sikrer hurtig undersøgelse af din bil og så har vi desuden mobilitetsservice. Det er vejhjælp ved motorstop, trafikskade, punktering m.m. og det er gratis for dig, hvis din bil får udført service efter Peugeots forskrifter. Vores mobilitetsservice dækker hele Danmark.

Så skal din Peugeot repareres eller have et godt serviceeftersyn – uanset om det er det lille, store eller det midt imellem, bør du prøve Skorstensgaard i Horsens.

Få tilbud og bestil tid på værksted i Horsens

Du kan nemt selv bestille et gratis og uforpligtende tilbud på både service og reparation her fra siden, lige som du også kan booke tid på værkstedet i Horsens.

Har du behov for rådgivning eller brug for hjælp til at booke tid, så er du altid meget velkommen til at kontakte værkstedet. Værkføreren er klar til at modtage alle henvendelser i åbningstiden, uanset om det er pr. telefon eller email. Alle henvendelser følges op inden for 48 timer på hverdage.

Book værkstedstid til din Peugeot