Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Frit værksted til din Renault i Horsens

Ejer du en Renault og bor du i Horsens eller omegn, så skal du læse videre her. Hvis altså du har lyst til at få en pris der er op til 40% billigere end det autoriserede Renault værksted.

Gode værkstedsoplevelser

Skorstensgaard er en landsdækkende kæde af frie autoværksteder, som ikke er tilknyttet et bestemt bilmærke. Ved hjælp af vores professionelle tester-udstyr samt løbende uddannelse, har vi opnået solid knowhow og erfaring med samtlige bilmærker, herunder også Renault. På årsbasis servicerer og reparerer vi op mod 100.000 biler.

Vi stræber efter at skabe lavere værkstedsregninger til bilejerne, som desværre er vant til høje priser hos mærkeværkstederne. Det er vores ambition og mærkesag - og i mange tilfælde er vi op mod 40 procent billigere i forhold til mærkeværkstederne.

Samtidig får du på vores værksteder god service og kvalitet. Mere end 9 ud af 10 af vores kunder siger, at de vil anbefale os til andre.

Få et tilbud fra os, hvis du skal have din Renault serviceret, og se, hvor meget du kan spare.

Fabriksgaranti bibeholdes via fuld dokumentation

Vi udfører service efter Renaults egne forskrifter, hvilket betyder at din bil beholder sin fabriksgaranti, såfremt der stadig er det på den. Får du en fabriksgaranti afvist ved bilimportøren på grund af arbejde udført af os, så reparerer Skorstensgaard din bil uden ekstra omkostninger for dig. Vi kalder det 100% fabriksgaranti – ellers betaler vi!

Derudover dokumenterer vi selvfølgelig alt arbejde på din bil. Det betyder at du har al den dokumentation du har brug for, hvis du skal køre en fabriksgarantisag ved bilimportøren.

Bibeholdelse af fabriksgarantien og vores tyske værkstedspriser er et par af vores attraktive kundefordele. Dem kan alle vores kunder få mulighed for at benytte sig af.

Få del i vores kundefordele

Det er bl.a. her du finder mere information om muligheden for gratis lånebil imens din egen bil er på værksted hos Skorstensgaard.

Derudover tilbyder vi eksempelvis gode rabatordninger, gratis vejhjælp i hele Danmark og Skorstensgaard Servicekort. Sidstnævnte giver dig mulighed for at udskyde betalingen af din værkstedsregning i op til 60 dage.

Du finder alle de gode kundefordele her på siden.

Kontakt Skorstensgaard i Horsens

Er det ved at være tid til at din Renault skal tjekkes igennem ved et godt service eller skal der en reparation til, så kan du allerede nu booke tid på værkstedet i Horsens. Du kan også rekvirere et gratis og helt uforpligtende tilbud fra os. Så kan du selv konstatere at vi er billigere end mærkeværkstedet.

Vil du tale med vores værkfører, så send en mail eller ring til Skorstensgaard i Horsens. Vi besvarer alle henvendelser inden for 48 timer på hverdage.

Book tid til service her