OP TIL 40% BILLIGERE END MÆRKEVÆRKSTEDERNE

Frit Renault værksted i Horsens

Ejer du en Renault og bor du i Horsens eller omegn, så skal du læse videre her. Hvis altså du har lyst til at få en pris der er op til 40% billigere end det autoriserede Renault værksted.


Vil du spare penge på din værkstedsregning? Godt!


Hos Skorstensgaard i Horsens får du minimum samme gode værkstedsoplevelse som ved mærkeværkstedet, men til en meget skarpere pris. Med vores Tyske Værkstedspriser får du service og reparation af din Renault til priser der er op til 40% billigere end dem du får fra mærkeværkstedet.


Service og reparation i høj kvalitet

Kvaliteten er dog stadig lige så høj. Vi arbejder nemlig ud fra de samme tjekskemaer som hos mærkeværkstedet. 


For at vi kan levere kvalitetsarbejde er det nødvendigt at vores mekanikere og teknikere er opdaterede på sidste nye Renault-viden, og derfor bruger vi mange ressourcer på uddannelse af vores ansatte. Værkførerne holder sig også opdateret. Dermed kan de give dig den gode rådgivning vedrørende din bil, når der er behov for det.


Fabriksgaranti bibeholdes via fuld dokumentation

Vi udfører service efter Renaults egne forskrifter, hvilket betyder at din bil beholder sin fabriksgaranti, såfremt der stadig er det på den. Får du en fabriksgaranti afvist ved bilimportøren på grund af arbejde udført af os, så reparerer Skorstensgaard din bil uden ekstra omkostninger for dig. Vi kalder det 100% fabriksgaranti – ellers betaler vi!


Få tilbud på Renault service

Derudover dokumenterer vi selvfølgelig alt arbejde på din bil. Det betyder at du har al den dokumentation du har brug for, hvis du skal køre en fabriksgarantisag ved bilimportøren.


Bibeholdelse af fabriksgarantien og vores tyske værkstedspriser er et par af vores attraktive kundefordele. Dem kan alle vores kunder få mulighed for at benytte sig af.


Få del i vores kundefordele

Det er bl.a. her du finder mere information om muligheden for gratis lånebil imens din egen bil er på værksted hos Skorstensgaard.


Derudover tilbyder vi eksempelvis gode rabatordninger, gratis vejhjælp i hele Danmark og Skorstensgaard Servicekort. Sidstnævnte giver dig mulighed for at udskyde betalingen af din værkstedsregning i op til 60 dage.


Du finder alle de gode kundefordele her på siden.


Kontakt Skorstensgaard i Horsens

Er det ved at være tid til at din Renault skal tjekkes igennem ved et godt service eller skal der en reparation til, så kan du allerede nu booke tid på værkstedet i Horsens. Du kan også rekvirere et gratis og helt uforpligtende tilbud fra os. Så kan du selv konstatere at vi er billigere end mærkeværkstedet.


Vil du tale med vores værkfører, så send en mail eller ring til Skorstensgaard i Horsens. Vi besvarer alle henvendelser inden for 48 timer på hverdage.


Book tid til service her


Glemt adgangskode?