Frit værksted til din Renault i Horsens

Er det tid til service på din bil?

Så prøv Skorstensgaard på Langballe 8 i Horsens og få en god oplevelse med din bil på værksted.

Vi tilstræber at give dig en lavere værkstedsregning, end den du får på et mærkeværksted.

Auto Award priser for Årets Værksted
20 procent PrisPres hos SkorstensgaardBetingelser for 20 procent PrisPres

20% PrisPres giver dig en lavere værkstedsregning

Med vores 20% PrisPres-koncept kan du få en pris der er minimum 20% lavere end hvad du skulle betale på mærkeværkstedet, vi går nemlig 20% under deres værkstedstilbud.

Sådan gør du brug af 20% PrisPres:

  1. Få et tilbud på skrift på service eller reparation af din Renault fra dit mærkeværksted.
  2. Vis tilbuddet til din Skorstensgaard afdeling.
  3. Skorstensgaard giver dig et skriftligt tilbud, som er min. 20% under det du har fået fra mærkeværkstedet.

 

Vores opfordring er klar: Indhent flere priser, når din Renault skal på værksted. Dermed kan du danne dig et overblik over forskellene på tilbuddene inden du vælger bilværksted.

Få altid flere tilbud fra Renault værksteder og hold dem op mod vores pris fra Skorstensgaard Horsens ? og dermed er det dig som Renault ejer, der vælger det mest attraktive tilbud.

Få gratis tilbud til din Renault

Service efter Renault fabrikkens forskrifter

Bestiller du et Serviceeftersyn efter bogen hos os i Horsens, så udføres det præcis efter Renault fabrikkens forskrifter.

Og vi giver naturligvis et helt igennem gyldigt stempel i din Renaults servicebog. Vores stempel er lige så gældende som dit Renault værksteds og kan således være med til at sikre gensalgsværdien af din Renault.

Et Service efter Servicebogen hos os er en god løsning til at sikre, at bilen giver gode køreoplevelser fremover og høj driftssikkerhed.

Få tilbud på Service efter bogen

Mekaniker skifter hjul på bil
Mekaniker laver service på bil

Regelmæssige serviceeftersyn er vigtige

For at opretholde levedygtighed og driftssikkerhed på din Renault, skal der foretages regelmæssige eftersyn på bilen.

Skorstensgaard følger den serviceplan der er udarbejdet efter fabrikkens, heri står hvor tit din bil skal til service (ofte oplyses dette i antal kørte kilometer).

Når din Renault er på vores autoværkted, serviceres den af uddannede mekanikere, og skal der skiftes en eller flere dele, bruger vi certificerede dele & godkendte reservedele med tre års garanti. Vores reservedele købes gennem landets førende grossistreservedelsgrossist FTZ.

Desuden har vores medarbejdere adgang til det specialværktøj og software, der skal bruges for at vedligeholde din Renault.

Kendskabet til Renault er afgørende for kvaliteten

Teamet hos Skorstensgaard i Horsens har et bredt kendskab til flere bilmærker, herunder Renault modellerne.

Vores mekanikere kommer fra mange forskellige autoværksteder, herunder også mærkeværksteder. Det betyder at vi har erfaring med alle bilmærker, også Renault.

Vi holder vores medarbejdere up-to-date via eksterne kurser og uddannelser. Afdelingen har mulighed for at bruge de specialværktøjer og testudstyr som din bil har behov for, så vi kan reparere din Renault præcist, sikkert og effektivt.

Skorstensgaard stempel
Mekaniker tjekker hjul på Renault bil på værksted

Skorstensgaard Horsens er et frit værksted

Vi er en fri kæde af autoværksteder, hvilket betyder at vi ikke er kædet sammen med Renault eller nogle af de andre bilfabrikker udover, at vi holder os up-to-date om, hvorledes bilerne serviceres og repareres optimalt via vores eksterne leverandør Hella Guttmann Solutions.

Konceptet 20% PrisPres giver dig en pris, der er minimum 20% billigere end den pris, du er vant til hos dit mærkeværksted i Horsens. Tag tilbuddet fra mærkeværkstedet med til os, så går vi 20% under deres pris.

Og vi tilstræber at du dermed hos os får en lav pris på reparation og service, en rigtig god værkstedsoplevelse og arbejde i høj kvalitet.

Få tilbud på Service efter bogen

Gratis tilbud med en pris du godkender

SamtidigHos Skorstensgaard arbejder vi ud fra et princip om at være gennemsigtige, som bevirker at det arbejde, der sker på din Renault er aftalt skriftligt mellem dig og vores indskriver før det laves.

Vores tilbud er 100% gratis og aldeles uforpligtende. Du modtager tilbuddet på skrift, så du ved, hvad turen på værksted ender med at koste dig.

Finder vi ekstra arbejde på din bil, imens den er på vores værksted, så kontakter vi dig med en pris og vi igangsætter ikke ekstraarbejde før vi har din accept.

Ved afhentning af din bil gennemgår vores værkfører arbejdet og værkstedsfakturaen med dig. Her er du velkommen til at stille spørgsmål, såfremt der er noget du er i tvivl om.

Få et uforpligtende tilbud her

Mekaniker laver service på Renault bil
100 procent fabriksgaranti stempel

Bibehold fabriksgaranti på din Renault

Service efter servicebogen hos Skorstensgaard Horsens giver dig flere fordele.

En af disse er, at du bibeholder bilens fabriksgaranti, så længe den er i garantiperioden. Det garanterer vi, da vi foretager service, nøjagtig som bilfabrikken foreskriver.

Du får desuden et fuldt ud gyldigt stempel i din bils servicebog, hvad enten du bruger den klassiske eller den elektroniske servicebog.

Får du behov for at køre en fabriksgarantisag, så kan vi naturligvis levere den dokumentation, du skal bruge, og vælger bilimportøren så alligevel at afvise din sag, så kommer du blot til os med din bil.

Så reparerer vi din Renault uden ekstra omkostning for dig - Vi kalder det 100% fabriksgaranti ? ellers betaler vi!

Du finder links til vores omfattende og attraktive kundefordelsprogram her på siden.

Kontakt Skorstensgaard i Horsens

Hvad enten du ønsker et tilbud fra eller vil bestille tid hos Skorstensgaard i Horsens, så kan du gøre det lige her fra siden.

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte afdelingen på Langballe 8, eller på telefon eller email, ligesom du er meget velkommen til at lægge vejen forbi, sige hej og få en snak om din bil.

Skorstensgaard besvarer alle henvendelser inden for 48 timer på hverdage.

Skorstensgaard Horsens facade