OP TIL 40% BILLIGERE END MÆRKEVÆRKSTEDERNE

Frit værksted til din Seat i Horsens

Bor du i Horsens og er din bil en Seat, så kan du spare mange penge på din bilregning ved at vælge Skorstensgaard som dit foretrukne værksted frem for mærkeværkstedet.


Ved at vælge Skorstensgaard til at stå for serviceeftersyn og reparation af din bil får du en pris, der er op til 40% billigere end mærkeværkstedet.


Det billige alternativ til mærkeværkstedet

Skorstensgaard er en kæde af frie autoværksteder fordelt rundt i hele landet, som ikke er tilknyttet et bestemt bilmærke. Ved hjælp af vores professionelle tester-udstyr samt løbende uddannelse, har vi opnået solid knowhow og erfaring med samtlige bilmærker, idet vi på årsbasis reparerer og servicerer op mod 100.000 biler.


Vi vil skabe lavere værkstedsregninger til bilejerne, som desværre er vant til et højere prisniveau hos mærkeværkstederne. Det er vores målsætning og mærkesag - og i mange tilfælde er vi op til 40 procent billigere sammenlignet med mærkeværkstederne. Samtidig får du på vores autoværksteder høj kvalitet og god service i helt samme omfang.

Vi ved, at 9 ud af 10 kunder er så tilfredse med deres værkstedsoplevelse, at de vil anbefale os til andre.


Få et tilbud fra os, hvis din Seat skal serviceres, og se, hvor meget du kan hente på regningen.


Få tilbud til din Seat


Teknologien i din Seat skal være up-to-date

Efterhånden som biler bliver mere og mere teknologiske er det vigtigt at opdatere bilens elektronik af og til, så det er ikke altid nok at skifte olie og tjekke dækkene. Nogle gange skal der teknologiske opdateringer til. Ligesom vi kender det fra almindelige computere og telefoner.


Alle Skorstensgaards værksteder – inklusive det i Horsens – har alt nødvendigt udstyr for at kunne kontrollere og opdatere din Seat. Og vi arbejder ud fra samme kontrol- og tjekskemaer som mærkeværkstedet.


For os er det vigtigt, at du ved, at vi udfører samme arbejde som hos det autoriserede Seat værksted og at vi er mindst lige så gode til at foretage service efter bilens servicebog som mærkeværkstedet. Vi gør det bare markant billigere.


Få gratis tilbud på Seat service

100% fabriksgaranti – ellers betaler vi!

Af og til er der diskussion om hvorvidt fabriksgaranti på biler bibeholdes, hvis man benytter sig af frie værksteder. Hos Skorstensgaard har vi valgt at udstede en garanti vedrørende din bils fabriksgaranti.


Får du udført service efter Seat fabrikkens egne forskrifter og overholder du din bils serviceplan, så garanterer vi at bilens fabriksgaranti er intakt. Ellers betaler vi!


Det vil sige, at hvis den danske importør af Seat biler nægter at lade fabriksgarantien dække på grund af arbejde, som Skorstensgaard har udført, så foretager vi reparationen uden beregning på et af vores værksteder.


3 års garanti på udskiftede reservedele

Det er vores måde at fortælle dig, hvor meget vi stoler på kvaliteten i vores eget arbejde. Derudover skal du vide at vi kun benytter reservedele af høj kvalitet og at vi altid giver 3 års garanti på udskiftede dele.


Vi fører dertil naturligvis også en detaljeret journal over arbejde udført på din bil. Denne journal kan du naturligvis få på skrift. Så har du en oversigt over hvornår diverse dele er blevet skiftet.


Udover den gode pris og 100% fabriksgaranti har vi sammensat et yderst attraktivt kundefordelsprogram. Her tilbyder vi bl.a. gode garantiordninger, expresservice, mulighed for udskydelse af betaling af værkstedsregningen i op til 60 dage og ikke mindst muligheden for en gratis lånebil imens din Seat er på Skorstensgaards værksted i Horsens.


Kontakt Skorstensgaard i Horsens

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud på reparation eller service til din Seat, så kan du nemt og hurtigt bestille det lige her på siden. Du kan også booke tid til din bil med det samme.


Du er også altid velkommen til at kontakte vores værkfører i afdelingen i Horsens først. Han besvarer alle henvendelser – også dem via telefon og email – inden for 48 timer på hverdage.


Book tid til din Seat her


Glemt adgangskode?