Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Frit værksted til din Skoda i Horsens

Siger du Skoda til den ældre generation, så vil mange formentlig trække på smilebåndet. Det skyldes at for mange år siden var Skoda biler forbundet med et utal af vittigheder. Nu til dags findes Skoda biler som Octavia, Rapid, Fabia og Superb og vittighederne er forstummet. Køreglæden ved den ny generation af Skodaer er stor og bilmærket har en stor fanbase.

Men for at bibeholde den gode køreoplevelse er det nødvendigt jævnligt at køre bilen til service og nogle gange endda reparation, hvis en del i bilen går i stykker eller er slidt.

Den gode værkstedsoplevelse til attraktiv pris

Skorstensgaard er en kæde af frie autoværksteder fordelt rundt i hele landet, som ikke er tilknyttet et bestemt bilmærke. Ved hjælp af vores professionelle tester-udstyr samt løbende uddannelse, har vi opnået solid knowhow og erfaring med samtlige bilmærker, idet vi på årsbasis reparerer og servicerer op mod 100.000 biler.

Vi vil skabe lavere værkstedsregninger til bilejerne, som desværre er vant til et højere prisniveau hos mærkeværkstederne. Det er vores målsætning og mærkesag - og i mange tilfælde er vi op til 40 procent billigere sammenlignet med mærkeværkstederne.

Som en del af konceptet er Skorstensgaard indrettet så selve din oplevelse af mødet med værkstedet og kvaliteten i vores arbejde altid er tilfredsstillende.

Vi ved, at 9 ud af 10 kunder er så tilfredse med deres værkstedsoplevelse, at de vil anbefale os til andre.

Men hvordan kan I lave arbejdet som hos Skoda?

Det er faktisk ganske simpelt. Vi arbejder ud fra Skodas egne tjek- og kontrolskemaer, ligesom de gør på mærkeværkstedet. Og så sørger vi ellers for at holde vores mekanikere, teknikere og værkførere helt opdateret på Skoda-viden, så fejlsøgning, rådgivning og reparation er baseret på en fin blanding af informationer fra Skoda fabrikken og ikke mindst vores egne erfaringer med Skoda biler.

Få et tilbud fra os, hvis din Skoda skal serviceres, og se, hvor meget du kan hente på regningen.

Fantastiske kundefordele hos Skorstensgaard

Når du vælger at lade Skorstensgaard i Horsens stå for service af din Skoda, får du samtidig mulighed for at benytte dig af vores mange gode kundefordele.

Eksempelvis tilbyder vi gratis vejhjælp i hele Danmark, når du får udført service efter din Skodas servicebog, vi har flere forskellige rabatordninger, servicekort så du kan udskyde betaling af din faktura i op til 60 dage og ikke mindst gratis lånebil, imens din egen bil er indleveret hos os.

Vi dokumenterer alt + 100% fabriksgaranti

Dertil kan du lægge at vi dokumenterer alt arbejde, vi foretager os på din bil. Derfor kan du altid få udleveret gyldig dokumentation i forhold til vores arbejde. Det er nogle gange nødvendigt, hvis du skal have noget kørt ind over bilens fabriksgaranti.

Når du følger din Skodas serviceplan, så forbliver din fabriksgaranti i øvrigt intakt. Vi kalder det 100% fabriksgaranti – ellers betaler vi! Og det betyder at skulle du få problemer i forhold til at få fabriksgarantien til at dække på baggrund af arbejde udført af Skorstensgaard, så betaler vi udbedringen på et af vores værksteder.

Book tid hos Skorstensgaard i Horsens

Skal din Skoda til serviceeftersyn, så bestil tid til det i vores afdeling i Horsens. Det kan du hurtigt selv gøre her på siden, lige som du også kan rekvirere et tilbud på service og reparationer. Alle henvendelser via vores hjemmeside får svar inden for 48 timer på hverdage.

Har du behov for at tale med vores værkfører, så kan dette naturligvis også lade sig gøre. Du kan både ringe og email’e til os. Vi er selvfølgelig nemmest at få fat på inden for åbningstiden, men vi følger selvfølgelig op på alle henvendelser.

Book tid til din Skoda her