Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Frit værksted til din Suzuki i Horsens

Ejer du en Suzuki og synes du mærkeværkstedet er dyrt, når du kører bilen til service? Prøv Skorstensgaard næste gang!

Vi tilbyder serviceeftersyn og reparation af din Suzuki uanset årgang til priser der er op til 40% under dem du oplever på det autoriserede Suzuki værksted. Uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Alle Skorstensgaards værksteder har det nødvendige udstyr til at teste og diagnosticere din bil hurtigt og korrekt samt yderst kompetente mekanikere til at benytte udstyret. Dette gælder naturligvis også i Horsens, hvor holdet af mekanikere og teknikere løser selv meget krævende opgaver sikkert og korrekt. Og ofte hurtigt.

Op til 40% billigere end det autoriserede værksted

Skorstensgaard er ikke tilknyttet et bestemt bilmærke - men er en kæde af frie autoværksteder, som gennem målrettet uddannelse og ved hjælp af professionelt tester-udstyr har opnået stor viden og erfaring med alle bilmærker. Årligt servicerer vi op mod 100.000 biler på vores værksteder.

Skorstensgaards klare ambition er at skabe lavere værkstedsregninger til bilejerne, som ofte er vant til et højere prisleje hos mærkeværkstederne. Vi er op til 40 procent billigere - og samtidig er du sikret en udsøgt god service.

Vi ved, at 9 ud af 10 kunder er så tilfredse med deres værkstedsoplevelse, at de vil anbefale os til andre.

Få et tilbud fra os, hvis din Suzuki skal serviceres eller har brug for en reparation.

Så kan du se, hvor meget du kan spare på værkstedsregningen.

Få gratis tilbud til din Suzuki

Reservedele med 3 års garanti

Hos Skorstensgaard i Horsens vil du altid opleve at vi gør alt hvad vi kan for at give dig en fantastisk værkstedsoplevelse. Altid til tyske værkstedspriser og med arbejde der kvalitetsmæssigt er helt i top.

Skorstensgaard benytter altid Suzukis egne tjekskemaer ved service og reparation af din bil og det er dermed bilfabrikkens egne forskrifter der arbejdes efter.

Skal der en ny del i din bil, så skal du vide at vi kun bruger reservedele af høj kvalitet. Disse dele er primært godkendte ikke-originale reservedele og vi giver i øvrigt 3 års garanti på dem. Det kan du læse meget mere om her.

100% fabriksgaranti – ellers betaler vi!

Ved at foretage service på netop denne måde kan vi også garantere at din Suzukis fabriksgaranti bibeholdes, når du vælger os som værksted fremfor mærkeværkstedet.

Alt arbejde på din bil dokumenteres desuden i bilens journal, så både du og vi hurtigt kan få overblik over afgivne tilbud, fakturaer og alt det andet der er vigtigt at vide om din bil.

Det betyder samtidig at hvis din garantisag hos mærkeværkstedet afvises på grund af arbejde udført af os, så kommer du bare til os, for så reparerer og betaler vi!

Gratis vejhjælp i hele Danmark

Får du udført service efter servicebogen, så kan du gøre brug af Skorstensgaard Mobilitetsservice. Det betyder gratis vejhjælp og gælder i hele Danmark, hvis din bil kommer ud for:

  • Punktering
  • Tom tank
  • Forkert brændstof påfyldt
  • Trafikskade
  • Driftsstop
  • Indbrud og/eller tyveri

Skorstensgaard Mobilitetsservice gælder frem til næste serviceeftersyn.

Kundefordele i massevis

Til vores mange kunder har vi sammensat en lang række attraktive kundefordele. Ovenfor har vi allerede nævnt nogle af dem, men vidste du at vi også har gode rabatordninger, giver dig mulighed for at udskyde betaling af din værkstedsregning i op til 60 dage, tilbyder expresservice så du kan få hjælp inden for 15 minutter, og hvis din Suzuki skal blive på vores værksted, så kan du låne en af vores lånebiler, så du forbliver du mobil, imens vi reparerer din bil.

Book tid på vores værksted i Horsens

Er det tid til reparation af eller service på din Suzuki, og lyder det tiltalende med priser der er op til 40% billigere end mærkeværkstedet, så book tid lige her på siden. Du kan også få et tilbud fra os. Tilbuddet er både gratis og aldeles uforpligtende.

Vil du gerne tale med vores værkfører først, så kan dette naturligvis også lade sig gøre. Værkføreren er klar til at besvare alle henvendelser her fra hjemmesiden, på email og på telefonen og du kan forvente svar inden for 48 timer på hverdage. Ofte får du dog svar meget hurtigt.

Book tid til service her