Frit værksted til din Suzuki i Horsens

Lyser serviceindikatoren i din Suzuki?

Så kontakt Skorstensgaard på Langballe 8 i Horsens og få en god oplevelse med din bil på værksted.

Vi tilstræber at give dig en lavere værkstedsregning, end den du får på dit mærkeværksted.

Auto Award priser for Årets Værksted
20 procent PrisPres hos SkorstensgaardBetingelser for 20 procent PrisPres

20% PrisPres sikrer dig en lavere værkstedsregning

Med vores 20% PrisPres-koncept kan du få en pris der er mindst 20% lavere end hvad du skulle betale på mærkeværkstedet, vi går ikke mindre end 20% under deres tilbud.

Sådan gør du:

  1. Få et tilbud på skrift på service eller reparation af din Suzuki på dit mærkeværksted.
  2. Vis tilbuddet til din Skorstensgaard afdeling.
  3. Vi giver dig et skriftligt tilbud, som er minimum 20% under det du har fået fra mærkeværkstedet.

 

Vores opfordring er klar: Indhent flere tilbud, når din bil skal til service eller reparation. Dermed kan du danne dig et overblik over eventuelle forskelle på tilbud før du vælger bilværksted.

Få f.eks flere tilbud fra Suzuki værksteder og hold dem op mod vores pris fra Skorstensgaard Horsens ? og så er det dig som Suzuki ejer, der vælger det mest attraktive tilbud.

Få gratis tilbud til din Suzuki

Skorstensgaard Horsens er et frit autoværksted

Vi er en fri kæde af værksteder, hvilket betyder at vi ikke er kædet sammen med Suzuki eller nogle af de andre bilfabrikker udover, at vi holder os fuldt ud orienteret om, hvordan bilerne bedst serviceres og repareres via vores eksterne leverandør Hella Guttmann Solutions.

Konceptet 20% PrisPres giver dig et tilbud på service, der er mindst 20% billigere end den pris, du er vant til hos dit mærkeværksted i Horsens. Du kommer blot med et skriftligt tilbud fra dit mærkeværksted, så går vi 20% under deres pris.

Og vores ambition er at du således får en lav pris på reparation og service, en rigtig god værkstedsoplevelse og arbejde i høj kvalitet.

Få tilbud på Service efter bogen

Pladesmed reparerer bil på pladeværksted
Mekaniker laver service på bil

Regelmæssige serviceeftersyn er vigtige

For at opretholde holdbarhed og driftssikkerhed på din Suzuki, er det vigtigt, at der foretages regelmæssige serviceeftersyn på bilen.

Skorstensgaard følger Suzuki fabrikkens forskrifter, heri står hvor ofte bilen skal serviceres (typisk angives dette i antal kørte kilometer).

Når din bil er på vores værksted, gennemgås den af uddannede mekanikere, og skal der skiftes en eller flere dele, benytter vi certificerede dele og godkendte reservedele med 3 års garanti. Vores reservedele købes gennem landets førende grossistreservedelsgrossist FTZ.

Desuden har vores medarbejdere adgang til det specialværktøj og software, der skal til for at holde din bil i en god tilstand.

Kendskabet til Suzuki er vigtigt for kvaliteten

Teamet hos Skorstensgaard i Horsens har et bredt kendskab til flere bilmærker, heriblandt Suzuki modellerne.

Vores mekanikere kommer fra flere forskellige værksteder, herunder også mærkeværksteder. Det betyder at vi har erfaring med reparation og service af alle biler, også Suzuki.

Vi holder vores medarbejdere opdaterede ved hjælp af diverse kurser og uddannelser. Teamet har adgang til de specialværktøjer og testudstyr som din bil har brug for, så vi kan reparere din Suzuki nøjagtigt, sikkert og effektivt.

Mekaniker skifter dæk på bil
Mekaniker svejser bil

Service efter Suzuki fabrikkens forskrifter

Booker du et Serviceeftersyn efter servicebogen ved Skorstensgaard i Horsens, så foregår det præcis efter Suzuki fabrikkens forskrifter.

Og vi giver naturligvis et helt igennem gyldigt stempel i din Suzukis servicebog. Vores stempel er lige så gyldigt som dit Suzuki værksteds og kan dermed være med til at sikre god gensalgsværdi af din Suzuki.

Et Service efter Servicebogen hos Skorstensgaard er en god løsning til at sikre, at bilen leverer gode køreoplevelser for eftertiden og høj driftssikkerhed.

Få tilbud på Service efter bogen

Uforpligtende tilbud med en pris du godkender

SamtidigHos Skorstensgaard arbejder vi ud fra et princip om at være gennemsigtige, som bevirker at det arbejde, der udføres på din Suzuki er aftalt skriftligt mellem dig og vores indskriver før det laves.

Tilbud fra Skorstensgaard er 100% gratis og komplet uforpligtende. Du får tilbuddet på skrift, så du ved, hvad bilens tur på værksted ender med at koste dig.

Finder vi mere arbejde på din bil, imens den er på værkstedet, så kontakter vi dig med en pris og vi igangsætter ikke ekstraarbejde uden din forudgående accept.

Ved afhentning af din bil gennemgår vores værkfører det udførte arbejde og regningen med dig. Her er du velkommen til at stille spørgsmål, hvis der er noget du er i tvivl om.

Få et uforpligtende tilbud her

Skorstensgaard værksted
100 procent fabriksgaranti stempel

Bevar fabriksgaranti på din Suzuki

Service efter servicebogen hos Skorstensgaard Horsens giver dig nogle fordele.

En af dem er, at du bevarer bilens fabriksgaranti, såfremt den er i garantiperioden. Det garanterer vi, da vi foretager service, præcis som bilfabrikken foreskriver.

Du får desuden et fuldt ud gyldigt stempel i din bils servicebog, uanset om du benytter den klassiske eller den elektroniske servicebog.

Er det nødvendigt at køre en fabriksgarantisag, så kan vi selvfølgelig fremskaffe den dokumentation, du har brug for, og vælger bilimportøren så alligevel at afvise din sag, så kommer du blot til os med din bil.

Så reparerer vi din Suzuki uden yderligere omkostning for dig - Vi kalder det 100% fabriksgaranti ? ellers betaler vi!

Du finder links til vores omfattende og attraktive kundefordelsprogram her på siden.

Kontakt Skorstensgaard i Horsens

Uanset om du vil bestille tid eller et tilbud fra Skorstensgaard i Horsens, så kan du gøre det lige her fra siden.

Du er også altid velkommen til at kontakte afdelingen på Langballe 8, eller på telefon eller email, ligesom du er meget velkommen til at kigge ind og sige hej og få en snak om din bil.

Skorstensgaard besvarer alle henvendelser senest 48 timer efter på hverdage.

Skorstensgaard Horsens facade