Spar altid 20-40% i forhold til mærkeværkstederne

Frit Toyota værksted i Horsens

Hos Skorstensgaard i Horsens finder du dygtige og dedikerede mekanikere, som kompetent og hurtigt foretager service på og reparation af din Toyota, når der er behov for det.


Følger du din Toyotas servicebog, får du de bedste betingelser for gode køreoplevelser i mange år.


Den store forskel på at bruge Skorstensgaard frem for mærkeværkstedet er prisen. Ved at bruge Skorstensgaard i Horsens sparer du 20-40% på din bilregning, når du sammenligner med mærkeværkstedet. Helt uden at gå på kompromis med kvaliteten i arbejdet.


Mekanikere er up-to-date på Toyota biler

Alle mekanikere hos Skorstensgaard holdes løbende opdateret på Toyota, så vi hele tiden har de bedste muligheder for at servicere og reparere din bil korrekt. Men fordi vi er en fri værkstedskæde, så er vi ikke underlagt krav fra Toyota.


Vi arbejder dog ud fra de samme tjek- og kontrolskemaer som det autoriserede Toyota værksted og får du foretaget service efter Toyotas egne forskrifter, så får du for det første gratis vejhjælp fra Skorstensgaard i hele Danmark og for det andet bibeholder du bilens fabriksgaranti.


Fuld dokumentation ved fabriksgarantisager

Skorstensgaard dokumenterer alt arbejde, vi foretager på din bil, så skulle du ende i en fabriksgarantisag med bilimportøren, har du altid mulighed for at få behørig dokumentation udleveret.


Og afviser bilimportøren din sag på baggrund af arbejde, som Skorstensgaard har udført, så garanterer vi at du får udbedret problemet uden beregning på et af vores værksteder. Vi kalder det 100% fabriksgaranti – ellers betaler vi!


Få gratis tilbud på Toyota service


Attraktive kundefordele til bilejere i Horsens

Du har allerede læst om nogle af vores attraktive kundefordele her på siden, men udover prisen og at du bevarer din bils fabriksgaranti og får gratis vejhjælp (se punktet Mobilitetsservice), så er der masser af gode grunde til at vælge Skorstensgaard i Horsens som dit foretrukne autoværksted.


Bl.a. tilbyder vi spændende rabatordninger og muligheden for at du kan få en gratis lånebil at køre i, mens din egen bil er på vores værksted. De første 150 km er gratis for dig.


Kend prisen på forhånd

Sidst men ikke mindst kender du prisen på din værkstedsregning før din bil køres ind på vores værksted. Pris og reparation er aftalt mellem dig og vores dygtige værkfører.


Skulle der ske det at vi finder yderligere arbejde på din bil i forbindelse med vores gennemgang, så kontakter vi dig med arbejdets omfang og en pris. Og vi begynder ikke på denne del af arbejdet, før vi har din godkendelse på det.


Kontakt Skorstensgaard i Horsens

Skal din Toyota til service eller har den behov for en reparation, så book tid på vores værksted i Horsens lige her fra siden. Du kan også bede om et tilbud før du bestiller tid. Tilbud fra Skorstensgaard er altid 100% gratis og uforpligtende.


Vil du tale med vores værkfører først, er du altid velkommen til at ringe eller sende os en email. Vi følger op på alle henvendelser inden for 48 timer på hverdage.


Book værkstedstid til din Toyota


Glemt adgangskode?