Frit værksted til din Toyota i Horsens

Er det tid til service på din bil?

Så kontakt Skorstensgaard på Langballe 8 i Horsens og få en god oplevelse med din bil på værksted.

Det er vores klare ambition at give dig en lavere værkstedsregning, end den du får på dit mærkeværksted.

Auto Award priser for Årets Værksted
20 procent PrisPres hos SkorstensgaardBetingelser for 20 procent PrisPres

20% PrisPres giver dig en lavere værkstedsregning

Med vores 20% PrisPres-koncept kan du sikre dig en pris der er mindst 20% lavere end den du skulle betale på dit mærkeværksted, vi går nemlig 20% under deres tilbud.

Sådan gør du:

  1. Få et tilbud på skrift på service eller reparation af din Toyota fra dit mærkeværksted.
  2. Vis tilbuddet til din Skorstensgaard afdeling.
  3. Skorstensgaard giver dig et skriftligt tilbud, som er min. 20% under det du har fået fra mærkeværkstedet.

 

Vores opfordring er klar: Indhent flere priser, når din bil skal på værksted. Kun sådan kan du få overblik over eventuelle forskelle på tilbud før du vælger autoværksted.

Få altid flere tilbud fra Toyota værksteder og sammenlign dem med vores pris fra Skorstensgaard Horsens ? og så er det dig som Toyota ejer, der vælger det rigtige tilbud for dig.

Få gratis tilbud til din Toyota

Skorstensgaard Horsens er et frit værksted

Vi er en fri værkstedskæde, som bevirker at Skorstensgaard ikke er kædet sammen med Toyota eller nogle af de andre bilfabrikker udover, at vi holder os fuldt ud orienteret om, hvorledes bilerne serviceres og repareres optimalt via vores eksterne leverandør Hella Guttmann Solutions.

Konceptet 20% PrisPres giver dig et tilbud på service, som er mindst 20% under end den pris, du er vant til hos dit mærkeværksted i Horsens. Du kommer blot med et skriftligt tilbud fra dit mærkeværksted, så går vi 20% under deres pris.

Og vores ambition er at du dermed hos os får en lav pris på reparation og serviceeftersyn, en rigtig god værkstedsoplevelse og arbejde i god kvalitet.

Få tilbud på Service efter bogen

Mekaniker svejser bil på værksted
Mekaniker laver service på bil

Regelmæssige serviceeftersyn er vigtige

For at bevare holdbarhed og driftssikkerhed på din Toyota, er det vigtigt, at der foretages jævnlige eftersyn på bilen.

Skorstensgaard følger Toyota fabrikkens forskrifter, heri står hvor tit din bil skal gennemgås (ofte oplyses dette i antal kørte km).

Når din bil er på vores værksted, gennemgås den af uddannede mekanikere, og skal der skiftes dele, bruger vi certificerede dele & godkendte reservedele med 3 års garanti. Vores reservedele købes gennem Danmarks førende grossistreservedelsgrossist FTZ.

Læg dertil at vores medarbejdere har adgang til det specialværktøj og software, der skal bruges for at vedligeholde din Toyota.

Kendskabet til Toyota er vigtigt for kvaliteten

Holdet hos Skorstensgaard i Horsens har et bredt kendskab til adskillige bilmærker, herunder Toyota modellerne.

Skorstensgaards mekanikere kommer fra mange forskellige autoværksteder, herunder også mærkeværksteder. Det betyder at vi har erfaring med alle bilmærker, også Toyota.

Vi holder vores mekanikere up-to-date ved hjælp af diverse kurser og uddannelser. Afdelingen har mulighed for at bruge de specialværktøjer og testudstyr som din Toyota har brug for, så vi kan servicere din Toyota præcist, sikkert og effektivt.

Mekaniker tjekker bil på lift
Skorstensgaard stempel

Service efter Toyota fabrikkens forskrifter

Booker du et Serviceeftersyn efter servicebogen hos os i Horsens, så udføres det nøjagtig efter Toyota fabrikkens forskrifter.

Og vi giver naturligvis et helt igennem gyldigt stempel i din Toyotas servicebog. Vores stempel er lige så gyldigt som dit Toyota værksteds og kan på den måde være med til at sikre god gensalgsværdi af din Toyota.

Et Service efter Servicebogen hos Skorstensgaard er en god måde at sørge for, at bilen giver gode køreoplevelser fremover og høj driftssikkerhed.

Få tilbud på Service efter bogen

Gratis tilbud med en pris du godkender

SamtidigHos Skorstensgaard arbejder vi ud fra et princip om at være gennemsigtige, som bevirker at det arbejde, der sker på din Toyota er aftalt skriftligt mellem dig og vores indskriver før det laves.

Vores tilbud er 100% gratis og komplet uforpligtende. Du får tilbuddet skriftligt, så du ved, hvad bilens tur på værksted kommer til at koste dig.

Finder vi mere arbejde på din bil, imens den er på værkstedet, så kontakter vi dig med en pris og vi igangsætter ikke ekstraarbejde før vi har din accept.

Ved afhentning af din bil gennemgår vores værkfører det udførte arbejde og regningen med dig. Her kan du stille spørgsmål, i fald du er i tvivl om noget.

Få et uforpligtende tilbud her

Mekaniker skifter baglygter på Toyota Aygo
100 procent fabriksgaranti stempel

Bibehold fabriksgaranti på din Toyota

Service efter servicebogen hos Skorstensgaard Horsens giver dig flere fordele.

En af dem er, at du bevarer bilens fabriksgaranti, såfremt den er i garantiperioden. Denne garanti kan vi give, da vores serviceeftersyn foretages, præcis som bilfabrikken foreskriver.

Du får desuden et helt igennem gyldigt stempel i din bils servicebog, uanset om du bruger den klassiske eller den elektroniske servicebog.

Er det nødvendigt at køre en fabriksgarantisag, så kan vi naturligvis levere den dokumentation, du har brug for, og vælger bilimportøren så alligevel at afvise din sag, så kommer du blot til os med din bil.

Så reparerer vi din Toyota uden ekstra omkostning for dig - Vi kalder det 100% fabriksgaranti ? ellers betaler vi!

Du finder genveje til vores omfattende og attraktive kundefordelsprogram her på siden.

Kontakt Skorstensgaard i Horsens

Uanset om du vil bestille tid eller et tilbud fra Skorstensgaard i Horsens, så kan du gøre det lige her fra siden.

Du er også altid velkommen til at kontakte afdelingen på Langballe 8, eller på telefon eller email, ligesom du er meget velkommen til at lægge vejen forbi, sige hej og få en snak om din bil.

Skorstensgaard besvarer alle henvendelser inden for 48 timer på hverdage.

Skorstensgaard Horsens facade