Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Frit værksted til din Volvo i Horsens

Skorstensgaard i Horsens er et frit værksted, som laver service og reparation på alle Volvo biler uanset årgang. Den store forskel i forhold til mærkeværkstedet er at vores priser er op til 40% billigere end mærkeværkstedet.

Som Volvo-kunde hos Skorstensgaard i Horsens får du stadig den fantastiske værkstedsoplevelse og du kan gøre brug af vores attraktive kundefordelsprogram.

Op til 40% billigere på værkstedsbesøg

Skorstensgaard er ikke tilknyttet et bestemt bilmærke - men er en kæde af frie bilværksteder, som gennem målrettet uddannelse og ved hjælp af professionelt tester-udstyr har opnået stor erfaring og viden om samtlige bilmærker. Årligt servicerer vi op mod 100.000 biler.

Den klare ambition hos Skorstensgaard er at skabe lavere værkstedsregninger til bilejerne, som ofte er vant til et højere prisleje hos mærkeværkstederne.

Vi er op til 40% billigere - og du er endvidere sikret en udsøgt god service. Mere end 9 ud af 10 af vores kunder siger, at de vil anbefale os til andre.

Få et tilbud fra os, hvis din Volvo skal serviceres eller har brug for en reparation. Så kan du se, hvor meget du kan spare på regningen.

Få gratis tilbud til din Volvo

Tyske værkstedspriser og mange gode kundefordele

Kundefordelene starter allerede ved prisen. Vi kalder konceptet for tyske værkstedspriser, og vi mener det! Kommer du med et skriftligt, udspecificeret tilbud fra det autoriserede tyske Volvo-værksted, så matcher vi prisen uden at tøve. Læs mere om, hvordan vi matcher tyske værkstedspriser.

Vi følger Volvo fabrikkens egne forskrifter og anvisninger ligesom vi benytter de samme tjek- og kontrolskemaer, når din bil er til reparation eller service. Samtidig holder vi vores mekanikere, teknikere og værkførere helt up-to-date med alt, hvad der vedrører Volvo.

Få gratis tilbud på service

Vores folk er altid klar til at hjælpe dig og din Volvo når I har brug for det, uanset om det er en motorfejl, et bremsetjek eller noget tredje, du ønsker undersøgt og udbedret.

Gratis vejhjælp og bibeholdelse af fabriksgaranti

Overholder du din bils serviceplan med service efter servicebogen, så har du gratis vejhjælp frem til næste serviceeftersyn. Vores mobilitetsservice rykker ud i hele Danmark og dækker punktering, trafikskade, driftsstop, tyveri/indbrud i bilen og hvis bilen kører tør eller der ved et uheld er kommet forkert brændstof i tanken.

Men hvad med fabriksgarantien på min Volvo, tænker du. Får du udført service efter Volvos forskrifter hos Skorstensgaard, så garanterer vi, at du bibeholder din bils fabriksgaranti. Ellers betaler vi!

Helt præcist betyder det, at hvis Volvo-importøren afviser en fabriksgarantisag på din bil på grund af arbejde, som Skorstensgaard har udført, så betaler vi for reparationen på et af vores værksteder.

Udover disse konkrete fordele finder du flere gode rabatordninger i vores kundefordelsprogram, mulighed for gratis lånebil og så kan du med et Skorstensgaard servicekort udskyde betaling af din værkstedsregning i op til 60 dage.

Du kan læse meget mere om alle vores kundefordele her på siden.

Book tid hos Skorstensgaard i Horsens

Her på siden kan du både booke tid på vores værksted til din Volvo og få et gratis tilbud på service eller bilreparation som er 100% uforpligtende. Vi har gjort det så nemt og hurtigt for dig som muligt.

Du er også meget velkommen til at kontakte vores værkfører i Horsens-afdelingen. Det kan ske både via email og telefon. Han er dog nemmest at træffe i åbningstiden.

Under alle omstændigheder så besvarer vi alle henvendelser inden for 48 timer på hverdage.

Book værkstedstid til din Volvo