Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Frit værksted til din VW i Horsens

Skal din VW Volkswagen repareres eller til serviceeftersyn, hvorfor så ikke sende den på værksted hos Skorstensgaard i Horsens? Vi er op til 40% billigere på prisen end mærkeværkstedet.

Både du og vi ved, at en VW er en både holdbar og driftssikker bil. Den skal dog vedligeholdes, hvilket bl.a. kan gøres ved at følge bilens serviceplan. Denne plan er lavet af Volkswagen-fabrikken og følger du fabrikkens forskrifter, er du godt i gang med at få det meste ud af din bil og sikre den lang levetid og gode køreoplevelser.

VW er det mest populære bilmærke i Danmark, og det gør det ekstra vigtigt for bilværkstederne at være opdateret på Volkswagen-viden. Og netop dette punkt er meget vigtigt hos Skorstensgaard. Vi sørger hele tiden for uddannelse af vores mekanikere, teknikere og værkførere, så de konstant er opdateret på relevant viden vedrørende Volkswagen biler og dermed er i stand til at servicere og reparere din bil bedst, hurtigst og mest effektivt.

Op til 40% billigere end mærkeværkstedet

Skorstensgaard er en kæde af friværksteder med afdelinger i hele Danmark, som ikke er tilknyttet Volkswagen fabrikken eller nogen andre bilfabrikker. Gennem kontinuerlig uddannelse og ved hjælp af vores tester-udstyr, har vi opnået solid erfaring med alle bilmærker, hvor vi foretager reparation og service på op mod 100.000 biler årligt.

Vores ambition er at skabe lavere værkstedsregninger sammenlignet med det, som du måske er vant til fra et mærkeværksted.

I mange tilfælde er vi op til 40 procent billigere samtidig med, at du får god service og kvalitet på vores autoværksteder. Vi ved, at 9 ud af 10 kunder er så tilfredse med deres værkstedsoplevelse, at de vil anbefale os til andre.

Få et tilbud fra os, når din VW skal på værksted og se, hvor meget du kan spare.

Få tilbud til din VW

Gennemsigtighed i arbejdet

Vi arbejder samtidig med at være så gennemsigtige i vores arbejde som overhovedet muligt, da det er vigtigt for os at du har tillid til os og vores arbejde.

Det betyder bl.a. at du ved, hvad reparationen eller serviceeftersynet vil koste inden bilen sættes på liften. Finder vi noget i løbet af eftersynet som bliver fordyrende, så kontakter vi dig for accept, før denne del af arbejdet påbegyndes.

Når du afhenter din VW igen, gennemgår vi sammen fakturaen, så eventuelle spørgsmål fra dig besvares med det samme.

Følg serviceplanen og bibehold fabriksgarantien

Vi garanterer desuden at du bevarer fabriksgarantien på din VW, hvis du vælger serviceeftersyn efter Volkswagens egne forskrifter. Dermed overholder du din VW’s serviceplan, får et gyldigt stempel i bilens servicebog og får vejhjælp / mobilitetsservice med. Helt gratis.

Vi er så sikre på kvaliteten i vores arbejde og de reservedele vi benytter, at vi giver 3 års garanti på de dele vi monterer. Delene er primært godkendte ikke-originale reservedele. Det kan du læse meget mere om her.

Book tid til din VW hos Skorstensgaard i Horsens

Her på hjemmesiden kan du døgnet rundt booke tid på vores værksted til din VW. Du kan også bestille et gratis og uforpligtende tilbud. Begge dele døgnet rundt.

Vil du tale med vores værkfører i Horsens er du meget velkommen til at ringe eller sende en email. Vi besvarer alle henvendelser inden for 48 timer og ofte hurtigere end dette.

Book værkstedstid til din Volkswagen