Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Frit værksted til din Audi i Ballerup og Tåstrup

Audi er nok et af de mest innovative tyske bilmærker. Samtidig er det et mærke, som de fleste danskere kender. Både fra den almindelige trafik, og ikke mindst fra motorsport, hvor danske Tom Kristensen i flere år vandt 24 timers-løbet Le Mans i Audi.

Du kan sagtens være tryg ved at køre din Audi ind på vores frie værksteder i Københavnsområdet, nærmere bestemt i Ballerup eller Taastrup. Vi har nemlig mekanikere med indgående kendskab til Audi. På den måde bibeholder din Audi sin værdi, fabriksgaranti og sin pålidelighed.

Op til 40% billigere end mærkeværkstedet

Skorstensgaard er en landsdækkende kæde af frie autoværksteder, som ikke er tilknyttet et bestemt bilmærke. Ved hjælp af uddannelse og via vores professionelle tester-udstyr, har vi opnået solid erfaring og knowhow med samtlige bilmærker, idet vi på årsbasis reparerer og servicerer op mod 100.000 biler.

Vi vil skabe lavere værkstedsregninger til bilejerne, som desværre er vant til et højere prisniveau hos mærkeværkstederne. Det er vores ambition og mærkesag - og i mange tilfælde er vi op til 40% billigere end mærkeværkstederne. Samtidig får du på vores værksteder kvalitet og god service .

Vi ved, at 9 ud af 10 kunder er så tilfredse med deres værkstedsoplevelse, at de vil anbefale os til andre.

Så nu behøver du ikke længere at køre til et autoriseret Audi værksted i Tyskland eller Sverige, hvis du vil spare penge på din værkstedsregning.

Du kan bare svinge ind til Skorstensgaard i Ballerup eller Taastrup, så sparer du både brændstof til køreturen over grænsen, men også penge til indkøb i ventetiden.

Få et tilbud fra os, når du skal have din Audi serviceret, og se, hvor meget du kan spare.

Få tilbud på service

100% fabriksgaranti! Ellers betaler vi

Vi garanterer, at du bevarer din fabriksgaranti, når du får serviceret din bil hos os. Ellers betaler vi. Vi er nemlig så sikre på kvaliteten i vores arbejde, og i de reservedele vi bruger, at vi ikke er bange for at stille en garanti for, at du bevarer fabriksgarantien på din nye bil.

Gratis vejhjælp aka mobilitetsservice

Når du får din bil serviceret ifølge fabrikkens forskrifter på et af Skorstensgaards værksteder, får du helt automatisk gratis vejhjælp indtil næste service, Vi kalder det Skorstensgaard mobilitetsservice. Det sikrer, at du hurtigt kan få hjælp, 24 timer i døgnet i hele Danmark, og hurtigt komme videre i en af vores lånebiler.

Audi service efter bogen

Trænger din Audi til service, kan du trygt overlade den til vores dygtige og veluddannede teknikere. Vi udfører service efter bogen. Det vil sige, at vores arbejde lever op til fabrikkens forskrifter, både når det handler om arbejdets udførelse samt kvaliteten af reservedele.

Hos Skorstensgaard bruger vi primært godkendte ikke-originale reservedele med 3 års garanti. Ofte er det reservedele fra Bosch. Det kan du læse meget mere om her.

Vores teknikere sendes løbende på kurser og efteruddannelse, så de altid er opdateret på den nyeste viden om din Audi.

Book tid i Tåstrup og Ballerup online

Har du svært ved at få tid til at kontakte os indenfor vores åbningstid? Vi har sørget for, at du har mulighed for at få et tilbud eller bestille en tid på værkstedet, lige når det passer dig. Du kan klare det hele online, og du får svar inden for 48 timer på hverdage.

Vi kan selvfølgelig også kontaktes i vores åbningstid via mail og telefon, hvor vores dygtige værkfører sidder klar til at hjælpe dig.

Book tid online her