OP TIL 40% BILLIGERE END MÆRKEVÆRKSTEDERNE

Frit værksted til din Audi i Ballerup og Tåstrup

Audi er nok et af de mest innovative tyske bilmærker. Samtidig er det et mærke, som de fleste danskere kender. Både fra den almindelige trafik, og ikke mindst fra motorsport, hvor danske Tom Kristensen i flere år vandt 24 timers-løbet Le Mans i Audi.


Du kan sagtens være tryg ved at køre din Audi ind på vores frie værksteder i Københavnsområdet, nærmere bestemt i Ballerup eller Taastrup. Vi har nemlig mekanikere med indgående kendskab til Audi. På den måde bibeholder din Audi sin værdi, fabriksgaranti og sin pålidelighed.


Op til 40% billigere end mærkeværkstedet og med samme høje kvalitet

Hos Skorstensgaard er vi altid op til 40% billigere end på mærkeværkstedet, og vi har selvfølgelig samme høje kvalitet og service. Så nu behøver du ikke længere at køre til et autoriseret Audi værksted i Tyskland eller Sverige, hvis du vil spare penge på din værkstedsregning.


Du kan bare svinge ind til Skorstensgaard i Ballerup eller Taastrup, så sparer du både brændstof til køreturen over grænsen, men også penge til indkøb i ventetiden.


Få tilbud på service


100% fabriksgaranti! Ellers betaler vi

Vi garanterer, at du bevarer din fabriksgaranti, når du får serviceret din bil hos os. Ellers betaler vi. Vi er nemlig så sikre på kvaliteten i vores arbejde, og i de reservedele vi bruger, at vi ikke er bange for at stille en garanti for, at du bevarer fabriksgarantien på din nye bil.


Gratis vejhjælp aka mobilitetsservice

Når du får din bil serviceret ifølge fabrikkens forskrifter på et af Skorstensgaards værksteder, får du helt automatisk gratis vejhjælp indtil næste service, Vi kalder det Skorstensgaard mobilitetsservice. Det sikrer, at du hurtigt kan få hjælp, 24 timer i døgnet i hele Danmark, og hurtigt komme videre i en af vores lånebiler.


Audi service efter bogen

Trænger din Audi til service, kan du trygt overlade den til vores dygtige og veluddannede teknikere. Vi udfører service efter bogen. Det vil sige, at vores arbejde lever op til fabrikkens forskrifter, både når det handler om arbejdets udførelse samt kvaliteten af reservedele.


Hos Skorstensgaard bruger vi altid reservedele af original kvalitet, som er testet og godkendt af leverandørerne. Oftest er det reservedele fra Bosch. Vores teknikere sendes løbende på kurser og efteruddannelse, så de altid er opdateret på den nyeste viden om din Audi.


Book tid i Tåstrup og Ballerup online

Har du svært ved at få tid til at kontakte os indenfor vores åbningstid? Vi har sørget for, at du har mulighed for at få et tilbud eller bestille en tid på værkstedet, lige når det passer dig. Du kan klare det hele online, og du får svar inden for 48 timer på hverdage.


Vi kan selvfølgelig også kontaktes i vores åbningstid via mail og telefon, hvor vores dygtige værkfører sidder klar til at hjælpe dig.


Book tid online her


Glemt adgangskode?