Frit værksted til din BMW i Ballerup

Lyser serviceindikatoren i din BMW?

Så prøv Skorstensgaard på Energivej 24 i Ballerup og få en god værkstedsoplevelse.

Det er vores klare ambition at give dig en lavere værkstedsregning, end den du får på dit mærkeværksted.

Auto Award priser for Årets Værksted
20 procent PrisPres hos SkorstensgaardBetingelser for 20 procent PrisPres

20% PrisPres sikrer dig en lavere værkstedsregning

Med vores 20% PrisPres-koncept kan du få en pris der er min. 20% lavere end den du skulle betale på mærkeværkstedet, vi går nemlig 20% under deres tilbud.

Sådan gør du brug af 20% PrisPres:

  1. Få et skriftligt tilbud på service eller reparation af din BMW fra dit mærkeværksted.
  2. Vis det skriftlige tilbud i din Skorstensgaard afdeling.
  3. Skorstensgaard giver dig et skriftligt tilbud, der er min. 20% under det du har fået fra mærkeværkstedet.

 

Vi opfordrer alle bilejere til at indhente flere priser, når din BMW skal til service eller reparation. Kun sådan kan du danne dig et overblik over eventuelle forskelle på tilbud inden du vælger bilværksted.

Få f.eks flere tilbud fra BMW værksteder og hold dem op mod vores pris fra Skorstensgaard Ballerup ? og dermed er det dig som BMW ejer, der vælger det rigtige tilbud for dig.

Få gratis tilbud til din BMW

Pladesmed på pladeværksted

Skorstensgaard Ballerup er et frit autoværksted

Vi er en fri værkstedskæde, som bevirker at Skorstensgaard ikke er kædet sammen med BMW eller nogle af de andre bilfabrikker udover, at vi holder os up-to-date om, hvorledes bilerne bedst serviceres og repareres takket være vores eksterne leverandør Hella Guttmann Solutions.

Konceptet 20% PrisPres giver dig et tilbud på service, som er minimum 20% billigere end den pris, du har fået på skrift fra dit mærkeværksted i Ballerup. Tag tilbuddet fra mærkeværkstedet med til os, så går vi 20% under deres pris.

Og vi tilstræber at du dermed hos os får en lav pris på reparation og serviceeftersyn, en rigtig god værkstedsoplevelse og arbejde i høj kvalitet.

Få tilbud på Service efter bogen

Service efter BMW fabrikkens forskrifter

Booker du et Serviceeftersyn efter bogen hos os i Ballerup, så foregår det nøjagtig efter BMW fabrikkens forskrifter.

Og vi giver naturligvis et 100% gyldigt stempel i din BMWs servicebog. Vores stempel er lige så gældende som dit BMW værksteds og kan dermed være med til at sikre god gensalgsværdi af din BMW.

Et Service efter Servicebogen hos Skorstensgaard er en god løsning til at sørge for, at bilen giver gode køreoplevelser for eftertiden og høj driftssikkerhed.

Få tilbud på Service efter bogen

BMW bil på Skorstensgaard værksted
Skorstensgaard mekaniker

Regelmæssige serviceeftersyn er vigtige

For at bevare levedygtighed og driftssikkerhed på din BMW, er det vigtigt, at der foretages regelmæssige eftersyn på bilen.

Skorstensgaard følger BMW fabrikkens forskrifter, heri står hvor tit bilen skal til service (ofte angives dette i antal kørte km).

Når din BMW er på vores autoværkted, serviceres den af uddannede mekanikere, og skal der skiftes dele, bruger vi certificerede dele og godkendte reservedele med tre års garanti. Vores reservedele forhandles gennem landets førende grossistreservedelsgrossist FTZ.

Samtidig har vores medarbejdere adgang til det specialværktøj og software, der skal bruges for at holde din bil i god stand.

Viden om BMW er afgørende for kvaliteten

Teamet i vores afdeling i Ballerup har et bredt kendskab til flere bilmærker, inklusive BMW modellerne.

Skorstensgaards mekanikere kommer fra flere forskellige værksteder, herunder også mærkeværksteder. Det betyder at vi har erfaring med alle bilmærker, også BMW.

Vi holder vores mekanikere opdaterede ved hjælp af eksterne kurser og uddannelser. Teamet har mulighed for at bruge de specialværktøjer og testudstyr som din bil har brug for, så vi kan reparere din BMW nøjagtigt, sikkert og effektivt.

BMW bil på Skorstensgaard værksted

Uforpligtende tilbud med en pris du godkender

SamtidigHos Skorstensgaard arbejder vi ud fra et princip om at være gennemsigtige, hvilket bevirker at det arbejde, der udføres på din BMW er aftalt skriftligt mellem dig og vores indskriver før det laves.

Tilbud fra Skorstensgaard er 100% gratis og komplet uforpligtende. Du modtager tilbuddet på skrift, så du ved, hvad turen på værksted ender med at koste dig.

Finder vi mere arbejde på din bil, imens den er på værkstedet, så kontakter vi dig med en pris og vi påbegynder ikke ekstraarbejde uden din forudgående accept.

Når du henter din bil igen, gennemgår vores værkfører arbejdet og fakturaen med dig. Her er du velkommen til at stille spørgsmål, i fald du er i tvivl om noget.

Få et uforpligtende tilbud her

Mekaniker reparerer bil på Skorstensgaard værksted
100 procent fabriksgaranti stempel

Bibehold fabriksgaranti på din BMW

Service efter servicebogen hos Skorstensgaard Ballerup giver dig nogle fordele.

En af dem er, at du bevarer bilens fabriksgaranti, såfremt den er i garantiperioden. Denne garanti kan vi give, da vi foretager service, nøjagtig som bilfabrikken foreskriver.

Du får desuden et fuldt ud gyldigt stempel i din bils servicebog, hvad enten du bruger den klassiske eller den elektroniske servicebog.

Er det nødvendigt at køre en fabriksgarantisag, så kan vi selvfølgelig levere den dokumentation, du har brug for, og vælger bilimportøren så alligevel at afvise din sag, så kommer du blot til os med din bil.

Så reparerer vi din BMW uden yderligere omkostning for dig - Vi kalder det 100% fabriksgaranti ? ellers betaler vi!

Du finder genveje til vores omfattende og attraktive kundefordelsprogram her på siden.

Kontakt Skorstensgaard i Ballerup

Hvad enten du ønsker et tilbud fra eller vil bestille tid hos Skorstensgaard i Ballerup, så kan du gøre det lige her fra siden.

Du er også altid velkommen til at kontakte afdelingen på Ballerup Energivej 24, eller på telefon eller email, ligesom du er meget velkommen til at kigge ind og sige hej og få en snak om din bil.

Vi besvarer alle henvendelser senest 48 timer efter på hverdage.

Skorstensgaard Taastrup facade