Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Frit værksted til din Citroen i Tåstrup og Ballerup

Skorstensgaard tilbyder service til Citroën i Ballerup og Tåstrup til tyske værkstedspriser. Det betyder for dig, at vi er op til 40% billigere end det autoriserede Citroën værksted.

Citroën har mennesket som inspirationskilde, og udvikler innovative løsninger og teknologi, som passer til mennesker.

Det har vi stor respekt for hos Skorstensgaard, og vi sætter en ære i at finde løsninger, som gør det nemt for dig at være kunde på værkstedet.

Op til 40% billigere end mærkeværkstedet

Skorstensgaard er en kæde af frie værksteder fordelt rundt i hele landet, som ikke er bundet op på et specifikt bilmærke. Gennem uddannelse og ved hjælp af vores tester-udstyr, har vi opnået solid erfaring med alle bilmærker, hvor vi servicerer og reparerer op mod 100.000 biler på årsbasis.

Vi stræber efter at skabe lavere værkstedsregninger end det, som du måske kender fra et mærkeværksted. I mange tilfælde er vi op mod 40% billigere samtidig med, at du får god service og kvalitet på vores autoværksteder.

Vi ved, at 9 ud af 10 kunder er så tilfredse med deres værkstedsoplevelse, at de vil anbefale os til andre.

Få et tilbud fra os, når bilen serviceres eller repareres og se, hvor meget du kan spare.

Bevar fabriksgarantien og få masser af fordele

Hos Skorstensgaard bevarer du naturligvis din Citroën fabriksgaranti 100%. Ellers betaler vi!

Vi udfører nemlig alle service og reparationer efter fabrikkens forskrifter, og bruger primært godkendte ikke-originale reservedele, som oftest er fra Bosch. Det kan du læse meget mere om her. Et stempel fra vores værksteder i Ballerup og Tåstrup er derfor fuldt ud lige så gyldigt som fra et autoriseret Citroën værksted.

Det betyder, at din bil holder sin gensalgsværdi og bevarer sin pålidelighed.

Som kunde hos Skorstensgaard får du også en masse fordele, som kan være med til at gøre det lidt lettere at få et værkstedsbesøg planlagt i en ellers travl og dyr hverdag.

For eksempel får du gratis mobilitetsservice helt frem til næste service, hvor denne fornyes. Mobilitetsservice dækker i hele Danmark, og sikrer dig, at du hurtigt kan komme videre eller få hjælp, hvis bilen gør knuder eller får buler.

Express Service - kom til inden for 15 minutter

Skulle din Citroën pludselig begynde at lyse i en fejllampe, så kan du som kunde hos Skorstensgaard få udlæst fejlen inden for 15 minutter, så du hurtigt får en diagnose på bilen og enten kan fortsætte eller få den repareret og låne en bil af os imens.

Dygtige mekanikere og god kundeservice

Når du svinger din Citroën ind til værkstedsbesøg hos Skorstensgaard i Ballerup eller Taastrup, så står vores dygtige mekanikere klar til at tage sig godt af den.

Vi har mekanikere med stor viden om Citroën og dermed kender mærket godt.

Samtidig sender vi løbende vores Citroën mekanikere på kurser og videreuddannelse, så de altid kender til de nyeste innovationer og teknikker.

Det betyder, at du trygt kan aflevere din Citroën på værkstedet og være sikker på, at kvaliteten i arbejdet er så god, som vi siger.

Alle vores værkførere, som du møder i indskrivningen, er udlærte mekanikere, og de er derfor yderst kvalificeret til at svare på alle dine spørgsmål og kan rådgive dig omkring din Citroën.

Book tid i dag

Du kan let og hurtigt booke en tid på værkstedet eller få et tilbud via vores hjemmeside, når det passer dig, men du er selvfølgelig også meget velkommen til at kontakte os i vores åbningstid på mail eller telefon, hvor vi er klar til at hjælpe dig.

Bestil tid online her