Frit værksted til din Citroen i Ballerup

Fortæller din Citroen dig at det er tid til service?

Så prøv Skorstensgaard på Energivej 24 i Ballerup og få en god oplevelse med din bil på værksted.

Det er vores klare ambition at give dig en lavere værkstedsregning, end den du får på dit mærkeværksted.

Auto Award priser for Årets Værksted
20 procent PrisPres hos SkorstensgaardBetingelser for 20 procent PrisPres

20% PrisPres sikrer dig en lavere værkstedsregning

Med vores 20% PrisPres-koncept kan du sikre dig en pris der er mindst 20% lavere end hvad du skulle betale på dit mærkeværksted, vi går nemlig 20% under deres tilbud.

Sådan gør du:

  1. Få et tilbud på skrift på service eller reparation af din bil fra dit mærkeværksted.
  2. Vis det skriftlige tilbud i din Skorstensgaard afdeling.
  3. Skorstensgaard giver dig et skriftligt tilbud, som er minimum 20% under det du har fået fra mærkeværkstedet.

 

Vi opfordrer alle bilejere til at indhente flere tilbud, når din bil skal til service eller reparation. Dermed kan du danne dig et overblik over forskellene på tilbuddene før du vælger autoværksted.

Få altid flere tilbud fra Citroen værksteder og sammenlign dem med vores pris fra Skorstensgaard Ballerup ? og så er det dig som Citroen ejer, der vælger det rigtige tilbud for dig.

Få gratis tilbud til din Citroen

Mekaniker laver service på Citroen bil

Skorstensgaard Ballerup er et frit værksted

Vi er en fri kæde af autoværksteder, hvilket betyder at Skorstensgaard ikke er kædet sammen med Citroen eller nogle af de øvrige bilfabrikker udover, at vi holder os up-to-date om, hvorledes bilerne bedst serviceres og repareres via vores eksterne leverandør Hella Guttmann Solutions.

Konceptet 20% PrisPres giver dig et tilbud på service, som er minimum 20% billigere end den pris, du har fået på skrift fra dit mærkeværksted i Ballerup. Du kommer blot med et skriftligt tilbud fra dit mærkeværksted, så går vi 20% under deres pris.

Og vi tilstræber at du således får en lav pris på reparation og serviceeftersyn, en rigtig god værkstedsoplevelse og arbejde i god kvalitet.

Få tilbud på Service efter bogen

Service efter Citroen fabrikkens forskrifter

Booker du et Serviceeftersyn efter servicebogen hos os i Ballerup, så foregår det nøjagtig efter Citroen fabrikkens forskrifter.

Og vi giver naturligvis et helt igennem gyldigt stempel i din Citroens servicebog. Vores stempel er lige så gældende som dit Citroen værksteds og kan på den måde være med til at sikre gensalgsværdien af din Citroen.

Et Service efter Servicebogen hos Skorstensgaard er en god løsning til at sørge for, at bilen giver gode køreoplevelser fremover og høj driftssikkerhed.

Få tilbud på Service efter bogen

Mekaniker tjekker bil på værksted
Mekaniker laver service på bil

Regelmæssige serviceeftersyn er vigtige

For at opretholde levedygtighed og driftssikkerhed på din Citroen, skal der foretages regelmæssige serviceeftersyn på bilen.

Vi følger Citroen fabrikkens forskrifter, heri står hvor ofte din bil skal til service (ofte oplyses dette i antal kørte kilometer).

Når din Citroen er på vores autoværkted, serviceres den af uddannede mekanikere, og skal der skiftes dele, benytter vi certificerede dele og godkendte reservedele med 3 års garanti. Vores reservedele forhandles gennem Danmarks førende grossistreservedelsgrossist FTZ.

Læg dertil at vores medarbejdere har adgang til det specialværktøj og software, der skal bruges for at holde din bil i god stand.

Kendskabet til Citroen er vigtigt for kvaliteten

Teamet hos Skorstensgaard i Ballerup har et bredt kendskab til adskillige bilmærker, inklusive Citroen modellerne.

Vores mekanikere kommer fra mange forskellige autoværksteder, herunder også mærkeværksteder. Det betyder at vi har erfaring med alle bilmærker, også Citroen.

Vi holder vores mekanikere opdaterede ved hjælp af eksterne kurser og uddannelser. Afdelingen har adgang til de specialværktøjer og testudstyr som din Citroen har behov for, så vi kan servicere din Citroen nøjagtigt, sikkert og effektivt.

Mekaniker tjekker fejlkoder på bil

Uforpligtende tilbud med en pris du godkender

SamtidigHos Skorstensgaard arbejder vi ud fra et princip om at være gennemsigtige, som betyder at det arbejde, der sker på din Citroen er aftalt på skrift mellem dig og vores indskriver før det laves.

Vores tilbud er 100% gratis & komplet uforpligtende. Du modtager tilbuddet på skrift, så du ved, hvad bilens tur på værksted kommer til at koste dig.

Finder vi mere arbejde på din bil, imens den er på værkstedet, så kontakter vi dig med en pris og vi starter ikke ekstraarbejde før vi har din accept.

Ved afhentning af din bil gennemgår vores værkfører det udførte arbejde og værkstedsfakturaen med dig. Her er du velkommen til at stille spørgsmål, i fald du er i tvivl om noget.

Få et uforpligtende tilbud her

Mekaniker skifter olie på bil
100 procent fabriksgaranti stempel

Bibehold fabriksgaranti på din Citroen

Service efter servicebogen hos Skorstensgaard Ballerup giver dig flere fordele.

En af dem er, at du bevarer bilens fabriksgaranti, så længe den er i garantiperioden. Denne garanti kan vi give, da vores serviceeftersyn foretages, nøjagtig efter bilfabrikkens forskrifter.

Du får også et helt igennem gyldigt stempel i din bils servicebog, hvad enten du benytter den klassiske eller den elektroniske servicebog.

Er det nødvendigt at køre en fabriksgarantisag, så kan vi naturligvis fremskaffe den dokumentation, du skal bruge, og vælger bilimportøren så alligevel at afvise din sag, så kommer du blot til os med din bil.

Så reparerer vi din Citroen uden yderligere omkostning for dig - Vi kalder det 100% fabriksgaranti ? ellers betaler vi!

Du finder links til vores omfattende og attraktive kundefordelsprogram her på siden.

Kontakt Skorstensgaard i Ballerup

Hvad enten du ønsker et tilbud fra eller vil bestille tid hos Skorstensgaard i Ballerup, så kan du gøre det lige her fra siden.

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte afdelingen på Energivej 24, eller på telefon eller email, ligesom du er meget velkommen til at lægge vejen forbi, sige hej og få en snak om din bil.

Vi besvarer alle henvendelser senest 48 timer efter på hverdage.

Skorstensgaard Taastrup facade