OP TIL 40% BILLIGERE END MÆRKEVÆRKSTEDERNE

Frit Fiat værksted i Ballerup og Tåstrup

Trænger din Fiat til service eller skal den repareres? Så drej ind til vores autoværksted i Ballerup eller Tåstrup.


Her står vi klar til at hjælpe dig uanset hvilken model eller årgang din Fiat er. Vores dygtige mekanikere er altid opdateret om den nyeste viden.


Skorstensgaard er frie autoværksteder

Når du besøger vores frie værksteder i Ballerup og Tåstrup, så kan du være helt sikker på, at både kvalitet og service er i top. Vi er nemlig mindst lige så gode som mærkeværkstedet.


Vores mekanikere har ofte en baggrund fra et autoriseret værksted og bliver løbende sendt på kurser og videreuddannelse, så de kan udføre selv krævende reparationer på din Fiat.


Samtidig bruger vi kun kvalitets reservedele, og vi giver altid 3 års garanti på udskiftede Fiat reservedele.


Få tilbud på Fiat service

Uanset om det er et service, reparation eller udbedring af en skade, så følger vi fabrikkens forskrifter, og vi bruger de samme tjekskemaer som det autoriserede Fiat værksted.


Tyske værkstedspriser til Fiat

Hos Skorstensgaard i Ballerup og Tåstrup får du altid tyske værkstedspriser til din Fiat.


Så du kan uden at gå på kompromis med kvaliteten få priser der er op til 40% billigere end det lokale, autoriserede mærkeværksted.


Mange gratis fordele

Vi tilbyder en bred vifte af kundefordele, som er gratis for dig. For eksempel giver vi dig gratis vejhjælp, når du får serviceret din Fiat efter fabrikkens forskrifter. Vi kalder det mobilitetsservice, og det dækker i hele Danmark.


Vi tilbyder også expressservice, mulighed for lånebil og 15% rabat til pensionister over 65 år.


Læs meget mere om vores fordele her på hjemmesiden.


Book tid til service og bevar fabriksgarantien

Har du stadig fabriksgaranti på din Fiat, så book tid til service efter fabrikkens forskrifter. Vi garanterer at du bevarer din fabriksgaranti 100%, ellers betaler vi.


Du kan både booke tid og bestille et uforpligtende tilbud online her på siden. Du er også velkommen til at ringe til os eller sende en mail. Vores dygtige værkfører sidder klar til at besvare din henvendelse.


Book tid på værksted her


Glemt adgangskode?