Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Frit værksted til din Fiat i Ballerup og Tåstrup

Trænger din Fiat til service eller skal den repareres? Så drej ind til vores autoværksted i Ballerup eller Tåstrup.

Her står vi klar til at hjælpe dig uanset hvilken model eller årgang din Fiat er. Vores dygtige mekanikere er altid opdateret om den nyeste viden.

Skorstensgaard er frie autoværksteder

Skorstensgaard er ikke tilknyttet et specifikt bilmærke - men er en kæde af frie værksteder, som gennem kontinuerlig uddannelse og qua professionelt tester-udstyr har opnået stor viden og erfaring med samtlige bilmærker. Hvert år servicerer vi op mod 100.000 biler.

Uanset om det er et service, reparation eller udbedring af en skade, så følger vi fabrikkens forskrifter, og vi bruger de samme tjekskemaer som det autoriserede Fiat værksted. Samtidig bruger vi primært godkendte ikke-originale reservedele, og vi giver altid 3 års garanti på udskiftede reservedele på din Fiat. Læs mere om det her.

Skorstensgaards klare ambition er at skabe lavere værkstedsregninger til bilejerne, som ofte er vant til et højere prisniveau hos mærkeværkstederne. Vi er op til 40% billigere - og samtidig er du sikret en udsøgt god service.

Vi ved, at 9 ud af 10 kunder er så tilfredse med deres værkstedsoplevelse, at de vil anbefale os til andre.

Få et tilbud fra os, hvis din Fiat skal serviceres eller har brug for en reparation. Så kan du se, hvor meget du kan spare.

Mange gratis fordele

Vi tilbyder en bred vifte af kundefordele, som er gratis for dig. For eksempel giver vi dig gratis vejhjælp, når du får serviceret din Fiat efter fabrikkens forskrifter. Vi kalder det mobilitetsservice, og det dækker i hele Danmark.

Vi tilbyder også expressservice, mulighed for lånebil og 15% rabat til pensionister over 65 år.

Læs meget mere om vores fordele her på hjemmesiden.

Book tid til service og bevar fabriksgarantien

Har du stadig fabriksgaranti på din Fiat, så book tid til service efter fabrikkens forskrifter. Vi garanterer at du bevarer din fabriksgaranti 100%, ellers betaler vi.

Du kan både booke tid og bestille et uforpligtende tilbud hos vores værksteder i Ballerup og Tåstrup online her på siden. Du er også velkommen til at ringe til os eller sende en mail. Vores dygtige værkfører sidder klar til at besvare din henvendelse.

Book tid på værksted her