Frit værksted til din Fiat i Ballerup

Lyser serviceindikatoren i din Fiat?

Så kontakt Skorstensgaard på Energivej 24 i Ballerup og få en god værkstedsoplevelse.

Det er vores klare ambition at give dig en lavere værkstedsregning, end den du får på dit mærkeværksted.

Auto Award priser for Årets Værksted
20 procent PrisPres hos SkorstensgaardBetingelser for 20 procent PrisPres

20% PrisPres giver dig en lavere værkstedsregning

Med vores 20% PrisPres-koncept kan du få en pris der er min. 20% lavere end hvad du skulle betale på dit mærkeværksted, vi går nemlig 20% under deres værkstedstilbud.

Sådan gør du brug af 20% PrisPres:

  1. Få et skriftligt tilbud på service eller reparation af din Fiat fra dit mærkeværksted.
  2. Vis det skriftlige tilbud i din Skorstensgaard afdeling.
  3. Skorstensgaard giver dig et skriftligt tilbud, som er minimum 20% under det du har fået fra mærkeværkstedet.

 

Vores opfordring er klar: Indhent flere tilbud, når din Fiat skal til service eller reparation. Kun sådan kan du få overblik over forskellene på tilbuddene før du vælger et værksted.

Få altid flere tilbud fra Fiat værksteder og sammenlign dem med vores pris fra Skorstensgaard Ballerup ? og så er det dig som Fiat ejer, der vælger det mest attraktive tilbud.

Få gratis tilbud til din Fiat

Fiat bil på Skorstensgaard værksted

Skorstensgaard Ballerup er et frit værksted

Vi er en fri kæde af værksteder, som bevirker at Skorstensgaard ikke er kædet sammen med Fiat eller nogle af de andre bilfabrikker udover, at vi holder os up-to-date om, hvordan bilerne bedst serviceres og repareres via vores eksterne leverandør Hella Guttmann Solutions.

Konceptet 20% PrisPres giver dig en pris, der er minimum 20% under end den pris, du har fået på skrift fra dit mærkeværksted i Ballerup. Du kommer blot med et skriftligt tilbud fra dit mærkeværksted, så går vi 20% under deres pris.

Og vores ambition er at du dermed hos os får en lav pris på reparation og service, en rigtig god værkstedsoplevelse og arbejde i god kvalitet.

Få tilbud på Service efter bogen

Service efter Fiat fabrikkens forskrifter

Booker du et Serviceeftersyn efter bogen hos os i Ballerup, så foregår det nøjagtig efter Fiat fabrikkens forskrifter.

Og vi giver naturligvis et 100% gyldigt stempel i din Fiats servicebog. Vores stempel er lige så gældende som dit Fiat værksteds og kan således være med til at sikre gensalgsværdien af din Fiat.

Et Service efter Servicebogen hos Skorstensgaard er en god løsning til at sørge for, at bilen giver gode køreoplevelser fremover og høj driftssikkerhed.

Få tilbud på Service efter bogen

Skorstensgaard værksted
Mekaniker laver service på bil

Regelmæssige serviceeftersyn er vigtige

For at bevare holdbarhed og driftssikkerhed på din Fiat, skal der foretages jævnlige eftersyn på bilen.

Vi følger den serviceplan der er udarbejdet efter fabrikkens, heri står hvor ofte din bil skal til service (ofte oplyses dette i antal kørte kilometer).

Når din Fiat er på vores autoværkted, serviceres den af uddannede mekanikere, og skal der skiftes en eller flere dele, bruger vi certificerede dele & godkendte reservedele med 3 års garanti. Vores reservedele forhandles gennem Danmarks førende grossistreservedelsgrossist FTZ.

Læg dertil at vores medarbejdere har adgang til det specialværktøj og software, der skal til for at vedligeholde din Fiat.

Kendskabet til Fiat er vigtigt for kvaliteten

Teamet hos Skorstensgaard i Ballerup har et bredt kendskab til mange bilmærker, inklusive Fiat modellerne.

Vores mekanikere kommer fra mange forskellige værksteder, herunder også mærkeværksteder. Det medfører at vi har erfaring med alle bilmærker, også Fiat.

Vi holder vores medarbejdere up-to-date via diverse kurser og uddannelser. Afdelingen har mulighed for at bruge de specialværktøjer og testudstyr som din bil har behov for, så vi kan reparere din Fiat præcist, sikkert og effektivt.

Mekaniker laver service på bil

Uforpligtende tilbud med en pris du godkender

SamtidigHos Skorstensgaard arbejder vi ud fra et gennemsigtighedsprincip, som bevirker at det arbejde, der udføres på din Fiat er aftalt på skrift mellem dig og vores indskriver før det laves.

Tilbud fra Skorstensgaard er 100% gratis og aldeles uforpligtende. Du får tilbuddet på skrift, så du ved, hvad turen på værksted ender med at koste dig.

Finder vi ekstra arbejde på din bil, imens den er på vores værksted, bliver du kontaktet af os med en pris og vi igangsætter ikke ekstraarbejde uden din forudgående accept.

Ved afhentning af din bil gennemgår vores værkfører det udførte arbejde og fakturaen med dig. Her kan du stille spørgsmål, såfremt der er noget du er i tvivl om.

Få et uforpligtende tilbud her

Mekaniker skifter hjul på Fiat bil på lift
100 procent fabriksgaranti stempel

Bibehold fabriksgaranti på din Fiat

Service efter servicebogen hos Skorstensgaard Ballerup giver dig flere fordele.

En af dem er, at du bibeholder bilens fabriksgaranti, så længe den er i garantiperioden. Det garanterer vi, da vores serviceeftersyn foretages, præcis efter bilfabrikkens forskrifter.

Du får også et fuldt ud gyldigt stempel i din bils servicebog, hvad enten du benytter den klassiske eller den elektroniske servicebog.

Får du behov for at køre en fabriksgarantisag, så kan vi selvfølgelig fremskaffe den dokumentation, du skal bruge, og vælger bilimportøren så alligevel at afvise din sag, så kommer du blot til os med din bil.

Så reparerer vi din Fiat uden ekstra omkostning for dig - Vi kalder det 100% fabriksgaranti ? ellers betaler vi!

Du finder links til vores omfattende og attraktive kundefordelsprogram her på siden.

Kontakt Skorstensgaard i Ballerup

Hvad enten du ønsker et tilbud fra eller vil bestille tid hos Skorstensgaard i Ballerup, så kan du gøre det lige her fra siden.

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte afdelingen på Energivej 24, eller på telefon eller email, ligesom du er meget velkommen til at kigge ind og sige hej og få en snak om din bil.

Skorstensgaard besvarer alle henvendelser senest 48 timer efter på hverdage.

Skorstensgaard Taastrup facade