Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Frit værksted til din Ford i Ballerup og Tåstrup

Uanset om du har en Ford Fiesta eller en Ford Mustang, så har du en bil med en lang historie.

Du har også en bil som, uanset model, af og til skal en tur forbi et værksted til et eftersyn. Service og eftersyn er nemlig med til at holde din Ford i topform, både hvad angår driftsikkerhed og holdbarhed.

Så når din bil skal på værksted, hvorfor så ikke vælge et frit værksted til din Ford? Som for eksempel Skorstensgaard i Ballerup eller Tåstrup. Værksteder hvor kvalitet og kundeservice er helt i top.

Op til 40% billigere end mærkeværkstedet

Når du svinger din Ford ind til Skorstensgaard, så vælger du et frit værksted, som måler sig op mod de autoriserede Ford værksteder.

Vi har - gennem uddannelse og ved hjælp af vores tester-udstyr - opnået omfattende erfaring med alle bilmærker, hvor vi udfører service og reparation på op mod 100.000 biler hvert år.

Vores ambition er at skabe lavere værkstedsregninger end det, som du måske kender fra et mærkeværksted. I mange tilfælde er vi op til 40 procent billigere samtidig med, at du oplever god service på vores værksteder.
Mere end 9 ud af 10 kunder er yderst tilfredse med deres værkstedsoplevelse.
Få et tilbud fra os, når bilen på værksted og se, hvor meget du kan spare.

Der er masser af fordele ved at få din Ford serviceret hos Skorstensgaard i Ballerup eller Tåstrup, f.eks. 100% fabriksgaranti, ellers betaler vi, gratis vejhjælp og mulighed for servicekort - for blot at nævne nogle af fordelene.

Gennemsigtighed - så ved du, hvad du betaler for

Hos Skorstensgaard er det meget vigtigt for os, at du som kunde ved, hvad du betaler for. Derfor gør vi alt, hvad vi kan for at være så gennemsigtige som muligt.

På den måde bliver det lettere for dig at sammenligne vores priser med andre.

Vi er ikke bange for at stå ved vores løfter om tyske værkstedspriser.

Når du kører ind på vores værksted i Ballerup eller Tåstrup, vil du møde kompetente og erfarne medarbejdere, der står klar til at hjælpe dig med rådgivning.

Vores værkfører vil altid gennemgå opgaverne med dig, når du afleverer din Ford på værkstedet. På den måde sikrer vi enighed om, hvilket arbejde der skal udføres.

Vi dokumenterer alt vores arbejde, og du får alt dokumentation på skrift.

Når du henter din Ford, vil vi gennemgå regningen med dig, så du ved, hvad du betaler for.

Samtidig kan du være helt sikker på, at vi kontakter dig, hvis der skulle være opgaver, som vi mener bør udbedres.

Vores dokumentation er grundlaget for, at din Ford bevarer sin fabriksgaranti.

Selvom du får det med, så opbevarer vi det elektronisk, så du altid kan få fat i det ved behov.

Nem og enkel booking

Du kan nemt og enkelt booke tid eller bestille et tilbud via vores online løsning, men du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os direkte via telefon og mail.

Uanset hvad du vælger, så er vi klar til at hjælpe dig.

Book tid på værksted her