Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Frit værksted til din Hyundai i Ballerup og Tåstrup

På vores autoværksteder i Ballerup og Tåstrup står vi naturligvis klar til at hjælpe dig med service til din Hyundai.

Vi har dygtige mekanikere med indgående kendskab til netop dette bilmærke. Du får selvfølgelig glæde af vores tyske værkstedspriser, hvor vi er op til 40% billigere i forhold til det autoriserede Hyundai værksted.

Skorstensgaard er en fri værkstedskæde

Skorstensgaard i Ballerup og Tåstrup er en del af en kæde af frie værksteder fordelt rundt i hele Danmark, som ikke er bundet op på et bestemt bilmærke. Gennem uddannelse og ved hjælp af vores tester-udstyr, har vi opnået solid erfaring med alle bilmærker, hvor vi udføre reparation og service på op mod 100.000 biler hvert år.

Vores ambition er at skabe lavere værkstedsregninger sammenlignet med det, som du måske er vant til fra et mærkeværksted. Ofte er vi op til 40 procent billigere samtidig med, at du oplever god service på vores værksteder.

Vores lave priser er et resultat af, at vi lader vores besparelser komme vores kunder til gode. Besparelserne er et resultat af vores effektive arbejdsgange, vores lagerstyring og maksimal udnyttelse af vores lokaliteter.

Mere end 9 ud af 10 af vores kunder siger, at de vil anbefale os til andre.

Få et tilbud fra os, når du skal have bilen på værksted og se, hvor meget du kan spare.

Få gratis tilbud til din Hyundai

Bevar fabriksgarantien 100%

Er din Hyundai stadig dækket af fabriksgarantien, og tror du derfor, at den kun må blive serviceret på det autoriserede Hyundai værksted?

Det er ikke tilfældet!

Når vi servicerer eller reparerer din Hyundai, så bliver det selvfølgelig gjort helt efter fabrikkens forskrifter, og der bliver udfyldt de samme tjekskemaer som på mærkeværkstedet. På den måde sikrer vi, at din fabriksgaranti bliver bevaret.

Vi er faktisk så sikre i vores sag, at det er på vores regning, hvis bilens fabriksgaranti mod forventning ikke bevares 100%.

Kvalitets reservedele og testudstyr

Hos Skorstensgaard bruger vi primært godkendte ikke-originale reservedele. Det kan du læse meget mere om her.

Vi tilbyder 3 års garanti på reservedele. Testudstyret er altid opdateret og giver vores mekanikere de bedste forudsætninger for at udføre et godt stykke arbejde på din bil.

Ring eller book online

Når du har brug for rådgivning, en pris eller at booke en tid på et af vores værksteder, er du altid velkommen til at sende en mail eller ringe til vores dygtige værkførere, der sidder klar til at hjælpe og rådgive dig omkring din bil.

Du kan også benytte dig af vores online løsning og booke tid eller bestille et tilbud online.

Book værkstedstid her