OP TIL 40% BILLIGERE END MÆRKEVÆRKSTEDERNE

Frit Hyundai værksted i Ballerup og Tåstrup

På vores autoværksteder i Ballerup og Tåstrup står vi naturligvis klar til at hjælpe dig med service til din Hyundai.


Vi har dygtige mekanikere med indgående kendskab til netop dette bilmærke. Du får selvfølgelig glæde af vores tyske værkstedspriser, hvor vi er op til 40% billigere i forhold til det autoriserede Hyundai værksted.


Få tilbud på service her

Skorstensgaard er en fri værkstedskæde

Vores værksteder i Ballerup og Tåstrup er frie værksteder, som derfor servicerer alle typer af biler. Men vi garanterer at kvaliteten og servicen er lige så høj som på mærkeværkstedet, og vi er endda op til 40% billigere.


Vores lave priser er et resultat af, at vi lader vores besparelser komme vores kunder til gode. Besparelserne er et resultat af vores effektive arbejdsgange, vores lagerstyring og maksimal udnyttelse af vores lokaliteter.


Du går altså ikke på kompromis med kvaliteten hos os, selv om du vælger at spare penge på din værkstedsregning.


Bevar fabriksgarantien 100%

Er din Hyundai stadig dækket af fabriksgarantien, og tror du derfor, at den kun må blive serviceret på det autoriserede Hyundai værksted?


Det er ikke tilfældet!


Når vi servicerer eller reparerer din Hyundai, så bliver det selvfølgelig gjort helt efter fabrikkens forskrifter, og der bliver udfyldt de samme tjekskemaer som på mærkeværkstedet. På den måde sikrer vi, at din fabriksgaranti bliver bevaret.


Vi er faktisk så sikre i vores sag, at det er på vores regning, hvis bilens fabriksgaranti mod forventning ikke bevares 100%.


Kvalitets reservedele og testudstyr

Ligesom kvaliteten i vores arbejde er i top, så sparer vi naturligvis heller ikke på kvaliteten i vores reservedele.


Derfor bruger vi de bedste reservedele fra Bosch og vi giver 3 års garanti på udskiftede Hyundai reservedele.


Bosch leverer elektroniske komponenter til bilfabrikkerne, og derfor giver det god mening at benytte Bosch testudstyr, når vi skal reparere din Hyundai. Testudstyret er altid opdateret og giver vores mekanikere de bedste forudsætninger for at udføre et godt stykke arbejde på din bil.


Ring eller book online

Når du har brug for rådgivning, en pris eller at booke en tid på et af vores værksteder, er du altid velkommen til at sende en mail eller ringe til vores dygtige værkførere, der sidder klar til at hjælpe og rådgive dig omkring din bil.


Du kan også benytte dig af vores online løsning og booke tid eller bestille et tilbud online.


Book værkstedstid her


Glemt adgangskode?