Frit værksted til din Kia i Ballerup

Fortæller din Kia dig at det er tid til service?

Så kontakt Skorstensgaard på Energivej 24 i Ballerup og få en god oplevelse med din bil på værksted.

Vi tilstræber at give dig en lavere værkstedsregning, end den du får på dit mærkeværksted.

Auto Award priser for Årets Værksted
20 procent PrisPres hos SkorstensgaardBetingelser for 20 procent PrisPres

20% PrisPres giver dig en lavere værkstedsregning

Med vores 20% PrisPres-koncept kan du sikre dig en pris der er min. 20% lavere end den du skulle betale på dit mærkeværksted, vi går nemlig 20% under deres tilbud.

Sådan gør du:

  1. Få et tilbud på skrift på service eller reparation af din bil på dit mærkeværksted.
  2. Vis tilbuddet til din Skorstensgaard afdeling.
  3. Skorstensgaard giver dig et tilbud på skrift, som er minimum 20% under det du har fået fra mærkeværkstedet.

 

Vi opfordrer alle bilejere til at indhente flere tilbud, når din Kia skal på værksted. Kun sådan kan du danne dig et overblik over eventuelle forskelle på tilbud inden du vælger autoværksted.

Få altid flere tilbud fra Kia værksteder og hold dem op mod vores pris fra Skorstensgaard Ballerup ? og så er det dig som Kia ejer, der vælger det rigtige tilbud for dig.

Få gratis tilbud til din Kia

Service efter Kia fabrikkens forskrifter

Booker du et Serviceeftersyn efter servicebogen ved Skorstensgaard i Ballerup, så laves det nøjagtig efter Kia fabrikkens forskrifter.

Og vi giver naturligvis et fuldt ud gyldigt stempel i din Kias servicebog. Vores stempel er lige så gældende som dit Kia værksteds og kan på den måde være med til at sikre god gensalgsværdi af din Kia.

Et Service efter Servicebogen hos os er en god måde at sikre, at bilen leverer gode køreoplevelser for eftertiden og høj driftssikkerhed.

Få tilbud på Service efter bogen

Pladesmed reparerer bil på pladeværksted
Mekaniker laver service på bil

Regelmæssige serviceeftersyn er vigtige

For at opretholde levedygtighed og driftssikkerhed på din Kia, er det vigtigt, at der foretages jævnlige eftersyn på bilen.

Skorstensgaard følger den serviceplan der er udarbejdet efter fabrikkens, heri står hvor tit din bil skal serviceres (ofte angives dette i antal kørte kilometer).

Når din Kia er på vores autoværkted, gennemgås den af uddannede mekanikere, og skal der skiftes dele, bruger vi certificerede dele og godkendte reservedele med tre års garanti. Vores reservedele købes gennem landets førende grossistreservedelsgrossist FTZ.

Læg dertil at vores medarbejdere har adgang til det specialværktøj og software, der skal til for at vedligeholde din Kia.

Viden om Kia er afgørende for kvaliteten

Holdet hos Skorstensgaard i Ballerup har et bredt kendskab til mange bilmærker, heriblandt Kia modellerne.

Vores mekanikere kommer fra mange forskellige værksteder, herunder også mærkeværksteder. Det medfører at vi har erfaring med alle bilmærker, også Kia.

Vi holder vores medarbejdere opdaterede ved hjælp af eksterne kurser og uddannelser. Teamet har mulighed for at benytte de specialværktøjer og testudstyr som din bil har behov for, så vi kan servicere din Kia nøjagtigt, sikkert og effektivt.

Mekaniker tjekker dæk på bil
Mekaniker svejser bil på værksted

Skorstensgaard Ballerup er et frit værksted

Vi er en fri værkstedskæde, hvilket betyder at vi ikke er kædet sammen med Kia eller nogle af de andre bilfabrikker udover, at vi holder os up-to-date om, hvordan bilerne bedst serviceres og repareres via vores eksterne leverandør Hella Guttmann Solutions.

Konceptet 20% PrisPres giver dig et tilbud på service, der er mindst 20% under end den pris, du har fået på skrift fra dit mærkeværksted i Ballerup. Du kommer blot med et skriftligt tilbud fra dit mærkeværksted, så går vi 20% under deres pris.

Og vi tilstræber at du dermed hos os får en lav pris på reparation og serviceeftersyn, en rigtig god værkstedsoplevelse og arbejde i god kvalitet.

Få tilbud på Service efter bogen

Uforpligtende tilbud med en pris du godkender

SamtidigHos Skorstensgaard arbejder vi ud fra et princip om at være gennemsigtige, hvilket bevirker at det arbejde, der sker på din Kia er aftalt på skrift mellem dig og vores indskriver før det laves.

Vores tilbud er 100% gratis & komplet uforpligtende. Du får tilbuddet skriftligt, så du ved, hvad turen på værksted kommer til at koste dig.

Finder vi mere arbejde på din bil, imens den er på værkstedet, så kontakter vi dig med en pris og vi igangsætter ikke ekstraarbejde uden din forudgående accept.

Når du henter din bil igen, gennemgår vores værkfører arbejdet og fakturaen med dig. Her kan du stille spørgsmål, såfremt der er noget du er i tvivl om.

Få et uforpligtende tilbud her

Olieskift på bil
100 procent fabriksgaranti stempel

Bibehold fabriksgaranti på din Kia

Service efter servicebogen hos Skorstensgaard Ballerup giver dig flere fordele.

En af disse er, at du bevarer bilens fabriksgaranti, så længe den er i garantiperioden. Denne garanti kan vi give, da vi foretager service, præcis som bilfabrikken foreskriver.

Du får også et helt igennem gyldigt stempel i din bils servicebog, hvad enten du bruger den klassiske eller den elektroniske servicebog.

Er det nødvendigt at køre en fabriksgarantisag, så kan vi selvfølgelig fremskaffe den dokumentation, du har brug for, og vælger bilimportøren så alligevel at afvise din sag, så kommer du blot til os med din bil.

Så reparerer vi din Kia uden yderligere omkostning for dig - Vi kalder det 100% fabriksgaranti ? ellers betaler vi!

Du finder links til vores omfattende og attraktive kundefordelsprogram her på siden.

Kontakt Skorstensgaard i Ballerup

Uanset om du vil bestille tid eller et tilbud fra Skorstensgaard i Ballerup, så kan du gøre det lige her fra siden.

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte afdelingen på Ballerup Energivej 24, eller på telefon eller email, ligesom du er meget velkommen til at kigge ind og sige hej og få en snak om din bil.

Vi besvarer alle henvendelser inden for 48 timer på hverdage.

Skorstensgaard Taastrup facade