OP TIL 40% BILLIGERE END MÆRKEVÆRKSTEDERNE

Frit Kia værksted i Ballerup og Tåstrup

Kia er et moderne bilmærke og indeholder, uanset model, mange elektroniske komponenter og sensorer.


Denne elektronik sørger for at sikkerhedsforanstaltninger, såsom airbags, bremseassistenter og ABS-bremser, virker optimalt, når der er brug for det.


Derfor er det vigtigt, at bilen bliver serviceret, og at elektronikken er opdateret. På den måde er du sikker på, at din sikkerhed samt bilens driftsikkerhed altid er i top.


Spar penge med tyske værkstedspriser 

På vores autoværksted i Ballerup og Tåstrup har vi tyske værkstedspriser. Det betyder for dig, at vi er op til 40% billigere i forhold til det autoriserede Kia værksted.


Uanset hvilken Kia model eller årgang du kører i, så får du samme høje kvalitet som hos mærkeværkstedet.


Få tilbud på Kia service

Service i særklasse på frit autoværksted


På vores frie autoværksteder i Ballerup eller Taastrup, møder du kun værkførere, der selv er uddannede mekanikere.


På den måde sikrer vi, at du som kunde altid får en specialiseret og korrekt rådgivning omkring din Kia.


Vi sørger altid for at gennemgå opgaven med dig, når du afleverer din bil på værkstedet. Skulle der under service eller reparation opstå uventede opgaver, der bør udbedres, kontakter vi dig altid. Vi laver naturligvis ikke mere end aftalt, før vi har din accept.


Når du afhenter din Kia, gennemgår vi fakturaen med dig, for at sikre at du ved, hvad du betaler for.


Stadig fabriksgaranti på din Kia?

Det er intet problem, at din Kia stadig er dækket af fabriksgarantien. Vi sørger nemlig for, at bilens fabriksgaranti bevares 100% - ellers betaler vi.


Vi følger de samme retningslinjer og anvisninger fra fabrikken og udfylder de samme tjekskemaer som det autoriserede Kia værksted. På den måde lever vi op til alle fabrikkens krav.


Det gælder ikke kun ved service men også ved alle andre reparationer. Derfor kan du trygt få skiftet tandremmen, repareret motorfejl på din Kia og meget mere hos Skorstensgaard.


Book tid på værkstedet online

Book tid på værkstedet eller få et uforpligtende tilbud. Du kan både kontakte os via telefon og mail eller du kan benytte dig af vores onlinebooking, som er tilgængelig 24 timer i døgnet.


Book tid til din Kia her


Glemt adgangskode?